Труба, няма нужда да се чудиш как бих реагирал в такава ситуация - просто можеш да видиш как съм реагирал на такива ситуации в миналото

Аз подкрепям свободата на мнението. Това не означава съгласие - мога преспокойно да определя нечие мнение за малоумно, но няма да отправям призиви този човек да бъде уволнен и животът и кариерата му да бъдат съсипани. Когато Джоди Фостър се изказа срещу супергеройските филми отворих тема за дискусии -
viewtopic.php?f=5&t=6757 . В нито един момент не съм казвал "Тя трябва да бъде уволнена и да фалира." От известните личности често съм изразявал несъгласие с позициите и отношението на носителката на Оскар Натали Портман (за която повече няма да напиша нито една обидна дума, понеже съм обещал на Лиц

), но пак мненията ми са били от рода на "Тая много ме дразни, зле е, не мога да я понасям", а не "Бойкотирайте ѝ филмите, нека флопват, нека остане без работа, хайде да ѝ съсипем кариерата!". Ако някой писател, актьор и т.н. ме дразни, казвам "Ужас е, не искам да го гледам!" и често го казвам много емоционално, но не държа и другите да го мразят, не държа и другите да не искат да го гледат, не държа човекът да фалира. Не съм писал RIP Скорсезе и т.н. Изобщо идеята "другите трябва да бойкотират това нещо, защото мен не ме кефи" винаги ми е била чужда. Да, можеш да ме обвиниш в обратното - казвал съм "Другите трябва да си купят това нещото, щото мен много ме кефи!", но човек си рекламира и пробутва фаворитите, тва е нормално
Иначе хубаво спомена Скарлет, подсети ми, че трябва да ходя да си правя нов аватар
А обсъжданата тук книга, да не повярваш, получи доста положително ревю в Гардиън:
https://www.theguardian.com/books/2020/ ... m-the-past
Troubled Blood by Robert Galbraith review – a cosy blast from the past
JK Rowling’s engaging duo return for a cold case full of misdirection and simmering emotional tension
Дем, само да довърша новата на Сара Дж. Маас и почвам!
Рол - хубаво сте направили в книжарницата. Всеки, който си управлява книжарница, може да си реши какво иска или не иска да продава в нея

Ако сте решили, че не искате вие да печелите пари на Роулинг и да ѝ продавате продуктите - изборът е ваш. Всеки, който желае да си я купи, може да положи минималното усилие да я намери в друга книжарница.