Защото целият разговор е комедия на абсурда, за забавление на подозирам 90% от хората тук и защото само си чешете езиците и реално мерене на елипси, конуси, цилиндри и паралепипеди няма да има. Doh!shayhiri wrote: П.П.: Дима, защо главата в стената? Ако някой трябва се тръшка, тва съм аз.
Колко е голям? (18++++++)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е няма нужда ни ръчкате допълнително. И двамата с Амели сме сериозни хора.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
ШублерMoridin wrote:Не е елипсоид! Елипсоид е дирижабълът на граф фон Цепелин! Амаха!
Меренето на въпросната (главна) ос на елипсата-сечение не трябва да докосва обекта, иначе ще се приближи неправилно до обиколката. Така че измерването в тоя случай е малко на око, или ако има подходящи плоскости да притиснат обекта от двете страни, така че да се измери лесно разстоянието между тях е воала ;р
Оф, вживях се
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Нямам такъв.
А и изглежда... стресиращ.
Освен ако не си мисля за една от любимите си актриси, която точно така се и казва: Шублерче.

Освен ако не си мисля за една от любимите си актриси, която точно така се и казва: Шублерче.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Само внимателно.

Сподели, Гаро.Bat Garo Still Rots wrote:Боже, колко е лесно и приятно да си жена в такива разговори

Амели, шублерът някак наподобява едновременно ножица и клещи... освен това има доста студено-метален вид, а и има една тъничка част в него за дълбочинно изследване. Вероятността да достигнеш автентичен резултат в проучванията си е поставена на риск, може би.
От друга страна Шайхири толкова самоуверено развява дирижабъла си пред всички, че знае ли човек - може и да не е зависим от такива неудобства и внушения.
Но тук идва един друг въпрос. Когато някой упорито се опитва да привлече вниманието на околните към нещо, с което смята да ги впечатли , обикновено се поражда логичният въпрос, какво ли се опитва да скрие. И пред вид декларираните параметри човек почва да се чуди каква ли яма се крие зад ... елипсата.
От друга страна Шайхири толкова самоуверено развява дирижабъла си пред всички, че знае ли човек - може и да не е зависим от такива неудобства и внушения.
Но тук идва един друг въпрос. Когато някой упорито се опитва да привлече вниманието на околните към нещо, с което смята да ги впечатли , обикновено се поражда логичният въпрос, какво ли се опитва да скрие. И пред вид декларираните параметри човек почва да се чуди каква ли яма се крие зад ... елипсата.

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Някое STD? Дали да не взема и ръкавици...Lannis wrote: Но тук идва един друг въпрос. Когато някой упорито се опитва да привлече вниманието на околните към нещо, с което смята да ги впечатли , обикновено се поражда логичният въпрос, какво ли се опитва да скрие.
Колкото до шублера - обещавам да не използвам тънката част, защото дори на мен ми става скомина от нея. А и това ще е последното измерване - каквото и да се случи, поне ще имаме останалите резултати.

Аре са.Amelia wrote: Някое STD? Дали да не взема и ръкавици...

Сега, наясно съм, че тия два дни до четвъртък бяха предвидени, за да бъда облъчван м/увременно с всевъзможни забранени от Женевската конвенция психоатаки, за да се пречупя и наруша думата си за радост на всички без Мор и Валери.Amelia wrote: Колкото до шублера - обещавам да не използвам тънката част, защото дори на мен ми става скомина от нея. А и това ще е последното измерване - каквото и да се случи, поне ще имаме останалите резултати.

Тва го очаквах още като видях новата регистрация.
Значи, благодаря за признанието (за старанието и раздаването), но общото мнение на момичетата относно споделените ни занимания е, че направо правим изкуство.
Което е разбираемо, предвид бекграунда и философията ми.
Какво точно означава "определено не му е особено голям"? Защо не гуугълнеш въпросните мерки (17см обиколка/дължина, 6см фи), за да добиеш представа къде се нареждат във всечовешката статистика?
Може би просто нямаш база за сравнение? Голяма част от приятелките ми бяха невинни (в пълния смисъл) първокурснички, така че нямаше как да знаят с какво разполагат, докато бяхме заедно - знаеха само, че им харесва. След като се разделяхме за сефте и се оказваха принудени да сравняват, шокът и разочарованието им често ги връщаха разкаяни обратно.
И изобщо кво се хабя да говоря с теб, очевиден alias такъв, след като номер 93 беше стройна тунизийска берберка с изумрудени очи, която не знаеше дума български (е, научих я на "обичам те")?! И която едва ли ще срещна някога пак.
Да беше написал(а) #126, щях да те взема насериозно - ма сори.

Значи, благодаря за признанието (за старанието и раздаването), но общото мнение на момичетата относно споделените ни занимания е, че направо правим изкуство.

Какво точно означава "определено не му е особено голям"? Защо не гуугълнеш въпросните мерки (17см обиколка/дължина, 6см фи), за да добиеш представа къде се нареждат във всечовешката статистика?
Може би просто нямаш база за сравнение? Голяма част от приятелките ми бяха невинни (в пълния смисъл) първокурснички, така че нямаше как да знаят с какво разполагат, докато бяхме заедно - знаеха само, че им харесва. След като се разделяхме за сефте и се оказваха принудени да сравняват, шокът и разочарованието им често ги връщаха разкаяни обратно.
И изобщо кво се хабя да говоря с теб, очевиден alias такъв, след като номер 93 беше стройна тунизийска берберка с изумрудени очи, която не знаеше дума български (е, научих я на "обичам те")?! И която едва ли ще срещна някога пак.

Да беше написал(а) #126, щях да те взема насериозно - ма сори.
Все някога ордите задоволени напълно от Алекс жени ще превземат тази тема...
Алекс, имам идея. Направи си собствен форум, в който всички онези лелеещи по теб жени да могат да си споделят. Примерно, първият подфорум, ще се казва "дължина", вторият -"дебелина", третият - диаметър (може дори със съставни форуми - "голям диаметър" и "малък диаметър"), четвъртият... - "цвят"?. Така поне тук ще се отвори малко място за дискусии, които не включват члена или бройката ти
Накъдето и да се обърне човек, все си го размахваш, братче, тежка форма на ексхибиционизъм е.

Алекс, имам идея. Направи си собствен форум, в който всички онези лелеещи по теб жени да могат да си споделят. Примерно, първият подфорум, ще се казва "дължина", вторият -"дебелина", третият - диаметър (може дори със съставни форуми - "голям диаметър" и "малък диаметър"), четвъртият... - "цвят"?. Така поне тук ще се отвори малко място за дискусии, които не включват члена или бройката ти

I don't wanna die