Към моя списък по-горе добавям няколко неща, за които ме подсетихте: Puzzle Quest 2, Fallout: New Vegas (по-надолу ще ЕЛАБОРИРАМ обаче:))) и разбира се - Halo: Reach.
Две думи от мен относно Fallout драмата: Тази игра колко съм я чакал, нямате си и бегла идея. След което тя излезе. След което аз играх 14 часа без почти никакви прекъсвания, след което я зарязах в средата на нищото. Не съм пуснал нито едно ДЛЦ (макар да ги имам), не съм я дори превъртял....Не знам дали е заради липса на време или заради други приоритети, но Fallout 3 далеч не ми е сред любимите заглавия. Играта е хубава, но неща като "монументално добра" с размах бих ги пропусна. Прекалено е противоречива и прекалено много неща ме дразнят в нея, за да ми е от топ-заглавията.
За чакам Нови Вегас: ами заради едно ексклузивно 14-странично превю на немското списание PC Games, което четох в началото на март. Първо да уточня за Симеон - това не е експанжън, а стендалоун продължение, нека липсата на цифрата "4" да не ни обърква все пак. Второ - най-малкото чакам играта, защото има и ДРУГИ цветове освен лайняно, кафяво и мръсно зелено....(Вегас изглежда великолепно добре и доста по-жив отколкото Фолаут 3 и да, знам, че сме в ядрената пустош, но лично на мен ми писва да гледам говняни цветове на гадини, околности и свят в един момент). Ще има много по-добър контрол над съекипниците (companion wheel с команди), ще може да се модват оръжията, ще има репутация и три фракции ала УоУ и още неща.
Ако трябва да съм честен - не съм фен нито на Бетесда, нито на Обсидиан (да не споменавам, че Алфа Протокол на последните ме грее доста повече от Нови Вегас), но се надявам последните да се справят по-добре.
Толкоз от мен, сега ще си едитна поста по-горе.
И според мен Уичър 2 тази година няма да видим колкото и да искаме.