Междинните филмчета в Cartoon Network

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Междинните филмчета в Cartoon Network

Post by Roland » Mon Jun 14, 2004 4:40 pm

По-точно тези, които запълват времето между сериалите вместо реклами. Има култови :) Ей на, в момента се сещам за едно "Tales of F.E.A.R." (да се чете "Еф.Ийй.Еййй.Аааа:" :)). Просто гениални неща има в него. Анимацията му е една леко некачествена и с черти през нея (нарочно естествено), демодирана като от края на 80-те години (ако някой си спомня долнопробните клонинги на Transformers - ами такава, да), музиката също е демоде. А героят - шефът на the evil organisation F.E.A.R., който се казва Number 1 естествено, говори много бавно, с много смешен патос и изговаря всяка дума правилно и до края :) Ето примерно един епизод:

Двамата с Number 32 са в един огромен хеликоптер:

N1 - So, Number 32, you have decided to train for the F.E.A.R. Helicopter proficiency test. I must warn you, that this test is highly complicated and your full atention is required at all times.

N32 - Yup.

N1 - "Yup"? Your attitude appalls me, Number 32. If you don't buck up your ideas, I will demote you!

N32 - Yeah, whateva.

N1 - Number 32, you never do yourself any favours. You could've been doing really well at F.E.A.R. top 5 easily.

N32 - Are we gonna do this test or what?

N1 - There really isn't any point. I have already failed you in my mind. Now let's go home.

N32 - Ok.

Просто, тука не си личи колко е дебилно и каква ужасно сериозна атмосфера има цялото изпълнение. И музиката е една мистична и сериозна... Сори за грешките, ако има такива де. Те бяха доста епизоди навремето, сега повтарят само един-два. Има още по-яки :)
Last edited by Roland on Mon Jun 14, 2004 4:42 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jun 14, 2004 4:42 pm

Мани тва, навремето по Нова даваха добрия стар Балин, тва беше истината :Р. А най-яко беше едно Зоокупа, дето го бутаха на полувремената по първенствата, ама ся, хлип, вече го няма...

Та така де, човек не е нужно да е гледал картуна, за да се чувства пълноценен, ПЪК!
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 14, 2004 4:45 pm

Така е, но по картуна са най-яки и най-много... Има разни имбецилизми от сорта на "Those meddling kids" шоуто, което се гаври агресивно със Scooby Doo. С дебилизми като злият клоун, който обяснява защо станал престъпник с "Yees, I was groomed to be an astronaut! And then the monkey... the MONKEY TOOK MY RIGHTFUL PLACE!!". или рицарят-призрак, който вика "Nah, I cannot speak without my lawyer"... В смисъл, има адски много и повечето са груба гаргара с филмчетата.

А, да, примерно Велма обяснява произхода на "Jinkees!" възклицанието - "At first I tried with "Oh my!"... It wasn't as catchy" :)
And you can't dance with a devil on your back...

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Jun 14, 2004 5:39 pm

ми сещате ли се за ония филмчета, дето екране е разделен на кутийки и във всякя кутийка става нещо свързано със съседно на него друга кутийка?
А за тия tales of F.E.A.R се сещам само за още едно с чудовището и чая:)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Jun 14, 2004 5:42 pm

А пък аз не харесвам Картуна напоследък:( Много ми е размазан, грозен и никакъв, не обичам такива. Нарушава вътрешното ми естетическо равновесие и възпитава деца-идиотчета!:ррр А Зоокупата пари бих дала да я излъчат наново! Честно! Най-якото анимационно сериалче, което съм гледала някога! Беше просто култово! То не бяха кокошки срещу змии, зайци срещу костенурки, бълхите не се сещам срещу кого играха... Беше си връхта!!!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Jun 14, 2004 5:53 pm

Зоокупата тотално рулираше, не исках да почва мача, за да не я резнат по средата. :P Имаше култови мачове като хлебарки срещу не помня вече кои, хипопотами срещу крокодили, а и съдиите бяха тотално култови. :D
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Jun 14, 2004 6:23 pm

Имаше един много сладък крокодил - Марлон Кроко, дето излизаше само в решителни моменти, за да спечели дузпа. Така падаше в наказателното поле, че публиката и съдията сълзи ронеха, после го аплодираха за изпълнението му:))))

Уук.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Jun 14, 2004 9:14 pm

Аз пък си спомням един мач, май беше между телета и прасета, където всеки от отборите изкарваше все по- голям мутант. Едните работеха със стероиди а другите с анаболи или нещо от тоя род. Накрая се разплъокаха от много допинг. Филмчето беше страхотно!
:) :) :)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Jun 15, 2004 8:59 am

Пък мен двуглавата змия, която правеше всичко друго, само не и що-годе добър коментар, ме кефеше безсрамно много :) А Балин, може би вследствие на това, че по Нова го въртяха по-често от рекламите по BTV в момента, ми нанесе живописна и автентична психическа травма...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 15, 2004 10:16 am

Личи си:ррр А имаше много сладък двубой с едни катерици, дето складираха топката за зимата:) А мачът кокошки срещу змии беше гениален, щото съдията беше петел, а коментаторът - змия, щяха да се изколят накрая:Р

Уук.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue Jun 15, 2004 10:28 am

Lubimetz13 wrote:Пък мен двуглавата змия, която правеше всичко друго, само не и що-годе добър коментар, ме кефеше безсрамно много :)
Абе тя не беше ли с една глава и крак със маратонка? :D
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 15, 2004 10:50 am

Точно така беше:) Много сладка:) Ссссссссссссссссссссссс:р

Уук.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Jun 15, 2004 2:30 pm

Бе карай, в моя разбъркан мозък всички змии са двуглави - пообъркахме се малко, но не е фатално :)) А Марфа, ти какво точно имаш предвид с това "личи си"? Тъй де, не че не се лаская, ама...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 15, 2004 2:34 pm

Кой, аз ли?! А, ми че нищо конкретно, ей тъй хем да си намирам на приказка, хем да оказвам подкрепа:рррррррррр

Уук.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Jun 15, 2004 2:44 pm

А...ми хуу тогава - благодаря за оказаната подкрепа :Р