ICQ - мизерии

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Lannis
Aes Sedai

ICQ - мизерии

Post by Lannis » Tue Mar 15, 2005 9:56 am

Не зная дали някой от вас има такъв проблем за днес, но icq отново дава фира и някои потребители остава с чист и самотен контакт лист.

В тази връзка:
Tais wrote::!: сори, че връщам темата, но искам да направя съобщение за хората в ICQ-листа ми... :!:
тази сутрин при стартиране на кю-то в работата ми, се оказа, че съм без нито един човек в листа си... :? опитах да ви намеря по ник, по мейл - нищо не открива... затова ще ви помоля да ми пратите по месидж.... днес ще стоя онлайн само заради това...
благодаря
Tais wrote:да, и това разбрах вече.... :?
при мен ми дава, че съм онлайн, обаче на вас съм офф... пишете ми, независимо, че съм офф...
по-лошото е, че въпреки, че вече се сдобих с цели 4 имена, за нито един от вас не ми позволява да го адд-на в листа си... :cry: всички сте ми "нот ин лист" :cry: :cry: :cry:
ама ужасно е това!!! :evil:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Mar 15, 2005 10:10 am

Листата май сама се връщаше последния път, няма смисъл да се адват хора пак
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Mar 15, 2005 10:17 am

Аха, и мен ме беше сполетяло, ма се оправи от само себе си.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 15, 2005 11:28 am

Хм..., странно. Когато беше големият bug в мрежата на Кю-то ме сполети с пълна сила изчезването на листата, но се оправи. В момента всичко е наред...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 15, 2005 9:44 pm

Ахам, повтори се по обед същата история. Ми чакане, и не е лошо си експортнете контактлиста :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Seagrave
Farmer

Post by Seagrave » Mon Feb 27, 2006 1:55 pm

Не знам дали това се числи към раздел "МИЗЕРИИ" обаче днес ми снесоха доста любопитна клюка. Мой приятел каза,че едно негово другарче в Унгария му пратило следното съобщение "...трий ICQ-to, всички съобщения минават през ФБР" (правилно...федерално бюро за разследване) :shock: :shock: :shock:

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Mon Feb 27, 2006 3:47 pm

Тва са глупости, кой ше ти следи милиони потребители какви глупости си дрънкат... :shock: :lol:
:shark:
Feel the summer!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Feb 27, 2006 4:07 pm

Уау, ФБР знае за сърдечните ми вълнения? Хак да му е!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Feb 27, 2006 5:36 pm

О боже господи ... То не беше само че всичко, което сътворя по Кю-то било собственост на АОL ако не се лъжа, ми минавало и през ФБР ...

лол :twisted:

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Mon Feb 27, 2006 6:15 pm

Не знам, аз днес получих следното предупреждение (предствям го в оригинален вид, както е на шльокавица):
kaji na vsi4kite si poznati oy lista 4e kontaktut Belia (328-729-683) e virusa Jakuzi 0t 17.01.2006 mutiral v ICQ Virus.Da ne go priemat.Ako nqkoi ot tvoite kontakti go hvane,toi 6te bade avtomati4no i pri teb!!!Taka 4e kopirai tova i go prati na vsi4kite si kontakti!
Не, че вярвам някой тук да е толкова заблуден, че да приема съобщения от непознати, но пък знае ли се :).
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Invisible Child
E'lir

Post by Invisible Child » Mon Feb 27, 2006 6:21 pm

*waves Miranda banners*

(http://miranda-im.org)
I walk through the streets and memorize the city

Theodelinda
Scholar

Post by Theodelinda » Tue Feb 28, 2006 1:51 pm

Между другото т'ва за ФБР-то и аз го чух. Не можах да повярвам в първия момент и много се хилих, обаче може и да има нещовярно. Като знам к'ви ги има........! Обаче кой знае в действителност какво стои зад цялата работа, защото т'ва нещо се превръща в някакъв масов слух, който все трябва да има нещо за цел, нали?!
Image

CREDENDO VIDES!

Syberian
Misting

Post by Syberian » Tue Feb 28, 2006 2:26 pm

Това с `kaji na vsi4kite si poznati oy lista 4e kontaktut...` ми го пращат средно веднъж на седмица. Само сменят ника и номера ^^ Много вируси много нещо.
Във ФБР дали говорят български? Ох милите. Що четене на ден. :D
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Feb 28, 2006 3:56 pm

Seagrave wrote:Не знам дали това се числи към раздел "МИЗЕРИИ" обаче днес ми снесоха доста любопитна клюка. Мой приятел каза,че едно негово другарче в Унгария му пратило следното съобщение "...трий ICQ-to, всички съобщения минават през ФБР" (правилно...федерално бюро за разследване) :shock: :shock: :shock:
мали много опасни работи са си говорили с твойто приятел :)

божке колко мъка има по този свят божееееееее...
Как си комуникра ICQ между потребителите? Ами пускаш си го начи кю-то, после то се връзва със сървъра и сървъра праща на всичките ти познати - "опа тука съм!" съобщение. Ти съответно получаваш - опа тези твои познати са тука сега, р'зб'р'ш ли. После какво става, когато искаме да си говорим с някого? Пращаме му директно съобщение направо на него, вместо да товарим сървъра. Естествено можем да си пращаме всичко и през сървъра, а не директно, стига да искаме. Все пак дори FBI да чете всичко минаващо през сървъра и там да има достатъчно полиглоти, които да го отсяват това, пак да се говорят такива неща е смешно... да не говорим, че много от клиентите могат да криптират съобщенията. Ако си международен терорист можеш спокойно да им го таковаш на ФБР по толкова много начини, за да не могат да ти четат ICQ-то, че просто инвестицията не си заслужава :)

ICQ протокола е известен, има достатъчно много icq клиенти, които да го докажат това. По-печените програмисти могат да си изтеглят сорса и да си го променят както си искат, даже да си напишат собствен клиент - щяха да са изпищяли ако там някъде имаше "хей аз съм ФБР" някъде нали? Така че и версията в самия клиент да има нещо малко издъхва...

Параноици достатъчно ще се намерят :) Балъци също :) Ама трябва ли да вярвам на всичко, което го има написано някъде? :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Invisible Child
E'lir

Post by Invisible Child » Tue Feb 28, 2006 10:18 pm

<Stormrider> I should bomb something
<Stormrider> ...and it's off the cuff remarks like that that are the reason I don't log chats
<Stormrider> Just in case the FBI ever needs anything on me
<Elzie_Ann> I'm sure they can just get it from someone who DOES log chats.
*** FBI has joined #gamecubecafe
<FBI> We saw it anyway.
*** FBI has quit IRC (Quit: )
I walk through the streets and memorize the city