Та, Дисни + е името на предстоящата стрийминг платформа на Дисни, която ще се бори с Нетфликс и Амазон Прайм. Тази есен ще го пуснат.
Излишно е да казвам, че съм супер развълнуван и очаквам с нетърпение проектите им! В Дисни+ ще ги има всичките неща на Дисни - от анимациите им, марвелски филми, стар уорс и какво ли още не. Освен това ще правят маса нови сериали. След време, когато сделката с Фокс влезе в сила, сигурно и техните неща ще качат. И освен това Дисни купиха и Хулу, така че може и тези двете да се съединят в някой момент, нямам идея.
Та... Какво ни готвят? Ето това:

FALCON AND THE WINTER SOLDIER
Сещате се за какво иде реч - Сам и Бъки в ново приключение след събитията от Endgame.
Ще бъде шест епизода. Ииии, прясна новина - имат си режисьорка - Кари Скогланд, номинирана за Еми за работата си по The Handmaid's Tale!
Даниел Брюл и Емили Ванкамп също се завърнат в ролите си от Civil War като Зимо и Шарън Картър. Адски много се радвам за Шарън, защото я обожавам, а Engame почти тотално я игнорна. И е хубаво, че ще ѝ дадат шанс да блесне.
Очаква се мини-сериалът да излезе след около година - през Август 2020-та.

WHAT IF
Анимиран сериал, показващ какво би станало в Марвел вселената, ако нещата се бяха случили по друг начин. По слухове в момента един от епизодите в първи сезон ще е "Ами ако Пеги Картър беше станала Капитан Америка?"

WandaVision
Ето това е личният ми фаворит! Тук Уонда ще се опита да съживи някак Вижън. Сериалът ще е уиърд събърбиан драма и аз лично нямам търпение да видя как ще го развият. Уви, най-вероятно ще е чак през втората година на Дисни+, тоест 2021-ва...
Освен това има слухове за сериал за Локи, сериал за Хоукай и т.н., но нямам по-детайлна информация.
Ще има и Star Wars неща, но тъй като не ми пука за тях, не мога да ви дам много информация. Знам, че ще има сериал на Джон Фавро с име The Mandalorian, който ще се развива няколко години след епизод 6. Имаше слухове и за сериал за героят на Диего Луна от Rogue One, но не знам докъде са стигнали.

За редовни новини и коментари относно марвелските неща, следете темата!