Значи, да, затрепнах. Особено от притеснения по Амелия. Защото Шайхири вече доказа, че все едно е глух и сляп та мое да не разбере какво иска да ми каже момата когато му откаже.
Та този пък ще гледам да съм ясна и точна.
shayhiri wrote:Логичният въпрос е точно кво правят изобщо франкофончетата в тая тема. Не мислите ли?
Не, не мислиме. Ти си единственият на който може да му хрумне да обижда на езикът на който се говори. Аз бих предпочела нещо по от рода "Надут, глух пуяк без чувство за хумор". В смисъл, това е обидно - да говориш френски не е. И като толкова завиждаш, вземи научи някой друг език освен английския (и японското боксуване, и преди него арабското, и т.н.).
Год сейв, франкофончетата и нормалните хора! За теб ще посреднича пред дядо Господ, но не гарантирам да ме послуша!
shayhiri wrote:Роумър, ако спреш и се замислиш за момент, сам ще намериш отговора си.

Мога и да съдействам. Значи,
непрестанният обществен интерес по въпроса очевидно се дължи точно на легендарния, полумитичен статут на въпросния обект. Не смяташ ли, че веднъж след като излязат наяве точните мерки, темата неминуемо ще се принизи до всекидневен, общоизвестен факт, който вече е безсмислено да се обсъжда или дори споменава?
Шайхири, провери много задълбочено в речник тези две думи:
сарказъм и
ирония.
И дори размерите да са слонски, това пак нищо няма да промени нито за теб, нито за останалите тук. Ако до сега размерът не ти е помогнал да добиеш малко слух за това което ти говоря, емпатия, малко срам и още няколко основни неща които липсват в твоето възпитание, сега вече няма да стане. И ние ще продължаваме да се държим с теб както до сега, като отражение на твоите ароганти и "глухи" (за всичко което не им изнася) самонавивки.
@
Минувачо, на мен пък много ми харесват
франкофончетата (и всички останали, де

)!! А песничката е много сладка!!!