Е тогава кво сте разбрали от трейлъра, Никола? (поне визуално) Недей така, ше видиш, че е харен.
Спинът е изключително овъррейтид, а останалите неща пък хептен не ме касаят.Освен това има глад и войни. Както и спин и доста наркотици и оръжие....

Спинът е изключително овъррейтид, а останалите неща пък хептен не ме касаят.Освен това има глад и войни. Както и спин и доста наркотици и оръжие....
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Щот не си следил достатъчно внимателно форума?Moridin wrote:ъъъ защо "а пък", Валери и Рол са казали точно това...Morwen wrote:А пък аз съм си нарочила Across the Universe...
Бтв що сички знаят за тоя филм, а аз - не?
Щото не бяха постнали когато аз го написах, а после не съм видяла. Не знам, Мор, май някъде го обсъждахме. Иначе - http://www.imdb.com/title/tt0445922/.Moridin wrote:ъъъ защо "а пък", Валери и Рол са казали точно това...Morwen wrote:А пък аз съм си нарочила Across the Universe...
Бтв що сички знаят за тоя филм, а аз - не?
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests