Колко е голям? (18++++++)

Мръсните страсти – на сапун
Locked

Колко е?

Като пикам от Ниагара усещам студената вода долу!
5
16%
Ти комините на Кремиковци по какъв калъп мислиш са правени?
0
No votes
Мога да извадя всичко от барлонгите си!
7
22%
Вижда се чак от Андромеда! Без телескоп!
2
6%
Вчера изнасилих син кит. Опита се бяга мамка и!
3
9%
По-голям от на Чък Норис!!!!!
15
47%

Total votes: 32

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 06, 2007 12:44 am

shayhiri wrote: П.П.: Дима, защо главата в стената? Ако някой трябва се тръшка, тва съм аз. :?
Защото целият разговор е комедия на абсурда, за забавление на подозирам 90% от хората тук и защото само си чешете езиците и реално мерене на елипси, конуси, цилиндри и паралепипеди няма да има. Doh!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 12:47 am

Е няма нужда ни ръчкате допълнително. И двамата с Амели сме сериозни хора.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 06, 2007 1:23 am

Moridin wrote:Не е елипсоид! Елипсоид е дирижабълът на граф фон Цепелин! Амаха!

Меренето на въпросната (главна) ос на елипсата-сечение не трябва да докосва обекта, иначе ще се приближи неправилно до обиколката. Така че измерването в тоя случай е малко на око, или ако има подходящи плоскости да притиснат обекта от двете страни, така че да се измери лесно разстоянието между тях е воала ;р

Оф, вживях се :neutral:
Шублер
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 1:25 am

Нямам такъв. :? А и изглежда... стресиращ.

Освен ако не си мисля за една от любимите си актриси, която точно така се и казва: Шублерче. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Tue Nov 06, 2007 6:55 am

Боже, колко е лесно и приятно да си жена в такива разговори :lol:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 8:59 am

Това с шублера е добра идея. Ще потърся в къщи да взема.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 10:21 am

Само внимателно. :idea:
Bat Garo Still Rots wrote:Боже, колко е лесно и приятно да си жена в такива разговори :lol:
Сподели, Гаро. :wink:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Nov 06, 2007 10:28 am

Амели, шублерът някак наподобява едновременно ножица и клещи... освен това има доста студено-метален вид, а и има една тъничка част в него за дълбочинно изследване. Вероятността да достигнеш автентичен резултат в проучванията си е поставена на риск, може би.

От друга страна Шайхири толкова самоуверено развява дирижабъла си пред всички, че знае ли човек - може и да не е зависим от такива неудобства и внушения.

Но тук идва един друг въпрос. Когато някой упорито се опитва да привлече вниманието на околните към нещо, с което смята да ги впечатли , обикновено се поражда логичният въпрос, какво ли се опитва да скрие. И пред вид декларираните параметри човек почва да се чуди каква ли яма се крие зад ... елипсата. :roll:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Nov 06, 2007 10:42 am

Хендс даун най-забавната тема в целия форм. :lol:

Очаквам с нетърпение четвъртък следобед. :mrgreen:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 06, 2007 10:57 am

Lannis wrote: Но тук идва един друг въпрос. Когато някой упорито се опитва да привлече вниманието на околните към нещо, с което смята да ги впечатли , обикновено се поражда логичният въпрос, какво ли се опитва да скрие.
Някое STD? Дали да не взема и ръкавици...

Колкото до шублера - обещавам да не използвам тънката част, защото дори на мен ми става скомина от нея. А и това ще е последното измерване - каквото и да се случи, поне ще имаме останалите резултати. :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shannara
Misting

Post by shannara » Tue Nov 06, 2007 1:34 pm

Тая е тема е страшен сеир. :lol:
Амели, възхищавам се на научната ти самоотверженост и ако не съм ти казвала досега, да знаеш, че много ме радваш.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 1:49 pm

Amelia wrote: Някое STD? Дали да не взема и ръкавици...
Аре са. :wink: Никви жувотни неам. Добре известно е. И никога не съм имал. За цялата си бурна кариера не съм лОвил дори евтин трипер. 8-) Това е единственото предимство на епизодичните връзки - винаги използваш кондом. (Отначало непрекъснато ми се спраскваха гадовете, ма отдавна съм им хванал цаката и нема инциденти.)
Amelia wrote: Колкото до шублера - обещавам да не използвам тънката част, защото дори на мен ми става скомина от нея. А и това ще е последното измерване - каквото и да се случи, поне ще имаме останалите резултати. :lol:
Сега, наясно съм, че тия два дни до четвъртък бяха предвидени, за да бъда облъчван м/увременно с всевъзможни забранени от Женевската конвенция психоатаки, за да се пречупя и наруша думата си за радост на всички без Мор и Валери. :twisted: Ще ви кажа само три думи: "нема стане". 8-)

Smallfolk

Post by #93 » Tue Nov 06, 2007 1:57 pm

Привет.
Искам да отбележа, че определено не му е особено голям, но важното е, че момчето полага доста старание и се раздава.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 06, 2007 2:26 pm

Тва го очаквах още като видях новата регистрация. 8-)

Значи, благодаря за признанието (за старанието и раздаването), но общото мнение на момичетата относно споделените ни занимания е, че направо правим изкуство. :) Което е разбираемо, предвид бекграунда и философията ми.

Какво точно означава "определено не му е особено голям"? Защо не гуугълнеш въпросните мерки (17см обиколка/дължина, 6см фи), за да добиеш представа къде се нареждат във всечовешката статистика?

Може би просто нямаш база за сравнение? Голяма част от приятелките ми бяха невинни (в пълния смисъл) първокурснички, така че нямаше как да знаят с какво разполагат, докато бяхме заедно - знаеха само, че им харесва. След като се разделяхме за сефте и се оказваха принудени да сравняват, шокът и разочарованието им често ги връщаха разкаяни обратно.

И изобщо кво се хабя да говоря с теб, очевиден alias такъв, след като номер 93 беше стройна тунизийска берберка с изумрудени очи, която не знаеше дума български (е, научих я на "обичам те")?! И която едва ли ще срещна някога пак. :(

Да беше написал(а) #126, щях да те взема насериозно - ма сори.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 06, 2007 2:37 pm

Все някога ордите задоволени напълно от Алекс жени ще превземат тази тема... :lol: :lol: :lol:

Алекс, имам идея. Направи си собствен форум, в който всички онези лелеещи по теб жени да могат да си споделят. Примерно, първият подфорум, ще се казва "дължина", вторият -"дебелина", третият - диаметър (може дори със съставни форуми - "голям диаметър" и "малък диаметър"), четвъртият... - "цвят"?. Така поне тук ще се отвори малко място за дискусии, които не включват члена или бройката ти :roll: Накъдето и да се обърне човек, все си го размахваш, братче, тежка форма на ексхибиционизъм е.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either