Да запазим Фехтовката в Технически Университет - София
Moderator: Moridin
Да запазим Фехтовката в Технически Университет - София
Фехтовката съществува повече от 30 години в ТУ- София. От този семестър обаче отпадна от избираемите спортове. Причина официална няма. Въпреки че е един от най-успешните спортове в ТУ -> отбора е републикански шампион няколко пъти, а много от състезателите са ходили на състезания в чужбина. По-стара българска традиция виждаме нещо хубаво и трябва да го развалим. Присъединете се към каузата ни в лицевата книга http://www.causes.com/causes/635480-/

Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...
от чудеса.
Tелевизия 7 беше така добра да се запознае с проблема. http://tv7.bg/bodilnik/news/1308812.html
от чудеса.
от чудеса.
Успех!
177ми
Хехе, як спорт си е, още си пазя парчета от сабята като тренирах преди сума години в Славия при Маринов
177ми

Хехе, як спорт си е, още си пазя парчета от сабята като тренирах преди сума години в Славия при Маринов

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Благодаря всяка помощ е ценна. Днес има избори за ректор белким, новият такъв направи нещо по въпроса. Че вече не знаем към кого да се обърнем. Мога да ви споделя, че момче от нашият отбор отиде на световното първенство в Катания и игра в груповата фаза срещу Олимпийският шампион. В началото му поведе 2:0 после нормално загуби 5:2 но само това че е повел ме кара да се чувствам супер горд. Момчето тренира от както е в университета. Истински талант.
от чудеса.
от чудеса.