Отврат... :(

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Отврат... :(

Post by Roland » Sun Mar 13, 2005 10:05 am

Гнус ме е да преракзазвам, затова пействам статията от "Труд" от петък (11-ти):
МАНИАК ИЗНАСИЛИ МОМЧЕ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА

Извратен сексманиак изнасили брутално 13-годишен тенисист, който правел редовния си крос в Борисовата градина, недалеч от кортовете на спортен комплекс "Академика" в София.

Чудовищната гавра станала в 14 ч. в сряда. Престъпникът е осъществил грубо анално проникване, като едното е било с клон от дърво, писа вчера "Нощен труд", цитирайки полицаи.
След преживяното, ученикът изпаднал в шок и се скрил в запустял клозет в парка, където останал близо час.

Изнасиленото дете е в топ 20 на ранглистата за своята възраст, съобщиха вчера от тенисбазата. То тренирало от 3-4 години и било обещаващ състезател. Сега - опасяват се специалистите - не се знае дали ще е в състояние да превъзмогне психологическата травма и ще продължи ли да играе тенис.

Сигналът за изнасилването бил подаден на полицейския телефон 166 от спортния комплекс към 15 ч.

Малко преди това треньорът на момчето се притеснил, че възпитаникът му още не се е върнал от кроса. Мъжът излязъл да го търси из Борисовата градина по маршрута, по който знаел, че тича. Открил го скрит в запустяла тоалетна до ул. "Незабравка", недалеч от парк-хотел "Москва". Ученикът бил обезумял от страх и треперел като лист.

Със случая се заели криминалисти от Първо РПУ и СДВР. Пред тях детето успяло на пресекулки да обясни, че е било нападнато по алеите на Борисовата градина от мъж, който го заплашил да мълчи. После извергът го замъкнал между дърветата и го насилил.

Разследващите повикаха родителите на момчето в спортния комплекс. Майката едва не припаднала, когато научила какво са сторили на детето й. Педагог и психолог още същия следобед са разговаряли с момчето, което било в изключително тежко психическо и физическо състояние. Все пак то успяло да даде описание на насилника. По думите му нападателят бил висок към 1.80 м., не бил ром и носел тъмни дрехи, писа "Нощен труд". Предстои да бъде изготвен фоторобот и психологически портрет на извършителя.

Криминалисти са направили оглед на мястото и са иззели биологични следи, съобщи МВР.

"В Борисовата градина в пълно с наркомани и грабители. Там обаче никой не следи за безопасността на минувачите", коментира възмутено Т. З. от "Академика". До снощи престъпникът не бе заловен.
Голям сдух ми е от това :/ Не знам, аз ли съм толкова свръхчувствителен на тема изнасилване, но точно тая гавра... тва не е педофилия дори вече на тая възраст :/ И е абсолютно съсишване на психиката на един оформящ се човек (да не говорим за сексуалното му съзряване, което е точно в тая възраст) за цял живот :(

Последните два дни само си мисля колко всъщност ми се иска същият тоя да ме нападне и мен. Нито съм много силен, нито особено боен, но бих го смазал от бой, бих го наранил по всеки възможен начин, който успея да измисля (а който ме познава, знае, че откъм въображение за мъчения съм доста инвентивен) и след това бих го завлякъл пред апартамента на семейството на момчето...

И най-гадно ми е, че адски ми се иска да можех по някакъв начин да помогна, а май няма как или поне на мен не ми идва наум :(

Някой случайно да пази други вестници от петък или въпросния "Нощен труд" от четвъртък? Интересува ме още некво инфо дали няма...
And you can't dance with a devil on your back...

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sun Mar 13, 2005 10:27 am

Това е отваратително.
За мен няма по-отвратително престъпление от изнасилването. Това практически напълно разбива психиката на жертвата, а не ми се мисли какво им е на близките й.
Хора заловени за подобно престъпление трябва да бъдат наказани със същото, за да разберат какво е да си на мястото на жертвата.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Mar 13, 2005 10:34 am

Ех, баш нейде дет се събираме лятото нейде там. Ама и преди кат спортувах едно време на стадион Левски, никога не сме правили самостоятелни кросчета от време оно, хем нямаше толкоз безконтролност там. Групичката и тва е.
Ми, немам думи. То кво да се прави, изверги навред и човек трябва да внимава адски. Никви соло разходки и неизпращане на гаджето и такива, макар че тия случаи не са 1 или 2. Особено по затънтените крайща на БГ съм чувал че са доста повече. Обаче пипна ли некой такъв ще се опитам да му причиня максималната болка на която съм способен. Разбира се с оглед да мина и аз безнаказано.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Mar 13, 2005 11:14 am

Отвратително! Напоследък съм ужасно радикална, че чак сеплаша от себе си, ама наистина съм убедена, че такива трябва да се кастрират. И то без упойка.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Mar 13, 2005 11:16 am

а най-гадното е, че става посред бял ден..
:cry: :cry: :cry:
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Mar 13, 2005 11:23 am

Не най-гадното, просто най-наглото. Вече съвсем изперкаха, баси:(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sun Mar 13, 2005 11:49 am

Ще ми се този и другите като него да бъдат хванати, хвърлени в затвора и там да попаднат на най-загорелите сексуално агресивни съкилийници, които да им дадат да разберат.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Mar 13, 2005 12:21 pm

земе да им хареса. бе нема оправия тва, луди винаги ше си има, просто трябва си се движим с повишено внимание. Здравословна доза параноя си трябва. Некой да има идея от де мога си зема ония електрошоковите джобни уредчета?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Ro#|#
Adept

