Колко е голям? (18++++++)
Ако желаете, мога просто аз да игнорна темата - и уговорката с Амели, която тя типично по женски не възнамерява да спази?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Или пък ти типично по въздух-под-налягански се надяваш тя да не спази?shayhiri wrote:Ако желаете, мога просто аз да игнорна темата - и уговорката с Амели, която тя типично по женски не възнамерява да спази?

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- BaYa
- Forsaken
Roam, ще ме извиниш, но това е полюция, а не опрашване!Roamer wrote:Уф. Надявам се това да е единственото ми включване в тази "тема", която в първите си 3-4 страници беше забавна, но след това и тя биде монополизирана по особено странен начин...
[..]
...та значи, като вземем тези две изказвания, правилно ли разбирам, че казваш, че отсега нататък НЯМА да "опрашваш" други теми в другите части на форума с non-sequitur включвания за размера и бройката? ...

Амелиа, заявявам на всеослушание, че ще съм ти безкрайно задължена и вечно благодарна, ако така се жертваш, за да осведомиш всичките нещастнички които все още живеем в неведение!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Yan wrote:Или пък ти типично по въздух-под-налягански се надяваш тя да не спази?![]()
![]()
![]()

Last edited by shayhiri on Tue Nov 06, 2007 4:18 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Както виждаш, го схващам чудесно. Тия два дни ще си "мерим пишките" до последно и ако никой от двама ни не се откаже, ти ще се изнижеш като мокра връв.Amelia wrote:А ти май не схващаш духа на начинанието.
Имаш два дни да се надяваш, че ще се изнижа като мокра врър. После ще докажем, че надеждата всъщност НЕ умира последна.shayhiri wrote: Както виждаш, го схващам чудесно. Тия два дни ще си "мерим пишките" до последно и ако никой от двама ни не се откаже, ти ще се изнижеш като мокра връв.

По-добре почни да се готвиш психически за четвъртъка. Измерването няма да ти се размине.
Е почнах, готвя се - то си е неизбежен стрес. Като тръгна нета в нас тая нощ си даунлоднах на екрана една линийка и половин час си го наслагвах по монитора дорде го измеря криво-ляво. Изключително неудобно. 
Сега на излизане ще купя една голяма истинска линия и с нея вече нямаме грижи.

Сега на излизане ще купя една голяма истинска линия и с нея вече нямаме грижи.
Last edited by shayhiri on Tue Nov 06, 2007 4:43 pm, edited 1 time in total.
Благодаря за поредната обида.
(едит: тука по-горе Морви ме наричаше ламер, ма е размислила) Какво трябваше да направя, при положение, че нямам принтер?

Съжалявам, между двете имаше едно мое
Алекс, мониторите имат различни размери, различни резолюции, етц, на различните режими и монитори линийката ще ти е различно дълга. Мисли преди да си го слагаш по всевъзможни места понякога

обаче реших да го изтрия, за да не се заяждам, но със секунди закъснение. Пък и той продължава да се прави на сериозен...Наистина ли се очакваш да повярваме, че си чак такъв ламер?![]()
Алекс, мониторите имат различни размери, различни резолюции, етц, на различните режими и монитори линийката ще ти е различно дълга. Мисли преди да си го слагаш по всевъзможни места понякога

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Така е. Отначало си изкарах акъла като ми излезе само 4 санта диаметъра.
Дълго търсих и накрая намерих подходящ PDF, подготвен за принтиране. Там на 100% се беше точ в точ. Освен това след като диаметърът (главно него мерех, щото обиколката и дължината по-трудно в ония условия) многократно излезе 6 см, реших да приложа обратната логика и доказах, че линийката наистина е в реален размер.