Beowulf
За зрелищен, зрелищен ще е, макар и само заради кака Анджи
Боя се, че предричанията на Алекс за бокса ще се случат, но нас ни чака по-трудното - да продаваме диска... Уел, ще видим, не бързам да се вълнувам твърде много. Макар че, ако успеем да заковем сделка като за 300, ще е прекрасно
Бтв, Амос, тенкс за помощта по въпроса 

Боя се, че предричанията на Алекс за бокса ще се случат, но нас ни чака по-трудното - да продаваме диска... Уел, ще видим, не бързам да се вълнувам твърде много. Макар че, ако успеем да заковем сделка като за 300, ще е прекрасно

I will shed a lonesome tear for your grief, which will - quite treacherously - turn out to be a drop of water, for I intend to enter the realm of my bathroom, thus bidding you a very good and pleasant night of wonder and enchantment.
Баси, тва дали не беше спам, а?
Баси, тва дали не беше спам, а?

And you can't dance with a devil on your back...
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мня, требе са постараеш още малко... Добри наченки на умения показваш, само че все пак се промъкна и капка смисъл, капка човещина, капка съчувствие, която оставя читателя в мълчаливо и самотно съмнение дали си вложил сарказъм, ирония, искрена жалост или още нещо. Но... спокойно, с времето ще се научиш, като направиш още две-три хиляди поста, сигурно вече ще можеш истински да спамиш.
Мдам, и на мен ми е време да си лягам май
Мдам, и на мен ми е време да си лягам май

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Не казвам.Darkling wrote:И как ги разбра тези неща?shayhiri wrote:Сега като размислих, смятам, че филмът не само ще бъде
* най-реалистичната анимация евър, но и
* най-добрият анимационен филм (това включва не само зрелището, но и историята), както и
* един от най-добрите филми изобщо, а и все пак
* сериозен боксофис успех, макар и не в следствие на горните си качества.![]()

Last edited by shayhiri on Mon Nov 05, 2007 2:06 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ловиш бас на каквото кажем, че Беоулф освен най-добрия анимационен филм ще е и един от най-добрите филми изобщо? Ама ти си болен оптимист 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Както Рол наред с други админи неведнъж е заявявал, внимание никога не ми е липсвало така или иначе.Muad_Dib wrote:Алекс ставаш почти жалък в нивата до който падаш, опитвайки се да провокираш интерес.

Нарочно включих каузата с облога, за да контрирам в аванс всекви нефелни опити за даунстейтване на крушъл инфото. Не че това точно теб ше те спре, нали.

Дет се вика, внимавай кво си пожелаваш.Muad_Dib wrote:Абе трябва на някой събиране да го накараме да го извади да видите как ще каже, че иска бързо да си ходи и ще го нахраним веднъж завинаги.

Ма тва е за "Прането".
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.