Колко е голям? (18++++++)

Мръсните страсти – на сапун
Locked

Колко е?

Като пикам от Ниагара усещам студената вода долу!
5
16%
Ти комините на Кремиковци по какъв калъп мислиш са правени?
0
No votes
Мога да извадя всичко от барлонгите си!
7
22%
Вижда се чак от Андромеда! Без телескоп!
2
6%
Вчера изнасилих син кит. Опита се бяга мамка и!
3
9%
По-голям от на Чък Норис!!!!!
15
47%

Total votes: 32

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Nov 06, 2007 2:58 pm

shayhiri wrote:Може би просто нямаш база за сравнение? Голяма част от приятелките ми бяха невинни (в пълния смисъл) първокурснички, така че нямаше как да знаят с какво разполагат, докато бяхме заедно - знаеха само, че им харесва. След като се разделяхме за сефте и се оказваха принудени да сравняват, шокът и разочарованието им често ги връщаха разкаяни обратно.

И изобщо кво се хабя да говоря с теб, очевиден alias такъв, след като номер 93 беше стройна тунизийска берберка с изумрудени очи, която не знаеше дума български (е, научих я на "обичам те")?! И която едва ли ще срещна някога пак. :(
...изведнъж той се събуди. По челото му се стичаше пот и дишането му бе учестено. Гръмотевици раздираха нощта и дъждът бе като стена от вода пред прозореца. Мракът на стаята го потискаше и той се зави през глава и отново се опита да заспи. Потрепери, но не от страх и не от студ... сам... в мрака.
Last edited by Roland on Tue Nov 06, 2007 3:42 pm, edited 2 times in total.
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 3:33 pm

Ще пукна! :lol:
Това не се случвааааа :lol: :lol: :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 3:38 pm

Отказваш ли се? :spite:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 3:40 pm

Ти луд ли си? Такова шоу изпуска ли се??? :lol:

Oui. Je suis garbage.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 06, 2007 3:50 pm

Lannis wrote:Но тук идва един друг въпрос. Когато някой упорито се опитва да привлече вниманието на околните към нещо, с което смята да ги впечатли , обикновено се поражда логичният въпрос, какво ли се опитва да скрие. И пред вид декларираните параметри човек почва да се чуди каква ли яма се крие зад ... елипсата. :roll:
Много добро, Ланис!! :rofl: А да ти напомня нещо онази злонамерена забележка на Робин Уилиамс: Господ е дал на мъжете 2 глави, но не и достатъчно кръв за да оросяват двете наведнъж!!! :devil:
shayhiri wrote:И изобщо кво се хабя да говоря с теб, очевиден alias такъв, след като номер 93 беше стройна тунизийска берберка с изумрудени очи, която не знаеше дума български (е, научих я на "обичам те")?! И която едва ли ще срещна някога пак.
Ако това е вярно, не само се прегледай, ами си направи и пълна кръвна картина. Не която й да е береберка би легнала да спи ей тъй с непознат "румми".

Аз направо не знам как ще доживея до петъка, и до новините на Амелия. Понеже ще ги публикуваш, нали? :mrgreen: Аз на твое място и научна работа бих публикувала! :rofl:
Last edited by BaYa on Tue Nov 06, 2007 3:51 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 3:51 pm

Amelia wrote:Ти луд ли си? Такова шоу изпуска ли се??? :lol:
Така те искам. 8-)
Morwen wrote:Алекс, имам идея. Направи си собствен форум, в който всички онези лелеещи по теб жени да могат да си споделят. Примерно, първият подфорум, ще се казва "дължина", вторият -"дебелина", третият - диаметър (може дори със съставни форуми - "голям диаметър" и "малък диаметър"), четвъртият... - "цвят"?. Така поне тук ще се отвори малко място за дискусии, които не включват члена или бройката ти :roll: Накъдето и да се обърне човек, все си го размахваш, братче, тежка форма на ексхибиционизъм е.
Морви, "тук" е едничка тема в задния двор :wink: на форума, където никой никога не е влизал. Досега. :mrgreen: (Не съм я пуснал аз, нито която и да е от другите пет-шест по темата. Просто отговарям учтиво на въпроси.) Лесно можеш да кликнеш игнор отгоре на страницата, ако не ти е достатъчно интересно.

