Ноември '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Oct 29, 2007 6:47 pm

Не се точете толкоз - има го и за 2 кинта на Киноманията.

http://www.kinomania.gbg.bg/
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Oct 29, 2007 7:06 pm

Обезкуражаващите (донейде) отзиви за по-обещаващите от новите ноемврийски предложения

http://www.rottentomatoes.com/m/across_the_universe/
http://www.rottentomatoes.com/m/we_own_the_night/
http://www.rottentomatoes.com/m/invasion/
http://www.rottentomatoes.com/m/golden_age/
http://www.rottentomatoes.com/m/lions_for_lambs/
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Oct 29, 2007 8:13 pm

Много ще е жалко ако ги пропуснеш заради едни изгнили домати, да знаеш.
Поне за Лайънс.., Инвейжън и Ъкрос Дъ Юнивърс, се чуват много добри отзиви тук. Но имам предвид публиката, понеже този уикенд имахме специален монтаж в грамадна мулти-зала. И аз разпитвах най-безсрамно излизащите. Дори след като няколко ми поясниха че Инвейжън няма общо с разказа и останалите филми, ми обясниха много търпеливо, че много добре предавал оригиналните идеи от разказа нa Finey.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Oct 30, 2007 10:45 am

Никакви оценки в разните му там домати или айемдиби-та ще ме спрат да се занеса на Across the Universe. :bigtongue:

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Oct 30, 2007 2:27 pm

DELgado wrote:
ifadriana wrote: November 16:
Across the Universe

Сори, замотах се този месец :)
Адриана обичам те. :bigtongue: Колко се надявах само да го внесат този филм. :yay:
Хм, ами май трябва да обичаш колегата от Александра :wink:

Иначе и мен ме е подгонило любопитството за този филм, та ако се наканите да ходите и сте готови да ме изтърпите, бих се присъединила. За Lions for Lambs май също

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 30, 2007 2:34 pm

Естествено, че ще те "изтърпим" ;)
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Oct 30, 2007 3:58 pm

ifadriana wrote:
DELgado wrote:
ifadriana wrote: November 16:
Across the Universe

Сори, замотах се този месец :)
Адриана обичам те. :bigtongue: Колко се надявах само да го внесат този филм. :yay:
Хм, ами май трябва да обичаш колегата от Александра :wink:

Иначе и мен ме е подгонило любопитството за този филм, та ако се наканите да ходите и сте готови да ме изтърпите, бих се присъединила. За Lions for Lambs май също
Хм на "колега"-та нещо не ми харесва пола май. :roll:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 30, 2007 4:02 pm

Е ти само така ли можеш да "обичаш"? Маниак :shock:
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 4:10 pm

Валери, наистина успокой малко (поне привидно), че тъкмо сме примамили Адриана. Да не я уплашим. Изтрай десет деня и на премиерата - хоп от засада!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Oct 30, 2007 4:21 pm

Па да не говорим и за това, че, както май и наскоро споменах другаде, в българския език женският род на думата "колега" е... ами, "колега" :) Та, Валери, споко, има надежда :plez:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Oct 30, 2007 4:25 pm

Roamer wrote:Па да не говорим и за това, че, както май и наскоро споменах другаде, в българския език женският род на думата "колега" е... ами, "колега" :) Та, Валери, споко, има надежда :plez:
Май най-добре да скипна емоциите и да се наслаждавам на филма само. :wink: Нещо не ми се разчита на едната гола надежда. :mrgreen:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Oct 30, 2007 9:26 pm

Благодаря на Морви и Валери за информацията за Across the Universe. Явно е вторият филм, който ще гледам през ноември заедно с Lions for Lambs. Да видя дали едновремешната ми Бийтълс-мания е още жива :violin: :yo: .

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Oct 30, 2007 10:17 pm

Roamer wrote:Па да не говорим и за това, че, както май и наскоро споменах другаде, в българския език женският род на думата "колега" е... ами, "колега" :) Та, Валери, споко, има надежда :plez:
Хах, в случая имах предвид "колега" в съвсем мъжки род :mrgreen:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Oct 30, 2007 10:18 pm

ifadriana wrote:
Хах, в случая имах предвид "колега" в съвсем мъжки род :mrgreen:
Това е положението, Валери :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 10:27 pm

Здрасти, Адриана! Мерси за програмата. (Която не ме вълнува особено, ма тва е положението.) Защо всички сте се наточили толкова за Офицери и пешки? Питам щото и аз му се точех (заради героя на Круз и темата), но откакто гледах Извличане наскоро (вж в Окт. тема), съм почти сигурен (вътрешно), че той ще е по-добрият. Нещо Редфордовският ми отива вече твърде накъм проповед. Поне според трейлъра. И не се знае дали ще има достатъчно полеви действия или ще е само някво надприказване.

Няма как да го знам със сигурност, щото още няма почти никви ревюта, но се изкушавам да препоръчам на всички да гледат дотогава Извличане. Най-малкото, за да могат да сравнят. Изглежда и вие като мен преди си мислите, че ако ше гледате нещо по темата, ще е Офицери и пешки. Затова и горния съвет.

Да не забравяме пък и In the Valley of Elah пак на тая тема, също скоро излиза - не знам дали и у нас.