Продавам машинка за обезкосмяване на нос и уши и др.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Продавам машинка за обезкосмяване на нос и уши и др.
Машинката е употребявана само един път. Закупена е от Техномаркет на 3.11.2007 и има 2 години гаранция. Марката е Remington с корична цена 22 лева (има касова бележка). Идва с включена батерия. Машинката е много хубава и може да послужи на всеки за най-разнообразни цели.
Очаквам оферти!
Очаквам оферти!
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Извинявай, но какво точно се случи първия (и единствен) път, когато се опита да си обезкосмиш... нещо с въпросния инструмент?
Явно е било... life-altering experience, щом си така решен да го оставиш зад гърба си? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
О, essential са. Аз неслучайно се интересувам, щот ми писна да се скубя ръчно. 
The PAIN!!

The PAIN!!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Първият път болеше, а и се разнесе лек аромат на пърлени косми и реших, че старата малка ножичка е по-добрият избор. Иначе чувството беше подобно на Арни в Зов за завръщане, когато си вадеше предавателя от носа...
Сега да не излезе, че правя антиреклама на продукта! Сигурен съм че ще намери сред вас своя достоен нов притежател.

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
... за предпочитане мазохист, съдейки по описанието тиBat Garo Still Rots wrote:Първият път болеше, а и се разнесе лек аромат на пърлени косми и реших, че старата малка ножичка е по-добрият избор. Иначе чувството беше подобно на Арни в Зов за завръщане, когато си вадеше предавателя от носа...Сега да не излезе, че правя антиреклама на продукта! Сигурен съм че ще намери сред вас своя достоен нов притежател

Машинката е много хубава и може да послужи на всеки за най-разнообразни цели.

Мерси за шегата.Bat Garo Still Rots wrote:Първият път болеше, а и се разнесе лек аромат на пърлени косми и реших, че старата малка ножичка е по-добрият избор. Иначе чувството беше подобно на Арни в Зов за завръщане, когато си вадеше предавателя от носа...![]()

Иначе, честно - не звучи зле, но аз лично предпочитам да ги скубя ръчно вместо да ги подстригвам. Може да боли, ма си го отнасят, гадовете. За известно време.

Тва ли е модела
http://www.neaca.com/images/Remington_M ... 250_1_.JPG
Бе и аз се чудех дали си заслужават по едно време ма не ми се дават 20 кинта да тествам веднъж с мойте скромни нужди
и с депилаторен крем стаа.

http://www.neaca.com/images/Remington_M ... 250_1_.JPG
Бе и аз се чудех дали си заслужават по едно време ма не ми се дават 20 кинта да тествам веднъж с мойте скромни нужди

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Пинсети му са майката.
Ка-ак болии.
Така добре ми беше кат бях млад и не ми раснеха космяци по най-чувствителните части.
Но немах пАри. 

Ка-ак болии.
Така добре ми беше кат бях млад и не ми раснеха космяци по най-чувствителните части.

- BaYa
- Forsaken
Абе вие сте си мажохисти по природа!! Само дето пред нас жените, се правите на садисти!!
Николов, да те светна! Мащинките са от този род, ама и твоята владее де!!
Шайхири, науката и технологията вече са създали бръснарските ножчета, ножиците, па и машинки за стригане на коса. Поне аз със тях се оправям екстра.

Николов, да те светна! Мащинките са от този род, ама и твоята владее де!!

Шайхири, науката и технологията вече са създали бръснарските ножчета, ножиците, па и машинки за стригане на коса. Поне аз със тях се оправям екстра.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!