П.П.: И без това последната ти намеса навнесе елемента на скапан шублер :evil: в уравнението ми, та някак си ще се чувствам по-спокоен, ако не те мисля и теб. :)

П.П.2: Ексхибиционизъм е, ако ти е малък. Ако ти е мегаголям, е изкуство.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Nov 06, 2007 3:55 pm

shayhiri wrote: П.П.2: Ексхибиционизъм е, ако ти е малък. Ако ти е мегаголям, е изкуство.
Не, пак си е ексхибиционизъм...
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 06, 2007 3:56 pm

И изобщо какво общо има размерът тука, ексхибиционизмът си е ексхибиционизъм и ти го илюстрираш прекрасно.
This is it. Ground zero.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 3:58 pm

shayhiri wrote: П.П.: И без това последната ти намеса навнесе елемента на скапан шублер :evil: в уравнението ми, та някак си ще се чувствам по-спокоен, ако не те мисля и теб. :)
Други елементи в уравнението ТИ, за които трябва да знам?

Бая, ще ги публикувам в тази тема - нали затова се наех. Крайно време е всички да знаем какви ТОЧНО са козовете на шайхири...

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 4:01 pm

Moridin wrote:И изобщо какво общо има размерът тука, ексхибиционизмът си е ексхибиционизъм и ти го илюстрираш прекрасно.
Да пробваме с примери, Мор.

Ква е разликата м/у графоман и писател?
М/у досаден сваляч и плейбой?

Ако имаш кво да (по)кажеш, хората сами си го поискват - и вие го илюстрирате прекрасно. :)
Last edited by shayhiri on Tue Nov 06, 2007 4:09 pm, edited 1 time in total.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Nov 06, 2007 4:04 pm

Уф. Надявам се това да е единственото ми включване в тази "тема", която в първите си 3-4 страници беше забавна, но след това и тя биде монополизирана по особено странен начин...

Алекс, само един въпрос: като оставим настрана миналата история, защото вече е късно да бъдат трити твърде много мнения и разговори в твърде много теми, и като вземем тези две изказвания:
- първо:
Morwen wrote:Така поне тук ще се отвори малко място за дискусии, които не включват члена или бройката ти :roll:
(позволих си да цитирам и частта, която ти май се опита да игнорираш, а всъщност беше съществената)
- и второ:
shayhiri wrote:Морви, "тук" е едничка тема в задния двор :wink: на форума, където никой никога не е влизал. Досега.
...та значи, като вземем тези две изказвания, правилно ли разбирам, че казваш, че отсега нататък НЯМА да "опрашваш" други теми в другите части на форума с non-sequitur включвания за размера и бройката? Ако се окаже така, значи все пак ще е имало някакъв смисъл от последните няколко страници - и ако се окаже така, май доста хора ще бъдем доста доволни.

Уф, а сега влизам в поредната работна среща, след час - час и нещо може да се появя да видя дали си решил да застанеш сериозно зад думите си.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 06, 2007 4:05 pm

Алекс, тази и още няколко теми бяха пуснати, след многобройни обсъждания и твои реплики относно размер и бройка в другите форуми. Не ме карай да повтарям очевидни неща.
П.П.2: Ексхибиционизъм е, ако ти е малък. Ако ти е мегаголям, е изкуство.
Ти въобще наясно ли си със значението на думата ексхибиционизъм или просто се правиш на ударен? Да си го размахваш пред хората (включително в задни дворове и закътани паркови алеи, а ти го правиш навсякъде) е ексхибиционизъм.
Ква е разликата м/у графоман и писател?
М/у досаден сваляч и плейбой?
Доста по-голяма от разликата между ексхибиционист и ... ексхибиционист.
Last edited by Morwen on Tue Nov 06, 2007 4:18 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Nov 06, 2007 4:08 pm

shayhiri wrote: Ако имаш кво да (по)кажеш, хората сами си го поискват - и вие го илюстрирате прекрасно. :)
Шайхири, много си прав с това изказване ... но не си прав относно това, какво точно ти измерват в момента... в рамките на тези вече 8 страници. Но се справяш добре, спор няма. Надмина очакванията.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 4:08 pm

shayhiri wrote: Ако имаш кво да (по)кажеш, хората сами си го поискват - и вие го илюстрирате прекрасно. :)
А ти май не схващаш духа на начинанието. :lol:

Хора, пак се опитвате да водите сериозен, аргументиран спор с шайхири. Не се ли научихте, че това не е възможно?

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 06, 2007 4:09 pm

Съжалявам, моя грешка :oops: :oops: :oops:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either