+100Roland wrote:Щото за момента, Алекс, на всички ни се налага да си представяме, че ти оформяш чийто и да било вкус с каквото и да е.

Минувач, всичко написано от мен е в отговор на твоя пост, така че не знам кой не чете (или не мисли).

* Не, Мор, не можем
Защото известният с прецизния си изказ Алекс твърдеше ето тва:най-малкото официално да твърдим с най-големи букви, че най-после се доказа как Алекс нищо не разбира от CGI и въпреки явната грозотия на трейлърите на ниво по-некадърно Близзардско интро (казвам го като човек, изгледал съвършенства, произведени от компютърната графика) продължаваше упорито да твърди, че това ще е едва ли не най-визуално зашеметяващият филм евър
И вече няма нужда да го твърди, шот е факт. Какъвто си беше и още в трейлъра, ма явно вие разбирате по-добре от визуални изкуства от мен и мнозинството критици:най-реалистичната анимация евър
И изобщо, кво съм виновен, че не можа да дойдеш на общата прожекция?MOVIE CONSENSUS
Beowulf's groundbreaking animation, stunning visuals, and talented cast make for an extremely entertaining time at the movies.

TBC