Post by Ro#|# » Sun Mar 13, 2005 12:25 pm

Хайде хайде, не се шашкайте толкова. Цялата статия сигурно е плод на болното въображение на още по-болен "брат на перото", решил, че ще му е по-лесно да пробие като журналист, отколкото като писател.
Спомням си, навремето като бях в гимназията, имахме за домашно да напишем статия. Заглавието й беше "Вампир изражда бебе" и вервайте ми, звучеше по достоверно.
Може пък и да пиша това, защото ми се иска да не е вярно...
Windhammer 2012 http://www.arborell.com/windhammer_prize.html
Гласувайте за българското... защото си заслужава!
http://www.arborell.com/datingawitch.pdf
http://www.arborell.com/hwarangandkumiho.pdf

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Mar 13, 2005 12:32 pm

земе да им хареса. бе нема оправия тва, луди винаги ше си има, просто трябва си се движим с повишено внимание. Здравословна доза параноя си трябва. Некой да има идея от де мога си зема ония електрошоковите джобни уредчета?
От почти всеки ловен/оръжеен магазин.
Ако не се лъжа цената е към 100-на лева, което е повече от неприемливо, тъй като газовите пистолети почват от 40-50 лв нагоре, а за закупуването им единствено трябва да имаш 18. ;))
Обаче аз понеже си знам че нито мога да застрелям някой, нито да го наръгам с нож(не че нещо морални задръки имам, страх ме е че после не тоя който ме е нападнал ами аз ще изляза виновен) си нося единствено бокс в джоба.
Иначе имам и десантен немски нож, оригинален при това :Р
Тука във Варна има един магазин за стоки от разформировани казарми, поделения и т.н., чистак нови армейски ножове почват от 20 и стигат до към 50 лв.
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Mar 13, 2005 12:49 pm

Да, от такива уреди има смисъл, само когато си сигурен, че ще си в състояние да го използваш при нужда. Аз не съм, затова не нося нищо. Навремето си носех спрей и при едно стандартно джобене просто ми го взеха. Добре, че и повече не стана.

Ронин, не приказвай глупости, моля те. Тва е на първа страница във вестника, а колкото и махленски и клюкарски да е "Труд", все пак не е "Шок"...

Бтв, аз пак питам - някой има ли го тоя "Нощен труд" или друг източник на инфо по темата?

И на някой минава ли му през ума начин да се помогне на момчето? :/

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Mar 13, 2005 12:52 pm

е, ся, Рол, ако някой беше тръгнал да ти бучи клони в задника нямаше ли да го използваш? Пък и за джобенето, трябва да знайш, не можеш да убиеш човек със спрей, само в най-добрия случай следващия път като се засечете със същия тоя дето си го напръскал- жестоко да съжаляваш че си го направил :Р

O-Ren Ishii
Commoner
Location: In the zone where normal things don't happen very often...

Post by O-Ren Ishii » Sun Mar 13, 2005 12:53 pm

Марфа,си няма и идея колко е права.Кастрация им трябва на тези извратеняци.Това е толкова ужасно престъпление.Преди години четох книга,в която един бивш полицай описва някой от най-бруталните престъпления имаше не по-малко такива случай,но лошото беше,че наказанията бяха по-малки от 5 год.(мах беше 10)Нямам думи.
Richard Marx-Hazard-всеки път,когато я пуснете се чувствайте поздравени:)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Mar 13, 2005 12:59 pm

Drizzt Do`Urden wrote:е, ся, Рол, ако някой беше тръгнал да ти бучи клони в задника нямаше ли да го използваш? Пък и за джобенето, трябва да знайш, не можеш да убиеш човек със спрей, само в най-добрия случай следващия път като се засечете със същия тоя дето си го напръскал- жестоко да съжаляваш че си го направил :Р
Не думай, не съм подозирал, че не може да се убие човек със спрей... Тва е за самозащита, не за убийство, ненормалник такъв. И не, всъщност при мен въобще не би се стигнало до клона в задника в горната ситуация. Първо щото съм достатъчно голям да се съпротивлявам твърде силно, за да успее да го направи без да ме нокаутира първо. И второ щото той дори не е бил въоръжен :/ Просто прекрасно си спомням реакциите си на оная възраст. Човек се спича, блокира и не успява да направи най-логичното, а именно - да се разкрещи и да почне да се фъчка. Щото мен най ми е гадно, че момчето е можело просто да се развика и да се опита да се бие. Може би щеше да отнесе няколко шамара и друго от тоя род, ма предполагам, че щеше да си спести останалото :/
O-Ren Ishii wrote:Преди години четох книга,в която един бивш полицай описва някой от най-бруталните престъпления имаше не по-малко такива случай,но лошото беше,че наказанията бяха по-малки от 5 год.(мах беше 10)Нямам думи.
Нито пък аз. Обаче нали имаше некъв случай с някво изнасилено и убито момиченце напоследък. Та бащата в едно интервю като го питаха кво ше прави, отговори "Ами ще чакам да го пуснат от затвора". Според мен в тоя тип случаи само законовото наказание не е достатъчно :/ Сори, обаче за такива трябва брутална кървава вендета и ако в оня случай с двете тийнейджърки, дето утрепаха съученичка, може да се говори за справедливост на наказанието и т.н., тук за мен всичко е точно и ясно. Знам, че аз бих го утрепал на място, ако можех...

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Mar 13, 2005 1:15 pm

Roland wrote:Не думай, не съм подозирал, че не може да се убие човек със спрей... Тва е за самозащита, не за убийство, ненормалник такъв.
викаш, ако ти се случи това което се е случило на момчето, или пък ако си на мястото на баща му, няма да желаеш да убиеш изверга по възможно най-мъчителния начин, като да речем с пакет памук или нещо от сорта? :Р