Та, направих си и аз блог, да не оставам назад. В него имам намерение да списвам основно книжни ревюта, надявам се от време на време по малко собствена проза, както и тук-таме някоя гениална мисъл за каквото дойде. Ще се постарая да го съвместявам успешно с писането за ShadowDance. Блогът ще го пиша на английски, поне такива са ми намеренията засега. Тъй че сигурно няма да блести с най-блестящата стилистика на света, най-много с граматическа тромавост, но прецених, че имам нужда да си упражнявам този аспект на езика колкото се може повече. Някои от ревютата в блога ще бъдат преводи на материали от ШД, което важи и в обратната посока за материалите от ШД, а някои материали ще са си напълно самостоятелни. Надявам се да успявам да публикувам нови неща сравнително често. Много ще съм признателен за всякакъв фийдбек, все още разучавам блогърските технологии, тъй че имайте милост
Адресът е:
http://mybiochemicalsky.wordpress.com/
Постнал съм три ревюта засега, следващото вероятно ще е за новата книга на Alastair Reynolds, която засега ме радва изключително много.