Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 12, 2007 12:27 pm

Абе аз го гизгледах пък и голям екран относително понятие. Не е баш филм за в кино с компания тоя тип за мен.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Nov 12, 2007 12:40 pm

Снощи се зазяпах по "Карибски пирати 2" по НВО и докато се усетя го изгледах докрай. Не ми омръзва тази трилогия - най-вече благодарение на готините лафове :lol: и особено Джони Деп :thumbsup: , който изнася трите филма на гърба си и оставя място за още (кога се чака четвъртият, знае ли се вече?).

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 12, 2007 12:46 pm

След третия филм едва ли ще ме навият да отида на кино на четвърти. Просто номерът "още от същото" не минава вече. Всичко омръзва след определен брой повторения. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 12, 2007 12:47 pm

passer-by wrote:Снощи се зазяпах по "Карибски пирати 2" по НВО и докато се усетя го изгледах докрай. Не ми омръзва тази трилогия - най-вече благодарение на готините лафове :lol: и особено Джони Деп :thumbsup: , който изнася трите филма на гърба си и оставя място за още (кога се чака четвъртият, знае ли се вече?).
Не.

Защо не ме защити тогава, когато целия форум ядеше дружно все още непознатия и току-що озовалия се в окопите защитник на Пиратите лани? :?

За Стар Уорс да кажеш нещо, Валери? Или за Потър? :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 12, 2007 12:50 pm

Защото не е длъжен и защото е тук от доста след това? :roll:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Nov 12, 2007 12:51 pm

DELgado wrote:След третия филм едва ли ще ме навият да отида на кино на четвърти. Просто номерът "още от същото" не минава вече. Всичко омръзва след определен брой повторения. :mrgreen:
По принцип да, но в случая - на мен не :mrgreen:
И спокойно бих изгледал четвъртия на кино, за предпочитане с компания.
Защо не ме защити тогава, когато целия форум ядеше дружно все още непознатия и току-що озовалия се в окопите защитник на Пиратите лани? :?
Този момент май съм го пропуснал :? Ама тая трилогия не я приемам насериозно, де. Кефя й се както се кефя на нещо от рода на "Час Пик", да речем. Но далеч предпочитам Пиратите, по-горе казвам защо :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 12, 2007 12:58 pm

Минувачо, моментът си го пропуснал, защото го обсъждахме доста преди ти да се появиш.
Иначе за мен четвърти филм ще е гавра. И вторият и третият бяха далеч зад първия, освен това третият си имаше добре завършен край. По-добре да направят сериал, поне ще има оправдание да забозява все повече. :(
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 12, 2007 12:59 pm

Еми факта че още не съм се престрашил да изгледам последния Потър говори сам по себе си. :mrgreen:

А Стар Уорса определено можеше да си остане трилогия или поне Лукас да беше дал на професионален сценарист да напише сценариите а той да си ги режисира само.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Nov 12, 2007 1:07 pm

Morwen wrote:Минувачо, моментът си го пропуснал, защото го обсъждахме доста преди ти да се появиш.
Иначе за мен четвърти филм ще е гавра. И вторият и третият бяха далеч зад първия, освен това третият си имаше добре завършен край. По-добре да направят сериал, поне ще има оправдание да забозява все повече. :(
Абсолютно съгласен за втори и трети спрямо първи. Но пак казвам, не ги приемам като цялостни филми, а по-скоро като поредица смешни ситуации и лафове (затова и направих сравнението с "Час Пик").

Валери, за новите Стар Уорсове щеше да е добре Лукас да отстъпи на друг не само сценариите (под негов надзор, все пак той е създал поредицата), а и режисурата. Пък Лукас да е изпълнителен продуцент и да следи за всичко що е спецефекти - там наистина е адски добър. Признават му го и колеги като Джеймс Камерън, Питър Джаксън и Ридли Скот, които казват, че благодарение на Лукас киното е напреднало страшно много в техническо отношение.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 12, 2007 1:29 pm

Минувач прав си. Аз нищо против спрямо Лукас нямам. Все пак Стар Уорса си е негово дете и може да си прави каквото иска с него. Това обаче не означава че ние като потребители трябва да харесваме продукцията която получаваме накрая. :mrgreen:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Nov 12, 2007 1:30 pm

DELgado wrote:Минувач прав си. Аз нищо против спрямо Лукас нямам. Все пак Стар Уорса си е негово дете и може да си прави каквото иска с него. Това обаче не означава че ние като потребители трябва да харесваме продукцията която получаваме накрая. :mrgreen:
И аз това казвам. За повече подробности - в съответната тема :)

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Nov 12, 2007 4:50 pm

Roland wrote:Изгледахме Лабиринтът на фавна. Изключителен филм. На второ гледане, този път на голям екран, усещането е още по-силно.
Днеска осъзнах като видях един плакат,че тоя Лабиринтът на фавна е тоя новия филм на Дел Торо дето въобще не ми хареса и щях да си заспя и вкъщи и на голям екран!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Nov 12, 2007 5:02 pm

Gunslinger wrote:
Roland wrote:Изгледахме Лабиринтът на фавна. Изключителен филм. На второ гледане, този път на голям екран, усещането е още по-силно.
Днеска осъзнах като видях един плакат,че тоя Лабиринтът на фавна е тоя новия филм на Дел Торо дето въобще не ми хареса и щях да си заспя и вкъщи и на голям екран!
Никой не е застрахован от лош вкус :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Nov 12, 2007 5:06 pm

Yan wrote:Никой не е застрахован от лош вкус :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Или от скука...
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 12, 2007 8:34 pm

Gunslinger Лабиринта за мен е един от най-добрите филми които съм гледал въобще. :bigtongue: