Продавам някои DVD-та, комикси и книги - разпродажбичка
Продавам някои DVD-та, комикси и книги - разпродажбичка
Правя малка разпродажба:
1. Книги:
1. Malazan book fo the Fallen 1: Gardens of the Moon - 12 лева, чисто нова, нечетена, на английски, Bantam books
2. Malazan Book of the Fallen 2: Deadhouse Gates - 12 лева, чисто нова, нечетена, има леко огъване на задната корица, но нищо страшно, на английски, Bantam Books
3. Малазанска книга на мъртвите 1: Лунните градини - бард изданието, 8 лева
4. Малазанска книга на Мъртвите 3: Спомени от лед - лошо състояние, но не е четена - 6 лева
5. Джонатан Стрейндж и Мистър Норел - 10 лева, нечетена, на български
6. продадени
7. продадени
8. The Science of Discworld I, Тери Пратчет и компания, нечетена, на английски, цена - 10 лева, изданието, което го има в книгоманиите
9. Star Wars Трилогията на Тимъти Зан - Наследникът на Империята, Тъмната Сила и Последната Заповед - една за 6 лева, трите за 15 лева, на български, нечетени
10. Изгубеният Полк, Уилям Форсчън, на български, нечетена, 3 лева
11. The Discworld Companion, старото издание от преди 6-7 години, четено, но с допълнителна подвързия, цена - 8 лева, на английски
12. продадена
13. Странник в странна страна - Хайнлаин, изданието на Сиела, четено веднъж, 8 лева, български
14. Тъмната Кула, Стивън Кинг, части 1 до 4, Плеяда изданията, на български. Една книга за 8 лева, всичките за 30 лева.
15. продадена
16. Индиана Джоунс, пълен пътеводител, доста снимки и акртинки, фенси издание, на бълагрски, непипано - цена 18 лева
После ще добавя и още книги, че сега нямам много време
2. Комикси - всичките са на английски и много запазени или недокосвани:
1. The Absolute Sandman Vol. 1, Neil Gaiman - четен веднъж, цена : 70 лева
2. The Absolute Sandman Vol. 2, старият Нийл - четен веднъж, лек дефект на задната корица, цена: 70 лева, амазон цена: 63$ без доставката, същото е и за горния Сендмен
Двата Сендмена заедно за 130 лева
3. Hellboy TPBs, Volumes 1 до 7, линк: http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_ ... 1254312951, една книжка за 15 лева, всичките 7 за 100 лева, непипани
4. Batman: The Dark Knight Returns, Frank Miller, TPB - 13 лева, недокосвана
5. Danger Girl Ultimate Collection TPB - 18 лева, непипана
6. WANTED, Mark Millar, TPB - 16 лева, четен веднъж
7. Sin City 1: The Hard Goodbye, българска, Артлайн, четене веднъж - 8 лева
8. Sin City 2: A dame to kill for, българска, артлайн, четена веднъж - 8 лева
9. Sin City 3: The Big Fat Kill, българска, артлайн, нечетена - 8 лева, трите книжки за 20 лева
10. MArvel 1602, Quill Award Edition, Neil Gaiman , непипана - 25 лева
3. DVDs - неползвани или гледани веднъж:
1. LOST - seasons 1-3, кутията на трети сезон е смачкана, другите две са в перфектно състояние, 3те сезона са гледани веднъж. Цена: по 25 лева на сезон, като третиет е 20 лева, трите сезона за 60 лева
2. Карибски Пирати, Трилогия, негледани въобще - 25 лева, изданието на третия е двудисково
3. Амадеус, режисьорска версия, 2 диска, негледан - 12 лева
Засега е това. От София съм, с куриери бих се занимал ако сметката е сериозно (над 50 лева). Освен това за среща за сметка под 25-30 лева не ми се разкарва, така че дано си изберете повече неща.
