Еха, колко предложения! Тенкс, гайс! Дали за някоя от споменатите сме писали в Шадоуданс?
@penzata
Със "само на осем" едновременно му забравих възрастта (всеки път трябва да смятам от 2008 :Д), но и изтъквах, че е наистина малък. Също така - от време на време го наричам племенник, но всъщност ми е братовчед!
Иначе има Horizon 3. Мисля, че няма други от поредицата - реално има играта от 2 дни с някакъв пакет, който за известно време му позволява да сваля безплатно игри (не знам дали някоя от споменатите тук ще я има). Ама аз като добра леля (ака братовчедка :Д) искам да му взема нещо смислено. Всъщност аз бях "за" взимането на някаква конзола. Може би щото неизживяно гейм детство - понякога малко ме е яд, че не съм се хванала от малка на хорото и сега усещам сякаш пропускам наистина много, но пък и няма да седна просто така вече да си купя игра и да цъкам....
@Claymore Да, точно така - видял е xbox-а в приятел... and there you go. По GTA не знам как се е зарибил, но е вероятно нещо такова като описаното от теб.
@AlDim @Roland - може да заформим един versus по повод Battlefront, тъкмо да възродим/започнем рубриката в списанието!