А това, че диаметърът се мери в най-широката част е нещо, което като математик искрено ме разсмива, макар и да говори тъжни неща за нивото на образованието.Форумни правила
2)... Писането на няколко последователни поста един под друг също не се толерира. Не че е забранено или ще се трие, ако е нарядко, но прави лошо впечатление. Моля, ако се сетите за нещо за добавяне, просто редактирайте постовете си, ако все още никой не им е отговорил.
Колко е голям? (18++++++)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
И в крайна сметка предполагам ще стигнем до истината, а именно че Алекс е имал предвид максимална дължина, което всъщност е единственото, което звучи смислено в случая. Защото не знам дали си представяте колко са всъщност 5.5 см, ама диаметърът на една капачка на бутилка минерална вода е около 2 см (даже и малко по-малко) ...
This signature is not yet rated
Не, сериозно, къде се мери диаметъра на елипсоид? При положение, че ни интересува точно дебелината му.Morwen wrote:А това, че диаметърът се мери в най-широката част е нещо, което като математик искрено ме разсмива, макар и да говори тъжни неща за нивото на образованието.
Иначе Живик почна да се усеща.

П.П.: Сега ше пробвам да намеря линийка със сантиметри в гуугъл.Moridin wrote:
П.П.2: И стига с тия 5.5см. Поне седем.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
(Дебелината Му касаеше друго.) Съгласи се тогава, че в случая се мери ГОЛЕМИЯ диаметър.
Още повече че той очевидно бие много повече на очи.
Тогава няма да се обидя на прозрачните опити да бъда изкаран тъп като гьон, както, виждате ли, така или иначе се очаква от спортисти и ероактьори.

Тогава няма да се обидя на прозрачните опити да бъда изкаран тъп като гьон, както, виждате ли, така или иначе се очаква от спортисти и ероактьори.

Morwen wrote:А това, че диаметърът се мери в най-широката част е нещо, което като математик искрено ме разсмива, макар и да говори тъжни неща за нивото на образованието.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Аз това което не съм виждала до сега е някой толкова запален да си мери пишката на всеослушание. И да има страници и страници, само за неговата в един форум!!
Т.е., някой над 2 годишна възраст (макар че напоследък и хлапетията е позагубила интерес). 

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
x 1.000.000Lannis wrote:Честно казано подобна дискусия поражда силно желание за "кастрационни" забележки... в крайна сметка, когато някой размахва нещо по твърде досаден начин, рискува да му го отрежат, за да не пречи...

Luxury is a matter of having options!!!
So we DO have a deal. Кога ще се видиме да ти взема мерките значи?shayhiri wrote: Не че нещо, душа, ма просто не ти вярвам вече.In the immortal words of president Bush (цитат):
"Fool me once - shame on you. Fool me twice... erm... uh... you can never fool me again!!"
Та след като ме метна веднъж вече със същия номер как очакваш да се хвана пак? Иначе... няма проблем, аз съм си на линия.![]()
Аз толкова се вдъхнових от предстоящата си среща с пениса на шайхири (ако и да е само с научна цел), че седнах да се подкова теоретично, за да не губим време и точност. Да ни е жива и здрава Уикипедия:
Measuring the penis
Circumference
Penis circumference or girth is measured by using a tape measure or a piece of string and a ruler while the penis is completely erect. It is variously quoted as an average of three measurements: just below the glans penis, in the middle of the shaft, and at the base.[2]
Малко по-надолу:
Self-reported measurements tend to be unreliable because men often want to report a larger penis size.
Ето затова го правим цялото упражнение. Някой да знае как точно се измерва дължината? Предполагам от горната страна на пениса от върха на главичката до основата. Други идеи?
Measuring the penis
Circumference
Penis circumference or girth is measured by using a tape measure or a piece of string and a ruler while the penis is completely erect. It is variously quoted as an average of three measurements: just below the glans penis, in the middle of the shaft, and at the base.[2]
Малко по-надолу:
Self-reported measurements tend to be unreliable because men often want to report a larger penis size.
Ето затова го правим цялото упражнение. Някой да знае как точно се измерва дължината? Предполагам от горната страна на пениса от върха на главичката до основата. Други идеи?
Мигар аз пуснах темата, Байа? Дори не съм я и повдигал навремето, мълвата сама тръгна. Хората са социални и любопитни твари по принцип, требе им се отдава дължимото, дори да се нарушава правото на уединение на определени ощетени от селебрити статуса си индивиди.

Амели, аз както казах, съм на линия винаги. След като ми нямаш доверие...Amelia wrote:So we DO have a deal. Кога ще се видиме да ти взема мерките значи?

Ма ти в Сф ли си изобщо?
Ако да, проблемът е никъв - ето, и повод има.
Интересна тема в уикито, бтв, мерси за референцията.
Четем.

Интересна тема в уикито, бтв, мерси за референцията.