Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Абе аз го гизгледах пък и голям екран относително понятие. Не е баш филм за в кино с компания тоя тип за мен.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Не.passer-by wrote:Снощи се зазяпах по "Карибски пирати 2" по НВО и докато се усетя го изгледах докрай. Не ми омръзва тази трилогия - най-вече благодарение на готините лафовеи особено Джони Деп
, който изнася трите филма на гърба си и оставя място за още (кога се чака четвъртият, знае ли се вече?).
Защо не ме защити тогава, когато целия форум ядеше дружно все още непознатия и току-що озовалия се в окопите защитник на Пиратите лани?

За Стар Уорс да кажеш нещо, Валери? Или за Потър?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
По принцип да, но в случая - на мен неDELgado wrote:След третия филм едва ли ще ме навият да отида на кино на четвърти. Просто номерът "още от същото" не минава вече. Всичко омръзва след определен брой повторения.

И спокойно бих изгледал четвъртия на кино, за предпочитане с компания.
Този момент май съм го пропусналЗащо не ме защити тогава, когато целия форум ядеше дружно все още непознатия и току-що озовалия се в окопите защитник на Пиратите лани?

Минувачо, моментът си го пропуснал, защото го обсъждахме доста преди ти да се появиш.
Иначе за мен четвърти филм ще е гавра. И вторият и третият бяха далеч зад първия, освен това третият си имаше добре завършен край. По-добре да направят сериал, поне ще има оправдание да забозява все повече.
Иначе за мен четвърти филм ще е гавра. И вторият и третият бяха далеч зад първия, освен това третият си имаше добре завършен край. По-добре да направят сериал, поне ще има оправдание да забозява все повече.

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Абсолютно съгласен за втори и трети спрямо първи. Но пак казвам, не ги приемам като цялостни филми, а по-скоро като поредица смешни ситуации и лафове (затова и направих сравнението с "Час Пик").Morwen wrote:Минувачо, моментът си го пропуснал, защото го обсъждахме доста преди ти да се появиш.
Валери, за новите Стар Уорсове щеше да е добре Лукас да отстъпи на друг не само сценариите (под негов надзор, все пак той е създал поредицата), а и режисурата. Пък Лукас да е изпълнителен продуцент и да следи за всичко що е спецефекти - там наистина е адски добър. Признават му го и колеги като Джеймс Камерън, Питър Джаксън и Ридли Скот, които казват, че благодарение на Лукас киното е напреднало страшно много в техническо отношение.
И аз това казвам. За повече подробности - в съответната темаDELgado wrote:Минувач прав си. Аз нищо против спрямо Лукас нямам. Все пак Стар Уорса си е негово дете и може да си прави каквото иска с него. Това обаче не означава че ние като потребители трябва да харесваме продукцията която получаваме накрая.

- Gunslinger
- Warmage
Днеска осъзнах като видях един плакат,че тоя Лабиринтът на фавна е тоя новия филм на Дел Торо дето въобще не ми хареса и щях да си заспя и вкъщи и на голям екран!Roland wrote:Изгледахме Лабиринтът на фавна. Изключителен филм. На второ гледане, този път на голям екран, усещането е още по-силно.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
Никой не е застрахован от лош вкусGunslinger wrote:Днеска осъзнах като видях един плакат,че тоя Лабиринтът на фавна е тоя новия филм на Дел Торо дето въобще не ми хареса и щях да си заспя и вкъщи и на голям екран!Roland wrote:Изгледахме Лабиринтът на фавна. Изключителен филм. На второ гледане, този път на голям екран, усещането е още по-силно.

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Gunslinger
- Warmage
Или от скука...Yan wrote:Никой не е застрахован от лош вкус![]()
![]()
http://blogofidiots.wordpress.com/