Голям сдух ми е от това :/ Не знам, аз ли съм толкова свръхчувствителен на тема изнасилване, но точно тая гавра... тва не е педофилия дори вече на тая възраст :/ И е абсолютно съсишване на психиката на един оформящ се човек (да не говорим за сексуалното му съзряване, което е точно в тая възраст) за цял животМАНИАК ИЗНАСИЛИ МОМЧЕ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА
Извратен сексманиак изнасили брутално 13-годишен тенисист, който правел редовния си крос в Борисовата градина, недалеч от кортовете на спортен комплекс "Академика" в София.
Чудовищната гавра станала в 14 ч. в сряда. Престъпникът е осъществил грубо анално проникване, като едното е било с клон от дърво, писа вчера "Нощен труд", цитирайки полицаи.
След преживяното, ученикът изпаднал в шок и се скрил в запустял клозет в парка, където останал близо час.
Изнасиленото дете е в топ 20 на ранглистата за своята възраст, съобщиха вчера от тенисбазата. То тренирало от 3-4 години и било обещаващ състезател. Сега - опасяват се специалистите - не се знае дали ще е в състояние да превъзмогне психологическата травма и ще продължи ли да играе тенис.
Сигналът за изнасилването бил подаден на полицейския телефон 166 от спортния комплекс към 15 ч.
Малко преди това треньорът на момчето се притеснил, че възпитаникът му още не се е върнал от кроса. Мъжът излязъл да го търси из Борисовата градина по маршрута, по който знаел, че тича. Открил го скрит в запустяла тоалетна до ул. "Незабравка", недалеч от парк-хотел "Москва". Ученикът бил обезумял от страх и треперел като лист.
Със случая се заели криминалисти от Първо РПУ и СДВР. Пред тях детето успяло на пресекулки да обясни, че е било нападнато по алеите на Борисовата градина от мъж, който го заплашил да мълчи. После извергът го замъкнал между дърветата и го насилил.
Разследващите повикаха родителите на момчето в спортния комплекс. Майката едва не припаднала, когато научила какво са сторили на детето й. Педагог и психолог още същия следобед са разговаряли с момчето, което било в изключително тежко психическо и физическо състояние. Все пак то успяло да даде описание на насилника. По думите му нападателят бил висок към 1.80 м., не бил ром и носел тъмни дрехи, писа "Нощен труд". Предстои да бъде изготвен фоторобот и психологически портрет на извършителя.
Криминалисти са направили оглед на мястото и са иззели биологични следи, съобщи МВР.
"В Борисовата градина в пълно с наркомани и грабители. Там обаче никой не следи за безопасността на минувачите", коментира възмутено Т. З. от "Академика". До снощи престъпникът не бе заловен.

Последните два дни само си мисля колко всъщност ми се иска същият тоя да ме нападне и мен. Нито съм много силен, нито особено боен, но бих го смазал от бой, бих го наранил по всеки възможен начин, който успея да измисля (а който ме познава, знае, че откъм въображение за мъчения съм доста инвентивен) и след това бих го завлякъл пред апартамента на семейството на момчето...
И най-гадно ми е, че адски ми се иска да можех по някакъв начин да помогна, а май няма как или поне на мен не ми идва наум

Някой случайно да пази други вестници от петък или въпросния "Нощен труд" от четвъртък? Интересува ме още некво инфо дали няма...