Litz wrote: ↑Tue Jan 21, 2020 12:43 am
Въобще не разбирам защо целия фендъм е пропищял заради
- Spoiler: show
- това с Отис и Мейв. Голям праз. Отис си тича много повече с кифлата да речем, отколкото с Мейв. Адски сладки са ми като приятели, но като двойка не ги виждам, наистина.
Обяснява се как тоя сезон бил супер лош и намсико.

Ми мен честно казано, точно това, че за пръв път от сигурно Inbetweeners насам, имаме сериал в който се обръща повече внимание на приятелствата и не-романтичните връзки и междуличностни отношения, а не всичко е да шипване и ОТПта. Още нещо важно, според мен е яко, че за пръв път от много време насам ни се показва родители, които говорят с възрастни, за да решат проблема
Аз шипвах Отис и Мейв много повече в първи сезон, честно казано, в този имаха по-малко качесвена интеракция. Сега имат повече main girl, main guy gotta get together vibe, който принципно дразни. Финалът на този сезон го намирам за доста добър за разлика от армията шипъри. Обаче пичът в количката мега ме дразни и тая история с триенето на съобщения беше бая дебилна. Някои хора бяха споменали, че Мейв трябва да е мега тъпа, за да не си сложи пин на телефона, но още повече няма начин да има свободен достъп до voicemail. Т.е. дори на техническо ниво, това седи супер изкуствено. За сметка на това много ме израдва пиесата, много правилна гавра е.
Между другото, атеисти от рода на новото гадже на Ерик много ме дразнят и винаги са ме дразнили. Ся поздравления, че нали атеистът не е някакво хетеро бяло dude bro, което да се прави на еджи, ама пак дразни.
Атеизмът си му беше ОК. Проблемът беше, че е мега крийпи мофо с mumbo-jumbo обсесия вместо рационален поглед към живота.
Иначе градския транспорт в България принципно е шибания. Като бях малък нърд са ме обирали няколко пъти, веднъж банда цигани с ножове, което хич не беше забавно. Поне не са ми джизвали на дънките...
В Канада бтв има бая sexual harassment от мъже (особено средностатистическия пропаднал наркоман, тормозещ касиерките ни; такива съм изхвърлял безброй пъти), но виждам много и от жени. На работа съм чувал да пускат всякакви мега крийпи сексуални коментари, за които мъж би бил уволнен доста бързо. Снощи примерно си направих подстрижка и си обръснах брадата, та днес една лелка на работа пускаше яко inappropriate коментари, последвани от "ха-ха, аз се бъзикам, нали знаеш". Преди време даже ми е обясняваше колко е доволна, че като жена може да минава метър, докато ги дрънка тия неща. По този въпрос аз учтиво й разправих историята за един колега, който все обясняваше колко е доволен, че HR не са наоколо да го чуват, докато един ден не го уволниха.
А друг колега, който се водеше прити бой, преди години една пачичка му се мазнеше нон стоп, докато е на работа, сядаше му на скута, поопипваше го и т.н. Накрая той трябваше да ни се оплаква и да й казваме да му се махне от главата. Друга пък пускаше сексуални коментари по негов адрес и той се чудеше какво да я прави, защото го сталкваше месеци наред (междувременно тя си имаше приятел, aka "her little French guy").
Друга история - някаква жена говореше с един от нашите продавачи, който е бая едър - метър и деветдесет, 150 кила, с лакът брада и директно му вика колко иска да отиде да я чука заедно с мъжа й.
Уви, wtf хора има навсякъде...