...изведнъж той се събуди. По челото му се стичаше пот и дишането му бе учестено. Гръмотевици раздираха нощта и дъждът бе като стена от вода пред прозореца. Мракът на стаята го потискаше и той се зави през глава и отново се опита да заспи. Потрепери, но не от страх и не от студ... сам... в мрака.shayhiri wrote:Може би просто нямаш база за сравнение? Голяма част от приятелките ми бяха невинни (в пълния смисъл) първокурснички, така че нямаше как да знаят с какво разполагат, докато бяхме заедно - знаеха само, че им харесва. След като се разделяхме за сефте и се оказваха принудени да сравняват, шокът и разочарованието им често ги връщаха разкаяни обратно.
И изобщо кво се хабя да говоря с теб, очевиден alias такъв, след като номер 93 беше стройна тунизийска берберка с изумрудени очи, която не знаеше дума български (е, научих я на "обичам те")?! И която едва ли ще срещна някога пак.
Колко е голям? (18++++++)
Last edited by Roland on Tue Nov 06, 2007 3:42 pm, edited 2 times in total.
And you can't dance with a devil on your back...
- BaYa
- Forsaken
Много добро, Ланис!!Lannis wrote:Но тук идва един друг въпрос. Когато някой упорито се опитва да привлече вниманието на околните към нещо, с което смята да ги впечатли , обикновено се поражда логичният въпрос, какво ли се опитва да скрие. И пред вид декларираните параметри човек почва да се чуди каква ли яма се крие зад ... елипсата.

Ако това е вярно, не само се прегледай, ами си направи и пълна кръвна картина. Не която й да е береберка би легнала да спи ей тъй с непознат "румми".shayhiri wrote:И изобщо кво се хабя да говоря с теб, очевиден alias такъв, след като номер 93 беше стройна тунизийска берберка с изумрудени очи, която не знаеше дума български (е, научих я на "обичам те")?! И която едва ли ще срещна някога пак.
Аз направо не знам как ще доживея до петъка, и до новините на Амелия. Понеже ще ги публикуваш, нали?

Last edited by BaYa on Tue Nov 06, 2007 3:51 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Така те искам.Amelia wrote:Ти луд ли си? Такова шоу изпуска ли се???

Морви, "тук" е едничка тема в задния дворMorwen wrote:Алекс, имам идея. Направи си собствен форум, в който всички онези лелеещи по теб жени да могат да си споделят. Примерно, първият подфорум, ще се казва "дължина", вторият -"дебелина", третият - диаметър (може дори със съставни форуми - "голям диаметър" и "малък диаметър"), четвъртият... - "цвят"?. Така поне тук ще се отвори малко място за дискусии, които не включват члена или бройката тиНакъдето и да се обърне човек, все си го размахваш, братче, тежка форма на ексхибиционизъм е.

П.П.: И без това последната ти намеса навнесе елемента на скапан шублер

П.П.2: Ексхибиционизъм е, ако ти е малък. Ако ти е мегаголям, е изкуство.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Други елементи в уравнението ТИ, за които трябва да знам?shayhiri wrote: П.П.: И без това последната ти намеса навнесе елемента на скапан шублерв уравнението ми, та някак си ще се чувствам по-спокоен, ако не те мисля и теб.
![]()
Бая, ще ги публикувам в тази тема - нали затова се наех. Крайно време е всички да знаем какви ТОЧНО са козовете на шайхири...
Да пробваме с примери, Мор.Moridin wrote:И изобщо какво общо има размерът тука, ексхибиционизмът си е ексхибиционизъм и ти го илюстрираш прекрасно.
Ква е разликата м/у графоман и писател?
М/у досаден сваляч и плейбой?
Ако имаш кво да (по)кажеш, хората сами си го поискват - и вие го илюстрирате прекрасно.

Last edited by shayhiri on Tue Nov 06, 2007 4:09 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Уф. Надявам се това да е единственото ми включване в тази "тема", която в първите си 3-4 страници беше забавна, но след това и тя биде монополизирана по особено странен начин...
Алекс, само един въпрос: като оставим настрана миналата история, защото вече е късно да бъдат трити твърде много мнения и разговори в твърде много теми, и като вземем тези две изказвания:
- първо:
- и второ:
Уф, а сега влизам в поредната работна среща, след час - час и нещо може да се появя да видя дали си решил да застанеш сериозно зад думите си.
Алекс, само един въпрос: като оставим настрана миналата история, защото вече е късно да бъдат трити твърде много мнения и разговори в твърде много теми, и като вземем тези две изказвания:
- първо:
(позволих си да цитирам и частта, която ти май се опита да игнорираш, а всъщност беше съществената)Morwen wrote:Така поне тук ще се отвори малко място за дискусии, които не включват члена или бройката ти
- и второ:
...та значи, като вземем тези две изказвания, правилно ли разбирам, че казваш, че отсега нататък НЯМА да "опрашваш" други теми в другите части на форума с non-sequitur включвания за размера и бройката? Ако се окаже така, значи все пак ще е имало някакъв смисъл от последните няколко страници - и ако се окаже така, май доста хора ще бъдем доста доволни.shayhiri wrote:Морви, "тук" е едничка тема в задния дворна форума, където никой никога не е влизал. Досега.
Уф, а сега влизам в поредната работна среща, след час - час и нещо може да се появя да видя дали си решил да застанеш сериозно зад думите си.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Алекс, тази и още няколко теми бяха пуснати, след многобройни обсъждания и твои реплики относно размер и бройка в другите форуми. Не ме карай да повтарям очевидни неща.
Ти въобще наясно ли си със значението на думата ексхибиционизъм или просто се правиш на ударен? Да си го размахваш пред хората (включително в задни дворове и закътани паркови алеи, а ти го правиш навсякъде) е ексхибиционизъм.П.П.2: Ексхибиционизъм е, ако ти е малък. Ако ти е мегаголям, е изкуство.
Доста по-голяма от разликата между ексхибиционист и ... ексхибиционист.Ква е разликата м/у графоман и писател?
М/у досаден сваляч и плейбой?
Last edited by Morwen on Tue Nov 06, 2007 4:18 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Шайхири, много си прав с това изказване ... но не си прав относно това, какво точно ти измерват в момента... в рамките на тези вече 8 страници. Но се справяш добре, спор няма. Надмина очакванията.shayhiri wrote: Ако имаш кво да (по)кажеш, хората сами си го поискват - и вие го илюстрирате прекрасно.
Юда, егоист, луда и wow-холик