Продавам машинка за обезкосмяване на нос и уши и др.

Имате няколко балистични ракети и се чудите на кого да ги продадете - това е мястото! Танкове, гранатомети, fluffy dildos - we've got them all
Post Reply
Bat Garo Still Rots
Moderator

Продавам машинка за обезкосмяване на нос и уши и др.

Post by Bat Garo Still Rots » Sat Nov 24, 2007 4:21 pm

Машинката е употребявана само един път. Закупена е от Техномаркет на 3.11.2007 и има 2 години гаранция. Марката е Remington с корична цена 22 лева (има касова бележка). Идва с включена батерия. Машинката е много хубава и може да послужи на всеки за най-разнообразни цели.
Очаквам оферти!
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 4:47 pm

Извинявай, но какво точно се случи първия (и единствен) път, когато се опита да си обезкосмиш... нещо с въпросния инструмент? :shock: Явно е било... life-altering experience, щом си така решен да го оставиш зад гърба си? :o
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Nov 24, 2007 5:00 pm

Джийз, дори не знаех, че такива неща съществуват...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 5:06 pm

О, essential са. Аз неслучайно се интересувам, щот ми писна да се скубя ръчно. :roll:

The PAIN!! :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sat Nov 24, 2007 6:35 pm

Първият път болеше, а и се разнесе лек аромат на пърлени косми и реших, че старата малка ножичка е по-добрият избор. Иначе чувството беше подобно на Арни в Зов за завръщане, когато си вадеше предавателя от носа... :roll: Сега да не излезе, че правя антиреклама на продукта! Сигурен съм че ще намери сред вас своя достоен нов притежател.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Nov 24, 2007 6:36 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Първият път болеше, а и се разнесе лек аромат на пърлени косми и реших, че старата малка ножичка е по-добрият избор. Иначе чувството беше подобно на Арни в Зов за завръщане, когато си вадеше предавателя от носа... :roll: Сега да не излезе, че правя антиреклама на продукта! Сигурен съм че ще намери сред вас своя достоен нов притежател
... за предпочитане мазохист, съдейки по описанието ти :mrgreen:
Машинката е много хубава и може да послужи на всеки за най-разнообразни цели.
:shock: :? :?: :!: Ех, това мое въображение...:mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 7:32 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Първият път болеше, а и се разнесе лек аромат на пърлени косми и реших, че старата малка ножичка е по-добрият избор. Иначе чувството беше подобно на Арни в Зов за завръщане, когато си вадеше предавателя от носа... :roll:
Мерси за шегата. :lol: Оценявам я.

Иначе, честно - не звучи зле, но аз лично предпочитам да ги скубя ръчно вместо да ги подстригвам. Може да боли, ма си го отнасят, гадовете. За известно време. :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 25, 2007 8:06 am

С машинка е по-лесно и ако се използва редовно не боли. :wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 25, 2007 11:44 am

Тва ли е модела :mrgreen:
http://www.neaca.com/images/Remington_M ... 250_1_.JPG

Бе и аз се чудех дали си заслужават по едно време ма не ми се дават 20 кинта да тествам веднъж с мойте скромни нужди :roll: и с депилаторен крем стаа.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Nov 25, 2007 7:45 pm

Нещо подобно е ;) То от тая марка празно няма :) А какъв е този крем за бога?? :shock:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 25, 2007 9:15 pm

Абе крема е гадна работа. :mrgreen:

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Nov 25, 2007 9:18 pm

Ама крем в носа ли си слагате :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 25, 2007 9:22 pm

Не съм пробвал в носа и предполагам че е доста гадно като изживяване та не мисля да го правя. :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Nov 25, 2007 11:38 pm

Пинсети му са майката. :shock:

Ка-ак болии.

Така добре ми беше кат бях млад и не ми раснеха космяци по най-чувствителните части. :roll: Но немах пАри. :mrgreen:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Nov 26, 2007 3:55 pm

Абе вие сте си мажохисти по природа!! Само дето пред нас жените, се правите на садисти!! :mrgreen:
Николов, да те светна! Мащинките са от този род, ама и твоята владее де!! :wink:
Шайхири, науката и технологията вече са създали бръснарските ножчета, ножиците, па и машинки за стригане на коса. Поне аз със тях се оправям екстра.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!