WCG 2004 !!!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

JaimeLannister
Forsaken

WCG 2004 !!!

Post by JaimeLannister » Tue Oct 05, 2004 7:14 pm

Не знам дали някой е в течение, ама световните кибер игри започват утре. Или по- скоро тази нощ, ако правилно съм изчислил времето в Сан Франциско. Естествено моя интерес е насочен към класиката Стар Крафт и сега ще ви напълня главите с глупости! :twisted:
Та така. Доколкото знам почти всичките ни участници отиват на WCG. Няма да го има отбора по CS, ама то тая игра по- добре въобще да я няма. Тъжната новина е, че заради визови проблеми 3-тият ни представител на Стар Крафт- 3WD.Lamer, също не заминава. Познавам го лично и трябва да кажа, че работата е супер гадна. Момчето се класира като 3- ти и успя да си намери спонсор, защото трябваше сам да си поема разноските, но... Америка... Отборът на Китай праща 4-рима участници при планирани 18! Заради визови проблеми. Хубавото е, че тримата им играчи на Стар.... отиват :)
Какво друго да кажа... Още ме е яд, че eSu.MrX спря да играе стар крафт и се прехвърли на уар, но въпреки това бих се радвал ако повтори златния медал от миналата година...
Успех на Enjoy и Christian ... Хайде бе типове тоя път направете нещо повече от отпадане в групите!
Ама как ще се изкефя ако някой от вас спечели! Ама напарво ще си ... (бе тука малко цензура не е излишна) ...
А иначе моят фаворит за титлата на Стар Крафт е Midas[gm] известен още като DDanG ... Кореец ще е то това е ясно, а за съжаление корейски зерг тая година няма :(
Тъжна работа...
И така, едва ли ще ме разберете, ама...
Мнения, предложения...
Ако някой се интересува бих могъл да държа всички тук в течение за това какво се случва със Стар Крафт-а... Би ми било интересно ако някой направи същото за другите дисциплини (много са ми гадни тия сайтове...) ....
И така gl hf ^^ :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 05, 2004 8:11 pm

Джийз, дюд, медицинска помощ търсил ли си? О_o

Иначе аз навремето играех в едно клубче с Диди_8, ма май и той се прехвърли на Уар...
And you can't dance with a devil on your back...

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue Oct 05, 2004 8:25 pm

Хаха...
Не помага. Няма лечение. Ей сега тъкмо играх с един тип и той ми вика, че бил на 27 години ама веднъж като се е залепил за brood-a и няма отказване. А Диди наистина е на уар, ама мисля, че дори не се е класирал на финалите... Жалко, че се прехвърли. Наскоро в един сайт бяха сложили статия за него, озаглавена Bulgarian myth :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

AND NOW IS FOREVER..."

Image

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Oct 06, 2004 11:14 am

Скапани хАмериканци... БГ отборът по Magic the gathering също не замина заради проблеми с визите. А като отидеш там ти дават 1000$ за да си поприкриеш разноските, така че проблемът беше само да стигнат дотам :(

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Wed Oct 06, 2004 1:47 pm

само аз ли не разбрах нищо от поста на Jaime? :P
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Oct 06, 2004 2:38 pm

Само ти :)
Ми дръж - интересно ми е, а нямам време да проверявам.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Oct 08, 2004 10:32 am

Ми... Ще бъда кратък за да не ви тормозя много. Вчера си опекох мозъка... До не знам си колко часа стоях да следя резултатите и слушах няк'во онлайн радио от което нищо не можеше да се разбере. И все пак. В дисциплината Стар крафт са изиграни първата половина от 16-те групи. От българите има един отпаднал и един класирал се. Малко изненадващо, но след загуба от румънеца Shamamnofdeath- Enjoy си заминава. Beast, обаче се класира като първи от своята група. Лошата новина е, че корейския прогеймър Midas[gm] ще е следващия му противник. Труден мач, да не кажа невъзможен...
Някой изненади, въпреки че едва ли на някой ще му говорят нещо. На първо място отпадането на PlayGrr...Канадецът загуби от руснака Androide и от австралиеца Legonnaire и безславно си заминава. Другата изненада е загубата на Midas[gm] и оставането му 2-ри в групата, което не му пречи да се класира и се чудя дали просто не е правил сметки....
Накрая- успех на Beast! Смачкай ги всичките :)
За повече инфо, ако някой се интересува:
http://worldcybergames.com
http://starcraftgamers.com
Лично аз с първия сайт нещо не се разбирам много, ама ... какво да се прави ...
Edit: Ето во по- точен линк за групите и резултатите до сега:
http://www.starcraftgamers.com/articles.php?i=a&id=2052

AND NOW IS FOREVER..."

