Дебилът Джордж Буш - младши май ще спечели отново?!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

sauron
Paragon

Дебилът Джордж Буш - младши май ще спечели отново?!

Post by sauron » Wed Nov 03, 2004 9:35 am

По всичко личи че недоразумението Джордж Дъбая Буш ще е новият - стар президент на САЩ. За мое най голямо разочарование, тъй като си нямам на представа какви ли простотии ще насътвори през следващите 4 години за целия свят. Но както се казва американска му работа.Накратко според мене, светът и Щатите ще са едно по лошо място за живеене :cry: :<

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Wed Nov 03, 2004 9:45 am

Nil novi sub sole - и преди не бяха кой знае колко хубаво място за живеене...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Nov 03, 2004 9:58 am

Не е особена изненада, имайки предвид колко слаб и некомпетентен беше противника на Буш и какви невероятни суми похарчи Буш за PR-кампанията си, която решава всичко...Но жалко все пак...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 03, 2004 10:29 am

Е, като гледам CNN, са горе-долу по равно. Иначе за Кери няям никва представа, но кампанията на Буш според мен беше жалка и смешна, което естествено означава, че всички американци им е харесала...
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Nov 03, 2004 10:47 am

Аха, квото мернах и аз от кампанията му, беше толкова евтино и елементарно... Кара те да се замислиш...
And you can't dance with a devil on your back...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Nov 03, 2004 10:51 am

Кампанията на Буш беше гениална. Първо той обеща да поддържа данъците за най-богатите много ниски, с което събра адски много пари за кампанията и подкрепата на богатите слоеве. След това се държа постоянно като простоват идиот и говори надути празни приказки(има си талант за това, очевидно)и християнски проповеди и естествено всичките типични прости американци нямаше как да не гласуват за него.
Също и постоянното наблягане на прословутите терористи и опасността от тях зомбира достатъчно американците, които незнайно защо си мислят, че са в страхотна опасност в собствената си страна, имайки предвид, че освен 11 септември не е имало никакви други терористични атаки там.

Разбира се, фактът, че противника на Буш е тотално дръвце без каквато и да е харизма също помогна.
Don't be a lawyer!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 03, 2004 11:38 am

Точно. Кампанията на Буш беше клоунада от най-ниско качество, а кампанията на Кери напълно отсъстваше. В тази връзка резултатите са напълно закономерни, откъдето и да го погледне човек. Аз лично не знам какво да мисля, тъй като от Кери, благодарение на тоталното му неумение да води предизборна агитация, нямам абсолютно никакви впечатления, освен че и той самият не знаеше какво точно да предложи - единият път каже едно, после обяснява, че всъщност нямал предвид точно това... Тоест не мога да оценя кой би бил по-добрият президент в случая.
Нещо друго - по принцип съм заклет мразител на всякакви Теории на конспирации, ама само не мен ли ми направи впечатление навременната поява на Осама, яхнал арабски ат, който се заканваше да повтори септеврийската касапница в САЩ? Което накара плебса отново да се настрои антитерористично, умело побутван с остена в Храстите, та резултатът е налице.
Аз отдавна поддържам тезата, че думите "мъдрост" и "народ" са антоними, а това, което става в момента в САЩ все повече ме убеждава в правотата ми.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Regsa
Sorcerer

Post by Regsa » Wed Nov 03, 2004 11:49 am

Факта, че "Малкото храстче" плаши американците с Торбалан, а те му се връзват си е чисто техен проблем. На мен лично ми е много кофти за Джордж Буш-старши. Толкова кадърен и умен човек с толкова посредствен и комплексиран син.
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Nov 03, 2004 12:14 pm

Regsa wrote:Факта, че "Малкото храстче" плаши американците с Торбалан, а те му се връзват си е чисто техен проблем. На мен лично ми е много кофти за Джордж Буш-старши. Толкова кадърен и умен човек с толкова посредствен и комплексиран син.

Ти не го мисли Старши :) Надявам се не мислиш че политиката на Буш - младши, я мисли самия той. На всички беше ясно, че татенцето и кръга около него дърпат конците.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Wed Nov 03, 2004 12:39 pm

Абе целия род на Буш е овързан с шибаните араби. То Майкъл Мур си го показа много ясно във Фаренхайт 9/11.
Буш е абсолютен боклук и дърво, обаче май за съжаление ще спечели пак - ебахти и простите американци! :evil: :evil: :evil:
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 03, 2004 12:56 pm

Добре, де, все пак са 254:252 votes и се искат 270 за победа, нещата не са трагични. Всъщност аз, не знаейки нищо за Кери, си мисля и той ли е по-добрата опция (макар че то от Буш всеки е), ала всеки случай ми изглежда достатъчно никакъв, за да не си бутат имбецилите гагата навсякъде...
This is it. Ground zero.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Nov 03, 2004 1:01 pm

Мор, в Охайо Буш има 150 000 гласа преднина, този щат дава 20 гласа за избирателната колегия, така че нещата са доста ясни вече за съжаление.
Don't be a lawyer!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 03, 2004 1:34 pm

Сайбър, при условие, че нашто народ си избра за премиер Симеон, едва ли имаме право да псуваме американците точно на лековерие и простотия. Което обаче с нищо не променя крайно отрицателното ми мнение за Жоро Храста.
PS
Бе Охайо не бяха ли 17 гласовете, дет ги дава? Всъщност колкото и да са, май нещата вече во истина са ясни, като гледам накъде върви. Въздъх...
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Nov 03, 2004 1:44 pm

20 са на Охайо.
Don't be a lawyer!

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Nov 03, 2004 1:50 pm

Хммм, това за симеончо си е абсолютно вярно - първо назе си да оправим, пък после да спъваме другите.
В интерес на истината, не че съм за Bush, ма всеки, който е тръгнал да прави политическа къмпания на гърба на безумно тъп филм като Денят след Утре (както тоя Кери беше направил май месец мисля покрай премиерата на последния, което е и единствената част с която съм запознат и от 2те къмпании на господата кандидати, щот не гледам нито телевизия, нито чета новини) не заслужава да седи на столче в Овалния Кабинет.