Откъм геймплей отвява всички ролеви игри излизали последните 10 години, поне според мен! Поклон за тая игра!

Moderator: AlDim
Не е hack'n'slash, играе се сходно на WoW. Много е полирано и уменията са страхотни. Битките са разчупени, могат да се изиграват по много различни начини. Пример - аз съм чист маг, НО мога да го развия да се бие със Стаф/Скиптър/Чакрам, или мога да го развия на чист кастър. Според това колко точки си вкарал в съответните дървета, ти позволява да отключваш и да си избираш Destinies, които са честно казано най-елегантния начин, който съм виждал в RPG, за развитие на персонажи. Например, като вдигаш магическите таланти и стигнеш до второто Destiny героя ти вече не скача на ляво на дясно, като dodge-ваш, а получава блинк, който е много по-бърз. На 4-тото Destiny този Blink става на Ice Blink, който прави дмг и дисбалансира противниците, като блинкваш през тях/в тях и т.н. Или пък, ако го развиваш маг/роуг, съдбите са за shadowcaster, там ти дават съвсем други статсове + poison blink. Всяка финална съдба дава и по още някакво уникално умение или пасив. Например Archmage - Echoes of Fate - Chance to Spawn Fate Echo Ally per Kill .Damnation wrote:hack'n'slash ли е или е малко по-хардкор ? Изглежда ми доста добре на клиповете и скрийншототе графично, ама в момента нямам никакво време да я пробвам.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 2 guests