Вечната тема за казармата

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Nov 26, 2007 6:25 pm

БУАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАААААААААА.
Току що научих как шейха се е спасил от казармата. Много ге(ро)йско индийд! :lol: :lol: :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 26, 2007 6:26 pm

Ааа стария номер с моркова ли :mrgreen:
тц тц тц
Мдаа тва последното може само в днешни условия да се случи. Да има оплаквания, пък и 15 автомата си тежат бая. По 3.5кг за 7,62 ако е 50 кила :mrgreen: Уф а кооллко тъпо нещо е слончето просто. Добре че на баирите горе с маймунки.
За амелия пояснения - http://voiski.start.bg/article.php?aid=6056 слонче с хоботче ;р Оня черния садомазо вид дет има е маймунка. Що ли?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 26, 2007 6:33 pm

Ние бяхме с черните-садо мазо газове. При положение че всеки има телефон с камера много е трудно да се скрие нещо в казармата или офицер да гърчи войник!Генерала нямаше желание да залеем BTV със клипчета :P Макар че преди нашия набор разправяха че яко са ги гърчели.Сержантите често плачеха по доброто старо време когато можело да ни "оправят".

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Nov 26, 2007 6:35 pm

Ми вие сте си служили направо в девичи пансион :shock:
И пусни някоя снимка на жена-сержант в противогаз, без друго воайорската ми извратеност е доста перверзна :lol:
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 26, 2007 6:39 pm

Interpreter wrote:Ми вие сте си служили направо в девичи пансион :shock:
И пусни някоя снимка на жена-сержант в противогаз, без друго воайорската ми извратеност е доста перверзна :lol:
Най-якото беше когато генрала заповяда марш на скок 30 километра до полигона в пълно бойно а пък той се возеше отстрани в джипката.Имаше рейсове обаче щаба решил че трябва да готви кадроваците за мисия.Сърцето ми пееше като гледах как жалките кадровачки пуфтят едва- едва по баира.На другия ден вървяха с разкрачени крака защо бяха целите в пришки :twisted:
П.С. Снимките са ми на компа -незнам как да ги постна във форума.Ако знаеш начин кажи.
Last edited by RRSunknown on Mon Nov 26, 2007 6:41 pm, edited 2 times in total.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Nov 26, 2007 6:40 pm

Xellos wrote:Ааа стария номер с моркова ли :mrgreen:
тц тц тц
За това не се бях сетил, признавам. Преди казах че не ме ебе как Алекс се е измъкнал от казармата, ама сега вече не искам и да знам - не че нещо, ама това е гадно, още повече да си го направиш сам ...

Иначе верно, я да видим снимка на жена сержант в противогаз, и на мен ми стана любопитно 8-) Пък и то модерната техника явно си имала големи предимства, по мое време камера в телефона си беше неква фантастика - като си помисля какви гледки е можело да заснема :lol:

Добавено: За снимките, направи си безплатен акаунт в data.bg например, и ги качи там, след което сложи линк тук, така май най-лесно ще стане.
This signature is not yet rated

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 26, 2007 6:43 pm

имаше доста хора които се опитаха да симулират и да се правят на идиоти/гейове за да откопчат. Резултата беше че спечелиха дълги часове със военните психоложки и ВКР и не направиха нищо!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 26, 2007 6:48 pm

Лейм, лейм, деца. :) Е, на който не му стига акъл, може и да си пожертва физиката в името на каузата. Не че има няква полза, де. Тва нищо не доказва.

На мен и през ум не ми е минало. Чисто психологическо надмощие и сценаристки гений. 8-)

Ето, и RRS ви го каза. :mrgreen: Не е за всеки.
Last edited by shayhiri on Mon Nov 26, 2007 6:56 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Nov 26, 2007 6:55 pm

Моля настоятелно администраторът Морвен да заличи горния ми пост, тъй като съдържа неволно оскърбление към уважавания иначе от мен по-слаб пол :oops:
Last edited by Interpreter on Mon Nov 26, 2007 6:56 pm, edited 2 times in total.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 26, 2007 6:56 pm

искате снимки получавате:
http://img.data.bg/i.php?id=681074
http://img.data.bg/i.php?id=681081
http://img.data.bg/i.php?id=681082
Приятно гледане :twisted: :twisted: :twisted:
Имах и други обаче ротния ми изтри флашката последния ден да не съм изнасял секретна информация.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Nov 26, 2007 6:56 pm

shayhiri wrote:Лейм, лейм, деца. :) Е, на който не му стига акъл, може и да си пожертва физиката в името на каузата. Не че има няква полза, де. Тва нищо не доказва.

На мен и през ум не ми е минало. Чисто психологическо надмощие и сценаристки гений. 8-)

Ето, и RRS ви го каза. :mrgreen:
Whatever, наистина май е по-добре да си спестиш подробностите, аз със сигурност не искам да знам. А, и ще съм благодарен ако не използваш това като повод, за да обърнеш темата в друга посока, поне това може да се прежалиш да направиш.
This signature is not yet rated

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Nov 26, 2007 7:00 pm

RRSunknown wrote:искате снимки получавате:
http://img.data.bg/i.php?id=681074
http://img.data.bg/i.php?id=681081
http://img.data.bg/i.php?id=681082
Приятно гледане :twisted: :twisted: :twisted:
Имах и други обаче ротния ми изтри флашката последния ден да не съм изнасял секретна информация.
Много са секси, особено първата :thumbsup:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 26, 2007 7:04 pm

Talking to me, Живик? :spite: Само една жена (или две, в случая) може дотолкова да се впечатли от такава история, че да не й излезе от главата, докато не раздуе навсякъде - пък много важно, че е конфиденциално. Просто не могат иначе, чегърта ги отвътре. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 26, 2007 7:22 pm

Мдаа не изглеждат секси с тия противогази, ма пък се надявам че като ги свалят е по-добре ;) Уф аз поен с една евтина скина поснимах едно време малко от малко, ма качвал съм некои вече.

Алекс е взел присърце вица за редник Табуретка явно ;) Бате, ти ВКР явно не ви виждал никога.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Nov 26, 2007 7:22 pm

Каза Гуглата :thumbsup: