Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 19, 2007 7:47 pm

бахти колко са навити сички на рижавия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз май само нещо съм повреден а :roll:

Еее байо стегай куфара ;) ма ако пак ше си висиш само с родата хич и не го обявявай тука.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 19, 2007 7:49 pm

Аз рижавия(-ата) толко пъти съм го минавал така че пропускам за всички вас нека има! :lol: :lol: :lol:

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Mon Nov 19, 2007 7:54 pm

Много забавен ден имах :) Днес моят благоверен излетя за Щатите на гости при шефа. С цел спестяване на средства си купи билет за полет от Букурещ (който ни е на 160км, за разлика от Софията, а и действително спестяваме няколкостотин доларчета). Та, тръгваме ние с баща ми да го караме, вечерта прекарахме в Русе, поспахме и в 2ч по нощите тръгваме за Букурещ(самолетът излита в 6.30 сутринта). Стигнахме до Букурещ без много произшествия, обаче там тотално се омотахме. В целия град нямаше пукната табела за летище "Отопени" :shock: Минаваме покрай едно летище - Хенри Куанда, второ летище - пак същото име :shock: :shock: Изпаднахме в луд кеф и паника, щото наближаваше вече 5ч. След като минахме няколко пъти по протежението на града хванахме един таксиджия да ни заведе. Когато се озовахме до едно от по-горе споменатите летища, направо ни идеше да се гръмнем :evil: Това става в 5.30ч, мъжът ми някак успя да се оправи и се качи на самолета навреме. Та, тръгваме си ние с баща ми наобратно. Да, ама един час не можем да излезем от Букурещ :? Ту насам, ту натам, уж табелите гледаме и все в града. Накрая се измъкнахме и уж вървим към Гюргево, пък пак се забутахме. За капак попаднахме и в задръстване, изобщо кефът беше абсолютен. В един момент скивам една табела - Калъръш :shock: Викам си, стана тя, сега пък в Силистра ли ще ходим, ама се оказа(след питане), че има отбивка наблизо и успяхме някак да се приберем. Тея 60км до Русе ги направихме на 100 и няколко, просто абсолютен кеф. Не ми е ясно като ходим пак след 2 седмици как ще се справим, то в един момент освен да се хилим истерично, друго не можехме да го правим :roll: Заключение: спестихме някакви пари, ама толкоз нерви изпотрошихме, че тотално не си струва да се повтаря :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 19, 2007 8:02 pm

Иначе си е скромен 250гб баракудка 7200.9 с 16мб, ма той си седеше като втори хард понеже инсталирано вече XP го разпознава та барем там 200гб неща оцеляха. Ама инсталацията на същото тва XP си иска допълнителната дискета с драйвери за да открие че го има което беше часовете шайт да си намеря праилния. Поне са вървят нещата бързичко вкл зацепват идеално и x264 мкв-тата хем на семпрон на 1.5 пръчка. :twisted: :twisted: Са само такива тухли точа :) Final fantasy-то са е просто ебати разликата и кефа. Пък и на телевизора как ше се зомбясва зверски от са ми е мъка.

[Conclave-Mendoi]_Mobile_Suit_Gundam_00_-_01v2_[1280x720_H.264_AAC].mkv :mrgreen: баси тва си трее голем екран вече. Жалко че го хабят за гъндами :mrgreen:
Last edited by Xellos on Mon Nov 19, 2007 8:03 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 19, 2007 8:03 pm

Аз на Коледа ще си взема 500 или направо 750. ПОУНД. :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 19, 2007 8:06 pm

Контра ;р Мани ше се зима нова машина или поне повечето части след нова година, че вече 3 години си карам на тоя и за геймене не стаа грам с agp видео. :cry:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Nov 19, 2007 8:06 pm

Muad_Dib wrote:Нахранил съм те добре в една друга тема, където ми се мяташ, та тук ще се въздържа да не се преситиш на хубавата ми храна. :lol: :lol: :lol:
Мне, още веднъж само си доказал, че чувството ти за хумор е тенденциозно или несъществуващо. Ама и така се ядваш. Поне знам, че рипаш много. :mrgreen:

Кселославе, кажи ти какво да направя първо, за 5 дена в София?!? :roll:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 19, 2007 8:07 pm

Да ни донесеш стимуланти остро! Миналия път бяха доста яки, щи разпрааме! :wink:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 19, 2007 8:08 pm

Muad_Dib wrote:Да ни донесеш стимуланти остро! Миналия път бяха доста яки, щи разпрааме! :wink:
Няма пък. Ще си мълчим. :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 19, 2007 8:10 pm

Muad_Dib wrote:Аз на Коледа ще си взема 500 или направо 750. ПОУНД. :lol:
Ко не е една тера и нагоре, кво рипаш изобщо? :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 19, 2007 8:11 pm

Бате по-бързо поствай, вече три рефреша нямаше твой пост и се притесних. Бтв взе ли билет да кажа на майка?

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 19, 2007 8:14 pm

Бате отговарях ти на личното. :wink: Взех споко. :mrgreen:

http://kinomania.gbg.bg/2007/index.php? ... rama_id=10 - този е нали?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 19, 2007 8:15 pm

да, супер, утре го боцни кат идваш. мерси много още веднъж.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Nov 19, 2007 8:20 pm

Muad_Dib wrote:Да ни донесеш стимуланти остро! Миналия път бяха доста яки, щи разпрааме! :wink:
Ако разкажеш - за теб двойно! :mrgreen:
Но, без да го взимаш като обида - после само ще фъфлиш! :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 19, 2007 8:25 pm

Напротив, питай Валерката по принцип какво ми се случва на мен.