Колко е голям? (18++++++)

Мръсните страсти – на сапун

Колко е?

Като пикам от Ниагара усещам студената вода долу!
5
16%
Ти комините на Кремиковци по какъв калъп мислиш са правени?
0
No votes
Мога да извадя всичко от барлонгите си!
7
22%
Вижда се чак от Андромеда! Без телескоп!
2
6%
Вчера изнасилих син кит. Опита се бяга мамка и!
3
9%
По-голям от на Чък Норис!!!!!
15
47%

Total votes: 32

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 05, 2007 4:01 pm

Форумни правила
2)... Писането на няколко последователни поста един под друг също не се толерира. Не че е забранено или ще се трие, ако е нарядко, но прави лошо впечатление. Моля, ако се сетите за нещо за добавяне, просто редактирайте постовете си, ако все още никой не им е отговорил.
А това, че диаметърът се мери в най-широката част е нещо, което като математик искрено ме разсмива, макар и да говори тъжни неща за нивото на образованието.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Nov 05, 2007 4:04 pm

И в крайна сметка предполагам ще стигнем до истината, а именно че Алекс е имал предвид максимална дължина, което всъщност е единственото, което звучи смислено в случая. Защото не знам дали си представяте колко са всъщност 5.5 см, ама диаметърът на една капачка на бутилка минерална вода е около 2 см (даже и малко по-малко) ...
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 05, 2007 4:21 pm

Morwen wrote:А това, че диаметърът се мери в най-широката част е нещо, което като математик искрено ме разсмива, макар и да говори тъжни неща за нивото на образованието.
Не, сериозно, къде се мери диаметъра на елипсоид? При положение, че ни интересува точно дебелината му.

Иначе Живик почна да се усеща. :idea: Само не разбирам за какво говориш за няква неописуемо жалка капачка, след като в случая очевидно става въпрос за ширината на мъжка ръка (в китката)? Бих използвал като нагледен пример точно прозорливо подбраната диаграма на Мор, но така като я гледам и тя скромнее. :?
Moridin wrote:Image
П.П.: Сега ше пробвам да намеря линийка със сантиметри в гуугъл.

П.П.2: И стига с тия 5.5см. Поне седем.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 05, 2007 4:32 pm

Не, сериозно, къде се мери диаметъра на елипсоид? При положение, че ни интересува точно дебелината му.
Няма понятие "дебелина на елипсоид". Елипсата просто има малък и голям диаметър.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 05, 2007 4:38 pm

(Дебелината Му касаеше друго.) Съгласи се тогава, че в случая се мери ГОЛЕМИЯ диаметър. :) Още повече че той очевидно бие много повече на очи.

Тогава няма да се обидя на прозрачните опити да бъда изкаран тъп като гьон, както, виждате ли, така или иначе се очаква от спортисти и ероактьори. :roll: :mrgreen:
Morwen wrote:А това, че диаметърът се мери в най-широката част е нещо, което като математик искрено ме разсмива, макар и да говори тъжни неща за нивото на образованието.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Nov 05, 2007 4:52 pm

Да ти кажа правичката, Алекс, не съм чувал някой друг да го нарича "елипсоид", ама за всичко си има първи път, явно ...
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Nov 05, 2007 6:34 pm

Аз това което не съм виждала до сега е някой толкова запален да си мери пишката на всеослушание. И да има страници и страници, само за неговата в един форум!! :shock: Т.е., някой над 2 годишна възраст (макар че напоследък и хлапетията е позагубила интерес). :roll:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Nov 05, 2007 7:10 pm

Честно казано подобна дискусия поражда силно желание за "кастрационни" забележки... в крайна сметка, когато някой размахва нещо по твърде досаден начин, рискува да му го отрежат, за да не пречи :roll: ...
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Nov 05, 2007 7:19 pm

Lannis wrote:Честно казано подобна дискусия поражда силно желание за "кастрационни" забележки... в крайна сметка, когато някой размахва нещо по твърде досаден начин, рискува да му го отрежат, за да не пречи :roll: ...
x 1.000.000
:rofl: :devil:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Nov 05, 2007 8:36 pm

shayhiri wrote: Не че нещо, душа, ма просто не ти вярвам вече. :roll: In the immortal words of president Bush (цитат):

"Fool me once - shame on you. Fool me twice... erm... uh... you can never fool me again!!" :lol:

Та след като ме метна веднъж вече със същия номер как очакваш да се хвана пак? Иначе... няма проблем, аз съм си на линия. :)
So we DO have a deal. Кога ще се видиме да ти взема мерките значи?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Nov 05, 2007 9:10 pm

Цилиндър с основа нещо смътно наподобяващо елипса бтв ;р
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Nov 05, 2007 10:19 pm

Аз толкова се вдъхнових от предстоящата си среща с пениса на шайхири (ако и да е само с научна цел), че седнах да се подкова теоретично, за да не губим време и точност. Да ни е жива и здрава Уикипедия:

Measuring the penis

Circumference

Penis circumference or girth is measured by using a tape measure or a piece of string and a ruler while the penis is completely erect. It is variously quoted as an average of three measurements: just below the glans penis, in the middle of the shaft, and at the base.[2]

Малко по-надолу:
Self-reported measurements tend to be unreliable because men often want to report a larger penis size.

Ето затова го правим цялото упражнение. Някой да знае как точно се измерва дължината? Предполагам от горната страна на пениса от върха на главичката до основата. Други идеи?

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 05, 2007 10:20 pm

Мигар аз пуснах темата, Байа? Дори не съм я и повдигал навремето, мълвата сама тръгна. Хората са социални и любопитни твари по принцип, требе им се отдава дължимото, дори да се нарушава правото на уединение на определени ощетени от селебрити статуса си индивиди. :?
Amelia wrote:So we DO have a deal. Кога ще се видиме да ти взема мерките значи?
Амели, аз както казах, съм на линия винаги. След като ми нямаш доверие... :?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Nov 05, 2007 10:23 pm

Проверката е висша форма на доверие, скъпи. Предлагам мястото на събитието да е следващата обща сбирка в домашни условия, за да му е уютно на шейха - все пак искам точни мерки при 100% ерекция - това ще е малко сложно по обществените кенефи.
Кога ще има купон?

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 05, 2007 10:33 pm

Ма ти в Сф ли си изобщо? :shock: Ако да, проблемът е никъв - ето, и повод има.

Интересна тема в уикито, бтв, мерси за референцията. :) Четем.