Litz wrote:Мен ме кефи, как всички са "Няма дайвърсити" "Само бели" и тн, при положение, че в първата песен 50 процента са цветнокожи, Кийт и половината му група са черни, музикантите са черни, мъжът на сестрата на Себастиян е черен и има супер много дайвърсити.
Ся и на мен Оскара за костюми ми идва в повече, щото тия рокли може да са мега красиви, но за Оскар не са.
Еми, то че чернокожи има, има. Че нямат реплики извън Джон Леджънд - това е друг въпрос, нали

Смисъл този филм беше за Ема и за Раян, други роли аз почти не помня, така или иначе.
Че белият Гослинг спасява джаза от черния Леджънт - това също е малко ноу комент
Но така или иначе, аз никога не съм се впрягала има ли дайвърсити, няма ли, в оценката си за даден филм. За мен Лалаленд е адски надценен и цялата първа половина, че и повече, е направо скучна; и ми е трудно да преглътна неспособността на главните герои да пеят и танцуват... особено шепота на Гослинг

Според мен спокойно можехме да имаме добри актьори, които са и добри певци, без да изпъкват с велико пеене. Абе Ема Стоун - горе-долу се търпеше, ама Гослинг милият много не го бива в пеенето.
Аз пък костюмите баш много ги харесах - на Ема Стоун всичките роклички бяха разкош!