Продавам машинка за обезкосмяване на нос и уши и др.

Имате няколко балистични ракети и се чудите на кого да ги продадете - това е мястото! Танкове, гранатомети, fluffy dildos - we've got them all
Post Reply
Bat Garo Still Rots
Moderator

Продавам машинка за обезкосмяване на нос и уши и др.

Post by Bat Garo Still Rots » Sat Nov 24, 2007 4:21 pm

Машинката е употребявана само един път. Закупена е от Техномаркет на 3.11.2007 и има 2 години гаранция. Марката е Remington с корична цена 22 лева (има касова бележка). Идва с включена батерия. Машинката е много хубава и може да послужи на всеки за най-разнообразни цели.
Очаквам оферти!
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 4:47 pm

Извинявай, но какво точно се случи първия (и единствен) път, когато се опита да си обезкосмиш... нещо с въпросния инструмент? :shock: Явно е било... life-altering experience, щом си така решен да го оставиш зад гърба си? :o
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Nov 24, 2007 5:00 pm

Джийз, дори не знаех, че такива неща съществуват...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 5:06 pm

О, essential са. Аз неслучайно се интересувам, щот ми писна да се скубя ръчно. :roll:

The PAIN!! :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sat Nov 24, 2007 6:35 pm

Първият път болеше, а и се разнесе лек аромат на пърлени косми и реших, че старата малка ножичка е по-добрият избор. Иначе чувството беше подобно на Арни в Зов за завръщане, когато си вадеше предавателя от носа... :roll: Сега да не излезе, че правя антиреклама на продукта! Сигурен съм че ще намери сред вас своя достоен нов притежател.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Nov 24, 2007 6:36 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Първият път болеше, а и се разнесе лек аромат на пърлени косми и реших, че старата малка ножичка е по-добрият избор. Иначе чувството беше подобно на Арни в Зов за завръщане, когато си вадеше предавателя от носа... :roll: Сега да не излезе, че правя антиреклама на продукта! Сигурен съм че ще намери сред вас своя достоен нов притежател
... за предпочитане мазохист, съдейки по описанието ти :mrgreen:
Машинката е много хубава и може да послужи на всеки за най-разнообразни цели.
:shock: :? :?: :!: Ех, това мое въображение...:mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 7:32 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Първият път болеше, а и се разнесе лек аромат на пърлени косми и реших, че старата малка ножичка е по-добрият избор. Иначе чувството беше подобно на Арни в Зов за завръщане, когато си вадеше предавателя от носа... :roll:
Мерси за шегата. :lol: Оценявам я.

Иначе, честно - не звучи зле, но аз лично предпочитам да ги скубя ръчно вместо да ги подстригвам. Може да боли, ма си го отнасят, гадовете. За известно време. :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 25, 2007 8:06 am

С машинка е по-лесно и ако се използва редовно не боли. :wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 25, 2007 11:44 am

Тва ли е модела :mrgreen:
http://www.neaca.com/images/Remington_M ... 250_1_.JPG

Бе и аз се чудех дали си заслужават по едно време ма не ми се дават 20 кинта да тествам веднъж с мойте скромни нужди :roll: и с депилаторен крем стаа.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Nov 25, 2007 7:45 pm

Нещо подобно е ;) То от тая марка празно няма :) А какъв е този крем за бога?? :shock:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 25, 2007 9:15 pm

Абе крема е гадна работа. :mrgreen:

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Nov 25, 2007 9:18 pm

Ама крем в носа ли си слагате :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 25, 2007 9:22 pm

Не съм пробвал в носа и предполагам че е доста гадно като изживяване та не мисля да го правя. :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Nov 25, 2007 11:38 pm

Пинсети му са майката. :shock:

Ка-ак болии.

Така добре ми беше кат бях млад и не ми раснеха космяци по най-чувствителните части. :roll: Но немах пАри. :mrgreen:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Nov 26, 2007 3:55 pm

Абе вие сте си мажохисти по природа!! Само дето пред нас жените, се правите на садисти!! :mrgreen:
Николов, да те светна! Мащинките са от този род, ама и твоята владее де!! :wink:
Шайхири, науката и технологията вече са създали бръснарските ножчета, ножиците, па и машинки за стригане на коса. Поне аз със тях се оправям екстра.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!