Dark City
Dark City
Искам да сондирам мнение колко хора са го гледали и какво мислят за него. Една от най-яките фантастики, които съм гледал, напук на неизвестността си. Супер яка noir атмосфера има :)
And you can't dance with a devil on your back...
Ако става въпрос за този филм, който на български се зовеше "Градът на мрака", напълно споделям мнението ти - много ме впечатли!
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Срам и позор, ей! Не, не че филмът е някакъв шедьовър, но аз понеже бях много ненаясно какво да очаквам, останах много приятно изненадан. Атмосферата си е яка, гадовете са крийпи, въпросната музика мачка (в неравноделни ритми е, бтв, супер)... Нищо, че им излизаха вълнички от челата, аз всичко, що е телепатично и телекинетично, му се радвам ;)
Ами нашият човек се събужда без памет в хотелска стая с женски труп, който явно той е докарал до въпросното трупно състояние. Излизайки от хотела разбира,че се намира в град, където постоянно е нощ, а също и че някакви изроди го преследват. Достатъчно ли е като инфо? ;)
А! Сетих се! Че аз съм го гледала, по btv го даваха наскоро. Ама хич не ми хареса да си кажа:( Остави ми един такъв неприятен и метален вкус в устата, не усетих нищо реалистично и живо в него, изобилстваше от нелогични моменти, имаше един Дъ Чозен Уан дет спаси света/града... Ми не ми хареса бе, не ми!
- armageddon
- Forsaken