Толкова дълго изречение за да опишеш думата "безразличие", все още успяваш да ме изумиш.меткаш и тръшкаш като примадона в менопауза

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И след като ти сметна, че не ти е по силите, се съгласих кротко да оттегля дори това си изискване, позовавайки се на собствения ти кастъм тайтъл. Вярвам вече съм разбран правилно?shayhiri wrote:ами се стягай и просто кажи кво точно ти е харесало във филма. Както многократно и добронамерено помолих.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не виждам къде съм написал подобно нещо, сигурно проблемът пак е само в моя монитор. За разлика от всички други тук, които ти дразниш умишлено за собствено удоволствие с изсипване на купища безмислици - аз съм ти отявлен фен и просто естетическото удоволствие от това да си говорим ми е достатъчно. Един вид досега с едно друго поколение, поучавам се от него.след като ти сметна, че не ти е по силите
С удоволствие бих, ма мненията ни за филма са идентични и няма да е забавноMuad_Dib wrote:Не виждам къде съм написал подобно нещо, сигурно проблемът пак е само в моя монитор. За разлика от всички други тук, които ти дразниш умишлено за собствено удоволствие с изсипване на купища безмислици - аз съм ти отявлен фен и просто естетическото удоволствие от това да си говорим ми е достатъчно. Един вид досега с едно друго поколение, поучавам се от него.след като ти сметна, че не ти е по силите
Има разлика между искам и мога, Алекс. Ако например някой, който е сериозен прояви интерес към мнението ми като например Симо - ще го споделя аргументирано и подробно, защото знам, че ще получа същото в замяна. Но да пиша половин страница и ти после да ми пишеш двуредово поинтлес флеймене courtesy of Alexworld, за да ми отиде поста по дяволите - не мерси.
Алекс, това, че киното е манджа с грозде от различни изразни техники не го прави по-висше изкуство. Мисля, че това вече го казах веднъж. (Освен това говориш леко наизуст. Диалогът и историята не са изкуства (а именно изразни средства), арт е другото име за изкуство, скулптурата и архитектурата са толкова незадължителни, че няма накъде, 3D-то и CGI-а са видове анимация.) Отново правиш грешката да бъркаш количество с качество. Все едно да кажеш, че симфоничната музика е по-висше изкуство, отколкото пиесите за цигулка и пиано, защото има повече инструменти. Или че оперетата е по-висше изкуство от концертната музика. Изкуство не се оценява така.Морви, е точно изкуствата де: диалог, история, арт, танц, музика, архитектура, скулптура, 3Д, CGI, актьорско майсторство и какво ли не още - и то в идеален синхрон. Опитай се да се сетиш за едно-единствено предимство на друго изкуство пред филма и ще разбереш кво имам предвид. Или пък ще докажеш, че греша.
Не съм съгласен за първия Батман. Просто той е най-добрият от поредицата досега за мен. Никълсън е правилният Джокер (Леджър ще го стигне ама друг пътRoland wrote:
С удоволствие бих, ма мненията ни за филма са идентични и няма да е забавно![]()
Алекс, време ти е да се скриеш, наистина
Бтв, първият Батман е скапан. Много. Само дето има един от най-гениалните злодеи ЕВЪР, но всичко друго си му остава скапано
Омг наистина не можеш да звучиш по-клиширано или бъркам...??? Първият Батман е просто редовният Тим Бъртън Филм, на мен лично не ми е достатъчно. И да, Симеон е прав, има си един Джак Никълсън и толкоз.Но му липсваше онази щипка магия, която Бъртън добави към франчайза и която Шумахер се опитваше неуспешно да наподоби.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests