Ноември '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
shayhiri
Elder God

Ноември '07

Post by shayhiri » Sat Oct 27, 2007 2:10 pm

ifadriana wrote:November 2:
American Gangster
Resident Evil 3

November 9:
Lions for Lambs
The Singer

November 16:
Across the Universe
Invasion

The Heartbreak Kid

November 23:
Beowulf
We Own the Night

November 30:
Golden Age
Good Luck Chuck
Fly by Rossinant
Promise Me This
Защо този път пускам месечната тема малко по-рано, ще разберете в края на поста.

Значи, очевидно е, че от ноември и декември можем да очакваме култовостта на май-юли, ако не и повече. Особено след ужасния октомври (ужасяващ, всъщност, освен ако Мракът или Извличане, които ше гледам ей сега, не наклонят малко везните към +, но се сещате къв е шансът).

На мен и Беоулф ми е достатъчен (надявам се, че ще ни го сервират в рамките на месеца, защото няма да се дублира... Нали?!! :shock: )

За Никола, например, пък има Американски гангстер (още другия петък, редом с Резидънт Ивъл 3, юхуу! :) ) и Елизабет 2 в самия край на месеца.

Споменатите два (АГ и Е2) - от Прооптики. (Само вметвам, че за декември имат пчеларската анимация и... Револвер, все пак, радвам се, че сте размислили, Адриана. :) Добре, че не го вкарах на компа м/увременно.) А какво можем да очакваме като цяло, ще каже, моля се, Адриана. :D
Last edited by shayhiri on Sat Nov 03, 2007 10:51 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Oct 27, 2007 2:18 pm

Аз май само към Беоулф и РЕ3 имам интерес...
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Oct 27, 2007 2:25 pm

За Никола, например, пък има Американски гангстер (още другия петък, редом с Резидънт Ивъл 3, юхуу! ) и Елизабет 2 в самия край на месеца.
Никола вече го гледа Гангстера благодарение на свой особено добър приятел;). За мен остават Елизабет 2 и Беоулф, за втория не съм особено ентусиазиран де.

Има двдрип на РЕ3 с прекрасно качество, за такава боза 7 лева е кощунство...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Oct 27, 2007 2:28 pm

Roland wrote:Аз май само към Беоулф и РЕ3 имам интерес...
Никола will gnaw your head off! :shock: (едит: Или, както се оказа - не. :) ) А аз се радвам, че ще можем да избегнем 300 конфронтация в/ху Беоулф.

Въпросът е, че за 5-те седмици на ноември би трябвало да излязат още поне 10 филма - някои от които хубави. :lol: :roll: Бих почнал да гадая и да смятам, ма при положение, че Адриана може да ни ги сервира (с точност, оказа се) както в началото на тоя месец... :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Oct 27, 2007 2:33 pm

А аз се радвам, че ще можем да избегнем 300 конфронтация в/ху Беоулф.
Не, не се радваш. На теб в момента ти е гадно защото: а) 3/4 от нас смятаме че Беоулф или ще вони силно или няма да е нищо особено, б) народът спря да ти се лови на провокацийките и сега няма как да трупаш постове. :wink:

:lol: :lol: :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Oct 27, 2007 2:40 pm

Говорех с Рол. :smug:

И, трябва да знаеш, постовете по принцип имат малко по-голяма стойност от... злокачествени тумори, да речем. Така че самоцелното им трупане е много лош признак.

Хубавата "провокацийка" не можеш да я хванеш изобщо, че е такава (за разлика от твоята настояща). :wink: Ако исках да провокирам - щях, без даже да се усетиш. 8-)

А относно Филмът, да се върнем на темата, "3/4 от нас" сте ти... и? :roll:

:mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Oct 27, 2007 2:44 pm

Останалата част от форума без, евентуално Валери. Честно казано и аз очаквам Беоулф да е между посредствен и "ОК". Достатъчно, за да имам горе-долу интерес да го видя, но не достатъчно, за да се въвлека в предварителен спор за него.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Oct 27, 2007 2:47 pm

Е, тогава ще се срещнем в нарочената тема - когато се разбере кога излиза. И когато най-сетне изловя ултимативния трейлър на голям екран (дай боже днес, преди Мрака :roll: ).

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Oct 27, 2007 2:54 pm

Въпросният го гледах преди Шуут ем Ъп и мога да кажа, че от първия трейлър насам само ми се съсипва впечатлението....

Така че самоцелното им трупане е много лош признак. - ахахахахах това колко точно беше лицемерно само ти си знаеш, сашЕ!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Oct 27, 2007 2:56 pm

Бтв, 'сашЕ' ако се не лъжа (а вероятно не се) на френски значи 'пликченце' :mrgreen:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Oct 27, 2007 2:57 pm

хахахахха култово, ДВОЙНО нахранване :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Oct 27, 2007 2:59 pm

Muad_Dib wrote:Така че самоцелното им трупане е много лош признак. - ахахахахах това колко точно беше лицемерно само ти си знаеш, сашЕ!
Ко можех, бих нулирал брояча (на постовете - не оня в тайтъла, сакън! :shock: ). Кво съм виновен, че съм майтапчия и имам кво да кажа по някои теми?

Въпросче, къде гледа Шуут ем Ъп? Щото аз първия път в Синеплекс, където ИДИОТИТЕ СКАПАНИ ДЪРЖАТ ЛАМПИТЕ НА МАХ ЧАК ДО СЛЕД НАЧАЛОТО НА ФИЛМА и нищо не се видя, а като отидох втория път - в Арена - за да поправя бедата, нямаше трейлър. :cry:

СашЕ ми викайте спокойно (или квото и да е друго, всъщност) - така ме глезеха в Езиковата навремето. 8-)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Oct 27, 2007 3:02 pm

Между другото....Знам, че това ще те шокира и то много, но....В истинския свят има хора, които си имат ИСТИНСКИ проблеми. Освен това има глад и войни. Както и спин и доста наркотици и оръжие....

В Синеплекс го гледах, да на лампите.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Oct 27, 2007 3:03 pm

В Синеплекса бяхме с Никола и да, ядосвахме се, че на трейлъра на Беулф и всички останали в това число трейлъри имаше ярко светещи лампи и екранът не се видеше. Иначе бяхме в една от хубавите им зали там, май 4-та...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Oct 27, 2007 3:04 pm

Това кино колко всъщност е зле....