Та така. Доколкото знам почти всичките ни участници отиват на WCG. Няма да го има отбора по CS, ама то тая игра по- добре въобще да я няма. Тъжната новина е, че заради визови проблеми 3-тият ни представител на Стар Крафт- 3WD.Lamer, също не заминава. Познавам го лично и трябва да кажа, че работата е супер гадна. Момчето се класира като 3- ти и успя да си намери спонсор, защото трябваше сам да си поема разноските, но... Америка... Отборът на Китай праща 4-рима участници при планирани 18! Заради визови проблеми. Хубавото е, че тримата им играчи на Стар.... отиват

Какво друго да кажа... Още ме е яд, че eSu.MrX спря да играе стар крафт и се прехвърли на уар, но въпреки това бих се радвал ако повтори златния медал от миналата година...
Успех на Enjoy и Christian ... Хайде бе типове тоя път направете нещо повече от отпадане в групите!
Ама как ще се изкефя ако някой от вас спечели! Ама напарво ще си ... (бе тука малко цензура не е излишна) ...
А иначе моят фаворит за титлата на Стар Крафт е Midas[gm] известен още като DDanG ... Кореец ще е то това е ясно, а за съжаление корейски зерг тая година няма

Тъжна работа...
И така, едва ли ще ме разберете, ама...
Мнения, предложения...
Ако някой се интересува бих могъл да държа всички тук в течение за това какво се случва със Стар Крафт-а... Би ми било интересно ако някой направи същото за другите дисциплини (много са ми гадни тия сайтове...) ....
И така gl hf ^^