Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Абе аз го гизгледах пък и голям екран относително понятие. Не е баш филм за в кино с компания тоя тип за мен.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не.passer-by wrote:Снощи се зазяпах по "Карибски пирати 2" по НВО и докато се усетя го изгледах докрай. Не ми омръзва тази трилогия - най-вече благодарение на готините лафовеи особено Джони Деп
, който изнася трите филма на гърба си и оставя място за още (кога се чака четвъртият, знае ли се вече?).
Защо не ме защити тогава, когато целия форум ядеше дружно все още непознатия и току-що озовалия се в окопите защитник на Пиратите лани?

За Стар Уорс да кажеш нещо, Валери? Или за Потър?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
По принцип да, но в случая - на мен неDELgado wrote:След третия филм едва ли ще ме навият да отида на кино на четвърти. Просто номерът "още от същото" не минава вече. Всичко омръзва след определен брой повторения.

И спокойно бих изгледал четвъртия на кино, за предпочитане с компания.
Този момент май съм го пропусналЗащо не ме защити тогава, когато целия форум ядеше дружно все още непознатия и току-що озовалия се в окопите защитник на Пиратите лани?

Минувачо, моментът си го пропуснал, защото го обсъждахме доста преди ти да се появиш.
Иначе за мен четвърти филм ще е гавра. И вторият и третият бяха далеч зад първия, освен това третият си имаше добре завършен край. По-добре да направят сериал, поне ще има оправдание да забозява все повече.
Иначе за мен четвърти филм ще е гавра. И вторият и третият бяха далеч зад първия, освен това третият си имаше добре завършен край. По-добре да направят сериал, поне ще има оправдание да забозява все повече.

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Абсолютно съгласен за втори и трети спрямо първи. Но пак казвам, не ги приемам като цялостни филми, а по-скоро като поредица смешни ситуации и лафове (затова и направих сравнението с "Час Пик").Morwen wrote:Минувачо, моментът си го пропуснал, защото го обсъждахме доста преди ти да се появиш.
Валери, за новите Стар Уорсове щеше да е добре Лукас да отстъпи на друг не само сценариите (под негов надзор, все пак той е създал поредицата), а и режисурата. Пък Лукас да е изпълнителен продуцент и да следи за всичко що е спецефекти - там наистина е адски добър. Признават му го и колеги като Джеймс Камерън, Питър Джаксън и Ридли Скот, които казват, че благодарение на Лукас киното е напреднало страшно много в техническо отношение.
И аз това казвам. За повече подробности - в съответната темаDELgado wrote:Минувач прав си. Аз нищо против спрямо Лукас нямам. Все пак Стар Уорса си е негово дете и може да си прави каквото иска с него. Това обаче не означава че ние като потребители трябва да харесваме продукцията която получаваме накрая.

- Gunslinger
- Warmage
Днеска осъзнах като видях един плакат,че тоя Лабиринтът на фавна е тоя новия филм на Дел Торо дето въобще не ми хареса и щях да си заспя и вкъщи и на голям екран!Roland wrote:Изгледахме Лабиринтът на фавна. Изключителен филм. На второ гледане, този път на голям екран, усещането е още по-силно.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
Никой не е застрахован от лош вкусGunslinger wrote:Днеска осъзнах като видях един плакат,че тоя Лабиринтът на фавна е тоя новия филм на Дел Торо дето въобще не ми хареса и щях да си заспя и вкъщи и на голям екран!Roland wrote:Изгледахме Лабиринтът на фавна. Изключителен филм. На второ гледане, този път на голям екран, усещането е още по-силно.

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Gunslinger
- Warmage
Или от скука...Yan wrote:Никой не е застрахован от лош вкус![]()
![]()
http://blogofidiots.wordpress.com/