Колко е голям? (18++++++)

Мръсните страсти – на сапун
Locked

Колко е?

Като пикам от Ниагара усещам студената вода долу!
5
16%
Ти комините на Кремиковци по какъв калъп мислиш са правени?
0
No votes
Мога да извадя всичко от барлонгите си!
7
22%
Вижда се чак от Андромеда! Без телескоп!
2
6%
Вчера изнасилих син кит. Опита се бяга мамка и!
3
9%
По-голям от на Чък Норис!!!!!
15
47%

Total votes: 32

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Nov 08, 2007 4:11 pm

shayhiri wrote:Логичният въпрос е точно кво правят изобщо франкофончетата в тая тема. Не мислите ли? :idea:

Роумър, ако спреш и се замислиш за момент, сам ще намериш отговора си. :) Мога и да съдействам. Значи, непрестанният интерес по въпроса очевидно се дължи точно на легендарния, полумитичен статут на въпросния обект. Не смяташ ли, че веднъж след като излязат наяве точните мерки, темата неминуемо ще се принизи до всекидневен, общоизвестен факт, който вече е безсмислено да се обсъжда или дори споменава?

Както виждаш, вече съм направил каквото трябва. 8-) Спете спокойно.
"Франкофончето" си изтри поста, защото смята, че най-кратките шеги са най-добрите - това за отговора ми на френски към Бая.
А за теб, Алекс... жал ми е за теб в такива моменти. Смяташ ли, че размерите на к*ра ти имат някакво значение за нас, освен поредния повод да се ебават с теб?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 08, 2007 4:21 pm

Шайхири, айде веднъж дай проклет отговор в прав текст на въпрос зададен направо. Не отговаряй като Симеон Сакскобурготски. Роум не иска да се замисля, за да намери сам отговора си (който ти ще изкривиш както ти е угодно), иска да знае ще спреш ли да си развяваш патката в другите теми. Да/не?

Да разбирам ли, че Амелия вече е минала през вас и е измерила обекта с "легендарния, полумитичен"(поне за теб) статут?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Nov 08, 2007 4:23 pm

Баси, даже партийни активисти не чакат (изборни) резултати с такъв трепет :mrgreen:

Морви, ще ти отговоря вместо Алекс - не, няма да престане. Веднъж и аз да се направя на ясновидец :lol:
Last edited by passer-by on Thu Nov 08, 2007 4:24 pm, edited 1 time in total.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Nov 08, 2007 4:23 pm

Сигурно. И сега си го е сложил в ъгъла и му се кланя. :mrgreen: :lol:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 08, 2007 4:25 pm

Аз не ги чакам с трепет, не ме засягат. Засяга ме обаче отговора на въпроса.
Last edited by Morwen on Thu Nov 08, 2007 4:28 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Nov 08, 2007 4:30 pm

Morwen wrote:Аз не ги чакам с трепет, не ме засягат. Засяга ме обаче отговора на въпроса.
Ти може би не, ама като гледам други са се наточили :twisted: :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 08, 2007 4:30 pm

Морви, то е ясно, казах го веднъж в тая тема да го повторя: Не, Шайхири няма да спре, не, той никога няма да спре да шикалкави и да се прави на треснат и не, меренето на псевдо мастодонта няма да се състои. Цялата работа е само, за да се навъртат постове и привлича внимание върху Легендата...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 08, 2007 4:34 pm

Както дебело подчертах, изходът отдавна е предначертан. Сега всичките ви надежди лежат в крехките ръце на Амели.
Last edited by shayhiri on Thu Nov 08, 2007 4:37 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 08, 2007 4:36 pm

Не, ако се прави на треснат, Мор просто ще заключи темата:)
А и не виждам какъв му е проблемът, вече доказа, че е ексхибиционист, би трябвало да му е приятно да демонстрира.
та значи, като вземем тези две изказвания, правилно ли разбирам, че казваш, че отсега нататък НЯМА да "опрашваш" други теми в другите части на форума с non-sequitur включвания за размера и бройката?
Шайхири - да/не?
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 08, 2007 4:50 pm

Стана ли 17:00 часа?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 08, 2007 4:55 pm

Имаш часовник в долния десен ъгъл на монитора.
Отговор на въпроса?
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 08, 2007 4:56 pm

Сега ще разберем. Отивам да срещна Амели.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 08, 2007 4:58 pm

На въпроса ще спреш ли да си размахваш "въшебната флейта" в други теми освен тази. За десети път. Под санитарния минимум за интелигентност е след толкова пъти зададен направо въпрос, да продължаваш да не го схващаш.
I don't wanna die

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Nov 08, 2007 5:15 pm

Амелията съм и съм у шайхири. Тръпнете в очакване :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Nov 08, 2007 5:59 pm

Значи, да, затрепнах. Особено от притеснения по Амелия. Защото Шайхири вече доказа, че все едно е глух и сляп та мое да не разбере какво иска да ми каже момата когато му откаже.
Та този пък ще гледам да съм ясна и точна.
shayhiri wrote:Логичният въпрос е точно кво правят изобщо франкофончетата в тая тема. Не мислите ли? :idea:
Не, не мислиме. Ти си единственият на който може да му хрумне да обижда на езикът на който се говори. Аз бих предпочела нещо по от рода "Надут, глух пуяк без чувство за хумор". В смисъл, това е обидно - да говориш френски не е. И като толкова завиждаш, вземи научи някой друг език освен английския (и японското боксуване, и преди него арабското, и т.н.).
Год сейв, франкофончетата и нормалните хора! За теб ще посреднича пред дядо Господ, но не гарантирам да ме послуша! :twisted:
shayhiri wrote:Роумър, ако спреш и се замислиш за момент, сам ще намериш отговора си. :) Мога и да съдействам. Значи, непрестанният обществен интерес по въпроса очевидно се дължи точно на легендарния, полумитичен статут на въпросния обект. Не смяташ ли, че веднъж след като излязат наяве точните мерки, темата неминуемо ще се принизи до всекидневен, общоизвестен факт, който вече е безсмислено да се обсъжда или дори споменава?
Шайхири, провери много задълбочено в речник тези две думи: сарказъм и ирония.
И дори размерите да са слонски, това пак нищо няма да промени нито за теб, нито за останалите тук. Ако до сега размерът не ти е помогнал да добиеш малко слух за това което ти говоря, емпатия, малко срам и още няколко основни неща които липсват в твоето възпитание, сега вече няма да стане. И ние ще продължаваме да се държим с теб както до сега, като отражение на твоите ароганти и "глухи" (за всичко което не им изнася) самонавивки. :roll:

@Минувачо, на мен пък много ми харесват франкофончетата (и всички останали, де :blush: )!! А песничката е много сладка!!! :heart:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!