Треперете в очакване
Moderator: Moridin
Треперете в очакване
Не е каквото си мислите, хора. Става дума за поредния панаир на книгата и макар повечето да не очакват кой знае какво от него, не може да бъде попуснато такова събитие.
Та знаейки невероятната организция на тук събиращите се, няма да е зле да се позапочне от рано да се прави организация за посещение на това мероприятие.
Да не забравя, ще започне на 15.12.
Та знаейки невероятната организция на тук събиращите се, няма да е зле да се позапочне от рано да се прави организация за посещение на това мероприятие.
Да не забравя, ще започне на 15.12.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- armageddon
- Forsaken
- Daggerstab
- Arcanist
"Приключение с меч и магия" (а.к.а. Аксиом 16, втората българска ролева игра). За повече информация вижте тук и тук. (на второто място я има и корицата) Ако някой не го мързи, може да драснете една статия в следващия ви брой...armageddon wrote:Нещо интересно ще излиза ли покрай тоя Панаир?
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Hah, кво ли търси The Great Бейв в екипа им се чудя само.
Ми чувам че самосиндикално повечето са ходили, аз неам пари за книги са та да им давам за вход за една бърза обиколка на етажа така че без мене.

Ми чувам че самосиндикално повечето са ходили, аз неам пари за книги са та да им давам за вход за една бърза обиколка на етажа така че без мене.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- armageddon
- Forsaken