The Chronicles Of Riddick
The Chronicles Of Riddick
Някой гледал ли е филма?Аз го гледах и е наистина много добър.Определено по ми хареса и от парвата част даже.Какво мислете?
"Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал."
Дж. Ф. Кенеди
"Mоже да вървя бавно,но никога назад!" - Ейбрахам Линкълн
Дж. Ф. Кенеди
- JaimeLannister
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Аха...гледах го ... много ме изкефи особено в началото като се биха
"Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал."
Дж. Ф. Кенеди
Дж. Ф. Кенеди
Ами филмчето се оказа твърде прилично, макар че баш лошият беше смешен и неуверен чичка, попреминал, както каза Мор, разцвета си, който освен това имаше твърде чувствително излъчване за тая малоумна роля. Изобщо като цяло концепцията на лошите смучеше, ама корабите им бяха красиви :р
And you can't dance with a devil on your back...
На мен първият филм от поредицата ("Пълно затъмнение"/"Pitch Black") ми хареса поради няколко причини:
1. Вижда се, че за хубава фантастика не е необходимо да има купища компютърни ефекти.
2. Актьорите (поне на времето) бяха напълно неизвестни, а филма беше достатъчно добър, за да превърне Вин Дизел в звезда (не че след това има кой-знае колко стойностни филма).
3. Филмът няма хепиенд в класическия смисъл на думата, което на мен ми допадна изключително много, защото се връзваше с цялостнота мрачна атмосфера; накратко - доста приличен сценарий.
За съжаление, вторият филм от поредицата е просто поредния фантастичен екшън, който не изпъква с нищо особено. Освен това, май ще има и продължение, защото филма изглежда някакси незавършен. Честно казано, филмът е гледаем, ако човек няма претенции. В сравнение с първия филм обаче, "Хрониките на Ридик" просто не става.
1. Вижда се, че за хубава фантастика не е необходимо да има купища компютърни ефекти.
2. Актьорите (поне на времето) бяха напълно неизвестни, а филма беше достатъчно добър, за да превърне Вин Дизел в звезда (не че след това има кой-знае колко стойностни филма).
3. Филмът няма хепиенд в класическия смисъл на думата, което на мен ми допадна изключително много, защото се връзваше с цялостнота мрачна атмосфера; накратко - доста приличен сценарий.
За съжаление, вторият филм от поредицата е просто поредния фантастичен екшън, който не изпъква с нищо особено. Освен това, май ще има и продължение, защото филма изглежда някакси незавършен. Честно казано, филмът е гледаем, ако човек няма претенции. В сравнение с първия филм обаче, "Хрониките на Ридик" просто не става.
This signature is not yet rated
Което между другото не е аниме, имайки предвид, че термина все пак е за японска анимация, пък то си е американско до мозъка на коститеCorwin wrote:А Дизел го бяха направили мноо яко в анимето.

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
filmyt ne e lo6
filmyt ne e lo6 stiga da nqma6 pretenzii kym nego
stava da resee skukata v nqkoj sletobed
stava da resee skukata v nqkoj sletobed

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
на кирилица пак ли правиш толкова правописни грешки? ;р
А пъвата част си е пълен боклук.
и да, трябват купища комп. ефекти, за да се получи добра фантастика. Не можеш да заснемеш някоя вечер звездите и да тръгнеш да ги буташ за качествен филм. :Р
А пъвата част си е пълен боклук.
и да, трябват купища комп. ефекти, за да се получи добра фантастика. Не можеш да заснемеш някоя вечер звездите и да тръгнеш да ги буташ за качествен филм. :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..