Колко е голям? (18++++++)

Мръсните страсти – на сапун
Locked

Колко е?

Като пикам от Ниагара усещам студената вода долу!
5
16%
Ти комините на Кремиковци по какъв калъп мислиш са правени?
0
No votes
Мога да извадя всичко от барлонгите си!
7
22%
Вижда се чак от Андромеда! Без телескоп!
2
6%
Вчера изнасилих син кит. Опита се бяга мамка и!
3
9%
По-голям от на Чък Норис!!!!!
15
47%

Total votes: 32

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 4:12 pm

Ако желаете, мога просто аз да игнорна темата - и уговорката с Амели, която тя типично по женски не възнамерява да спази?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Nov 06, 2007 4:13 pm

shayhiri wrote:Ако желаете, мога просто аз да игнорна темата - и уговорката с Амели, която тя типично по женски не възнамерява да спази?
Или пък ти типично по въздух-под-налягански се надяваш тя да не спази? :lol: :lol: :lol: :lol:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 06, 2007 4:16 pm

Roamer wrote:Уф. Надявам се това да е единственото ми включване в тази "тема", която в първите си 3-4 страници беше забавна, но след това и тя биде монополизирана по особено странен начин...
[..]
...та значи, като вземем тези две изказвания, правилно ли разбирам, че казваш, че отсега нататък НЯМА да "опрашваш" други теми в другите части на форума с non-sequitur включвания за размера и бройката? ...
Roam, ще ме извиниш, но това е полюция, а не опрашване! :wink: Освен ако нямаш предвид цветенце. :rofl:

Амелиа, заявявам на всеослушание, че ще съм ти безкрайно задължена и вечно благодарна, ако така се жертваш, за да осведомиш всичките нещастнички които все още живеем в неведение!!! :smug:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 4:17 pm

Yan wrote:Или пък ти типично по въздух-под-налягански се надяваш тя да не спази? :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: Досието ми е чисто. Думата - неопетнена. А Амели вече има една голяма черна точка; жена е; и виж как клинчи в момента. :)
Last edited by shayhiri on Tue Nov 06, 2007 4:18 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 4:17 pm

shayhiri wrote:Ако желаете, мога просто аз да игнорна темата - и уговорката с Амели, която тя типично по женски не възнамерява да спази?
Кое те кара да смяташ така??? :shock:
Да не се уплаши нещо?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 4:21 pm

Amelia wrote:А ти май не схващаш духа на начинанието.
Както виждаш, го схващам чудесно. Тия два дни ще си "мерим пишките" до последно и ако никой от двама ни не се откаже, ти ще се изнижеш като мокра връв.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 06, 2007 4:22 pm

Не бе, искам да видя цитат къде Амелия клинчи, щото аз засега виждам само Шайхири да го прави. Наистина не разбирам :dunno:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 4:35 pm

shayhiri wrote: Както виждаш, го схващам чудесно. Тия два дни ще си "мерим пишките" до последно и ако никой от двама ни не се откаже, ти ще се изнижеш като мокра връв.
Имаш два дни да се надяваш, че ще се изнижа като мокра врър. После ще докажем, че надеждата всъщност НЕ умира последна. :lol:
По-добре почни да се готвиш психически за четвъртъка. Измерването няма да ти се размине.

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 4:40 pm

Е почнах, готвя се - то си е неизбежен стрес. Като тръгна нета в нас тая нощ си даунлоднах на екрана една линийка и половин час си го наслагвах по монитора дорде го измеря криво-ляво. Изключително неудобно. :?

Сега на излизане ще купя една голяма истинска линия и с нея вече нямаме грижи.
Last edited by shayhiri on Tue Nov 06, 2007 4:43 pm, edited 1 time in total.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 4:44 pm

Благодаря за поредната обида. :roll: (едит: тука по-горе Морви ме наричаше ламер, ма е размислила) Какво трябваше да направя, при положение, че нямам принтер?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 06, 2007 4:49 pm

Съжалявам, между двете имаше едно мое
Наистина ли се очакваш да повярваме, че си чак такъв ламер? :shock:
обаче реших да го изтрия, за да не се заяждам, но със секунди закъснение. Пък и той продължава да се прави на сериозен...
Алекс, мониторите имат различни размери, различни резолюции, етц, на различните режими и монитори линийката ще ти е различно дълга. Мисли преди да си го слагаш по всевъзможни места понякога :lol: :lol: :lol:
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 4:55 pm

Така е. Отначало си изкарах акъла като ми излезе само 4 санта диаметъра. :shock: :lol: Дълго търсих и накрая намерих подходящ PDF, подготвен за принтиране. Там на 100% се беше точ в точ. Освен това след като диаметърът (главно него мерех, щото обиколката и дължината по-трудно в ония условия) многократно излезе 6 см, реших да приложа обратната логика и доказах, че линийката наистина е в реален размер.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 06, 2007 5:00 pm

А сега вземи прочети това за мониторите и режимите и си отговори сам защо няма значение дали файлът е пдф, тхт или бмп. А обратната ти логика... ми наистина е обратна :lol:
I don't wanna die

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 5:01 pm

Ще потърся и линийка из къщи. И конче. Алекс, надявам се поне пенис да осигуриш...

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 06, 2007 5:05 pm

Питай Петя за шублер, май има.
I don't wanna die