Image

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Oct 09, 2004 5:37 pm

Аз продължавам да си пиша. Дано някой и да чете :) ...
Първо да поправя една грешка- българският играч, на стар крафт (вече е само един :( ) няма да играе срещу корееца Midas[gm], а срещу някакъв казахстанец със звучното име Шанхай ?!? Дано да го бие ...
Вчера нямаше никакви особени изненади. Всичко върви според очакванията и корейските играчи отиват към поредното спечелено световно. Изгледах част от реповете и съм ... Нещо средно между разочарован и ядосан. Нивото е ужасно ниско! Това не е учудващо, ама чак пък толкова. Освен това другият български играч пада супер тъпо...
Абе съвсем типично. Яд ме е че не съм панамец. Ако бях, сега щях да съм на WCG :)
http://worldcybergames.com/tournament/t ... itemno=240
Ей тука можете да видите схемата с играчите...
GO.BEAST.GO :)

AND NOW IS FOREVER..."

Image

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Oct 10, 2004 1:10 am

Продължавам...
Така, очертава се поредната безсънна нощ. Едва ли някой ще ме разбере, но поне след хубавия мач на националния отбор, още една хубава новина. Имаме играч в осмицата на световното по Стар крафт. [3wD]Christian отстрани последователно казахстанеца с 2-0 и руснака Rif)ex със същия резултат и е на четвъртфинал. Противника му е китаец. За съжаление само това знам за него. Непознат ми е, освен ако не е със сменен ник. Самият факт, обаче, че за да стигне до тук мина последователно през двамата некорейски прогеймъри... Явно е добър :)
Иначе.... Корейците си бият. Руснаците също. Тераните също. С други думи от 8 играча, които остават- 3-ма са корейци, 2-ма руснаци и 5-ма терани. Всъщност вече няма зерги :( . Ще плача пъкккк! Искам зерг...
Та така, ако някой иска да погледне схемата :
http://worldcybergames.com/tournament/t ... itemno=240
Между другото, погледнах и резултатите на уар 3. 2-ма от играчите ни отпадат в първи кръг на елиминациите, а другия изобщо не е излязъл от групите...
.......

AND NOW IS FOREVER..."

Image

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Oct 10, 2004 2:43 pm

Четем, споко :) Поне аз де :)

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Oct 10, 2004 7:33 pm

Yes! Доживяхме българин да е сред 4-тиримата първи на WCG по стар крафт. :)
Сиреч- китаецът е бил сломен и ... Ами загуба на полуфинала от корейския прогеймър Xellos[yg] с 2 на 0. Тази вечер ще има мач за 3-4 място между нашия играч- [3wD]Christian и руснака Android_3d.
Българското представяне ме радва, но ... 4 терана на първите 4 места. Финалът е между двама корейци. Нещо, което се очакваше. Всъщност никой не успя да отстрани кореец, освен друг кореец :) ...
Щеше ми се тоя път да е някой европеец... Но.. Догодина....
Жалко че ще са безинтересни игрите.. tvt е грозно...
Абе какво искам? Тия корейци с игра си изкарват хляба, как да не са добри ?

AND NOW IS FOREVER..."

Image

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Oct 10, 2004 8:24 pm

ми чи какво им има на тераните пък?
мене най ме радват ;Р
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Oct 10, 2004 9:39 pm

Мене пък не. Защото са най- задрямалата раса, защото откак има стар крафт със всеки нов пач ги правят по- силни, защото...
Абе, защото играя зерг и, защото напоследък са в промишлени количества. Достигам до извода, че тая раса се играе най- лесно, противно на разбиранията..
Но това не е важно. Важното е, че:
ИМАМЕ БРОНЗОВ МЕДАЛИСТ НА СТАР КРАФТ!!!! :) :) :)
Маса се кефя. Човек срещу, който съм играл и дори съм побеждавал (на 2-ки де:) ) е трети в света. А именно- [3wD]Christian, известен още като [TF]Beast или Beast[BG] e трети на WCG 2004 в дисциплината стар крафт...
Победа с 2 на 0 над Android_3d ...
Не ми остава нищо друго, освен да кажа еднo GG ^_^ :)

AND NOW IS FOREVER..."

Image

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Oct 10, 2004 11:12 pm

Последно, обещавам и повече няма да ви тормозя. Xellos e шампион. Победа с 2 на 0 над Midas на финала.
Ето тук има интересни писания за турнира и няколко думи на Beast след победата... :
http://starcraftgamers.com/index.php

Това е... Свърши... Чудя се дали да се усмихна или да се намуся? :) :(

AND NOW IS FOREVER..."

Image

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sat Oct 23, 2004 10:14 pm

Абе, защото играя зерг и, защото напоследък са в промишлени количества. Достигам до извода, че тая раса се играе най- лесно, противно на разбиранията..
кой пък е казал, че с зергите не се играе най-лесно?
най-трудни са ротосите ако питаш мен, след това тераните и най-лесни- зергите[/quote]