Jay-Z and Linkin park - Numb-Encore
Jay-Z and Linkin park - Numb-Encore
Гледам по заглавията на темите че повечето от вас слушат метал и принципно по-тежка музика но просто искам да ви препоръчам това парче. Въобще не съм фен на jay-z но пък съм доста запален по лпарк. Парчето е много добро и надъхващо, пробвайте го. Мисля че това е може би е една от много великите песни без жанрова определеност които съм слушал.
- JaimeLannister
- Forsaken
Абе не че нещо, ама...... Благодаря за предложението все пак, но смятам да пропусна. Линкин не са ми в черния списък, ама пък и нещо повече от "прилично" за тях не мога да кажа. С много напъване. А щом има и шибана чернилка, въобще не мисля да си осквернявам свещенния слух.
Но все пак положението пр итеб не е безнадежно, Линкин са добри поне за оправана точка, продължавай да опознаваш ( ама не само с по 1-2- песни) и други музикални стилове ( от ПРАВИЛНИТЕ имам предвид).
Тъй като ти гледам ник-а веднага се сещам за подходящо парче - Iron Maiden - Piece of Mind - To Tame a Land - страхотна песен, по ДЮН.
Образовай се, никой не се е родил метал, но малцина устояват на пошлите изкушения по пътя на музикалното осъвършенстване!!!
Но все пак положението пр итеб не е безнадежно, Линкин са добри поне за оправана точка, продължавай да опознаваш ( ама не само с по 1-2- песни) и други музикални стилове ( от ПРАВИЛНИТЕ имам предвид).
Тъй като ти гледам ник-а веднага се сещам за подходящо парче - Iron Maiden - Piece of Mind - To Tame a Land - страхотна песен, по ДЮН.
Образовай се, никой не се е родил метал, но малцина устояват на пошлите изкушения по пътя на музикалното осъвършенстване!!!
Не мое да мъмриш, брат!
Никой не се и опитваthunder wrote:И никой не може да ме убеди, че метъла е "the ultimate music style". А, да - не ми предлагайте да слушам AC-DC, нищо че ника ми е такъв

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
-
- Paragon
В повечето случаи, длъжен съм да отбележа... Иначе нямаше да има теми като "За" и "Против" съседи чалгари, нали?
- armageddon
- Forsaken
Която, ако още не съм отбелязал и определено не става ясно от заглавието, е неправилно озаглавена - с какво съседите чалгари са по лоши от съседите метали, например?
Колкото по темата - ами линкин парк не ме кефят. Jay-Z пък изобщо. Песента я слушах 2 - 3 пъти по нежелание (ми като работиш в Burger King и се налага в паусата да слушаш BK Channel ....). Ми не ме кефи. Предпочитам като ще слушам боза, да слушам българска боза т.е чалга. Аман от американски заместители!
Колкото по темата - ами линкин парк не ме кефят. Jay-Z пък изобщо. Песента я слушах 2 - 3 пъти по нежелание (ми като работиш в Burger King и се налага в паусата да слушаш BK Channel ....). Ми не ме кефи. Предпочитам като ще слушам боза, да слушам българска боза т.е чалга. Аман от американски заместители!
- armageddon
- Forsaken