Beowulf

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Nov 04, 2007 10:55 pm

Сега като размислих, реших, че трябва да размишляваш по-малко, Алекс :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Sun Nov 04, 2007 10:59 pm

За зрелищен, зрелищен ще е, макар и само заради кака Анджи :mrgreen:

Боя се, че предричанията на Алекс за бокса ще се случат, но нас ни чака по-трудното - да продаваме диска... Уел, ще видим, не бързам да се вълнувам твърде много. Макар че, ако успеем да заковем сделка като за 300, ще е прекрасно :lol: Бтв, Амос, тенкс за помощта по въпроса :mrgreen:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 04, 2007 11:04 pm

Само една Анджелина не може за съжаление да изнесе целия филм на гърба си. :cry:

Въпреки че тя и Геймън са двете основни причини за мен да очаквам филма с нетърпение. :wink:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Nov 04, 2007 11:06 pm

Ъъ, съзнаваш, че Анджелина ще я има в около 5 минути от филма, нали?

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 04, 2007 11:10 pm

Е тука възниква лекия дроубек на киното. Не можеш да превъртиш лентата назад и да се насладиш пак на сигурно най-хубавите пет минути от филма. :cry:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Nov 04, 2007 11:13 pm

I will shed a lonesome tear for your grief, which will - quite treacherously - turn out to be a drop of water, for I intend to enter the realm of my bathroom, thus bidding you a very good and pleasant night of wonder and enchantment.

Баси, тва дали не беше спам, а? :shock:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sun Nov 04, 2007 11:18 pm

Мня, требе са постараеш още малко... Добри наченки на умения показваш, само че все пак се промъкна и капка смисъл, капка човещина, капка съчувствие, която оставя читателя в мълчаливо и самотно съмнение дали си вложил сарказъм, ирония, искрена жалост или още нещо. Но... спокойно, с времето ще се научиш, като направиш още две-три хиляди поста, сигурно вече ще можеш истински да спамиш.
Мдам, и на мен ми е време да си лягам май :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Nov 04, 2007 11:24 pm

Ваклия, тази вечер си в спам серия :) Ще запаля една свещ за теб и Анджелина като се прибера :lol:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 04, 2007 11:28 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Ваклия, тази вечер си в спам серия :) Ще запаля една свещ за теб и Анджелина като се прибера :lol:
Ех мечти. :oops:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 05, 2007 2:00 am

Darkling wrote:
shayhiri wrote:Сега като размислих, смятам, че филмът не само ще бъде

* най-реалистичната анимация евър, но и

* най-добрият анимационен филм (това включва не само зрелището, но и историята), както и

* един от най-добрите филми изобщо, а и все пак

* сериозен боксофис успех, макар и не в следствие на горните си качества.
И как ги разбра тези неща? :shock:
Не казвам. :shock: Ма ловя на бас на квот кажете.
Last edited by shayhiri on Mon Nov 05, 2007 2:06 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Mon Nov 05, 2007 2:02 am

Ловиш бас на каквото кажем, че Беоулф освен най-добрия анимационен филм ще е и един от най-добрите филми изобщо? Ама ти си болен оптимист :)
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 05, 2007 9:50 am

Алекс ставаш почти жалък в нивата до който падаш, опитвайки се да провокираш интерес. :wink:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Nov 05, 2007 10:08 am

А с темата в прането - тотално соу :lol:
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Nov 05, 2007 11:22 am

Абе трябва на някой събиране да го накараме да го извади да видите как ще каже, че иска бързо да си ходи и ще го нахраним веднъж завинаги.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 05, 2007 2:39 pm

Muad_Dib wrote:Алекс ставаш почти жалък в нивата до който падаш, опитвайки се да провокираш интерес. :wink:
Както Рол наред с други админи неведнъж е заявявал, внимание никога не ми е липсвало така или иначе. :) Просто наистина го мисля тва за Беоулф, стигнал съм до извода въз основа на надеждна екстраполация и не виждам що да не споделя инфото със заинтересовани съфенци?

Нарочно включих каузата с облога, за да контрирам в аванс всекви нефелни опити за даунстейтване на крушъл инфото. Не че това точно теб ше те спре, нали. :roll:
Muad_Dib wrote:Абе трябва на някой събиране да го накараме да го извади да видите как ще каже, че иска бързо да си ходи и ще го нахраним веднъж завинаги.
Дет се вика, внимавай кво си пожелаваш. :lol: Намерил с кво да плаши (оче)виден ексхибиционист. Дет викаше една от бившите ми приятелки "Не плаши куче с дебел шпек". :wink:

Ма тва е за "Прането".
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.