За контакти: 0889799337 или ЛС тук на форума, казвам се Никола
ЕДИТ: Всички комикси изброени по-горе наведнъж се дават за 250 лева - limited time offer:)
1. Книги:
1. Malazan book fo the Fallen 1: Gardens of the Moon - 12 лева, чисто нова, нечетена, на английски, Bantam books
2. Malazan Book of the Fallen 2: Deadhouse Gates - 12 лева, чисто нова, нечетена, има леко огъване на задната корица, но нищо страшно, на английски, Bantam Books
3. Малазанска книга на мъртвите 1: Лунните градини - бард изданието, 8 лева
4. Малазанска книга на Мъртвите 3: Спомени от лед - лошо състояние, но не е четена - 6 лева
5. Джонатан Стрейндж и Мистър Норел - 10 лева, нечетена, на български
6. продадени
7. продадени
8. The Science of Discworld I, Тери Пратчет и компания, нечетена, на английски, цена - 10 лева, изданието, което го има в книгоманиите
9. Star Wars Трилогията на Тимъти Зан - Наследникът на Империята, Тъмната Сила и Последната Заповед - една за 6 лева, трите за 15 лева, на български, нечетени
10. Изгубеният Полк, Уилям Форсчън, на български, нечетена, 3 лева
11. The Discworld Companion, старото издание от преди 6-7 години, четено, но с допълнителна подвързия, цена - 8 лева, на английски
12. продадена
13. Странник в странна страна - Хайнлаин, изданието на Сиела, четено веднъж, 8 лева, български
14. Тъмната Кула, Стивън Кинг, части 1 до 4, Плеяда изданията, на български. Една книга за 8 лева, всичките за 30 лева.
15. продадена
16. Индиана Джоунс, пълен пътеводител, доста снимки и акртинки, фенси издание, на бълагрски, непипано - цена 18 лева
После ще добавя и още книги, че сега нямам много време
2. Комикси - всичките са на английски и много запазени или недокосвани:
1. The Absolute Sandman Vol. 1, Neil Gaiman - четен веднъж, цена : 70 лева
2. The Absolute Sandman Vol. 2, старият Нийл - четен веднъж, лек дефект на задната корица, цена: 70 лева, амазон цена: 63$ без доставката, същото е и за горния Сендмен
Двата Сендмена заедно за 130 лева
3. Hellboy TPBs, Volumes 1 до 7, линк: http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_ ... 1254312951, една книжка за 15 лева, всичките 7 за 100 лева, непипани
4. Batman: The Dark Knight Returns, Frank Miller, TPB - 13 лева, недокосвана
5. Danger Girl Ultimate Collection TPB - 18 лева, непипана
6. WANTED, Mark Millar, TPB - 16 лева, четен веднъж
7. Sin City 1: The Hard Goodbye, българска, Артлайн, четене веднъж - 8 лева
8. Sin City 2: A dame to kill for, българска, артлайн, четена веднъж - 8 лева
9. Sin City 3: The Big Fat Kill, българска, артлайн, нечетена - 8 лева, трите книжки за 20 лева
10. MArvel 1602, Quill Award Edition, Neil Gaiman , непипана - 25 лева
3. DVDs - неползвани или гледани веднъж:
1. LOST - seasons 1-3, кутията на трети сезон е смачкана, другите две са в перфектно състояние, 3те сезона са гледани веднъж. Цена: по 25 лева на сезон, като третиет е 20 лева, трите сезона за 60 лева
2. Карибски Пирати, Трилогия, негледани въобще - 25 лева, изданието на третия е двудисково
3. Амадеус, режисьорска версия, 2 диска, негледан - 12 лева
Засега е това. От София съм, с куриери бих се занимал ако сметката е сериозно (над 50 лева). Освен това за среща за сметка под 25-30 лева не ми се разкарва, така че дано си изберете повече неща.
За контакти: 0889799337 или ЛС тук на форума, казвам се Никола
ЕДИТ: Всички комикси изброени по-горе наведнъж се дават за 250 лева - limited time offer:)
Last edited by Muad_Dib on Wed Sep 30, 2009 6:18 pm, edited 2 times in total.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Намалявам цените на няколко неща, тъй като бая съм го закъсал в момента:
1. Двата Абсолютни Сендмена за 110 лева
2. LOST сезони 1 до 3 общо за 45 лева
3. Hellboy 1 -7 TPBs - за 85 лева
4. Първите два Малазана на английски заедно за 20 лева.
5. Sin City 1-3 на български - трите заедно за 15 лева
6. Marvel 1602 - 20 лева
7. Карибски Пирати 1-3 - 20 лева
Който е заинтересован - ЛС или да ми звъни
1. Двата Абсолютни Сендмена за 110 лева
2. LOST сезони 1 до 3 общо за 45 лева
3. Hellboy 1 -7 TPBs - за 85 лева
4. Първите два Малазана на английски заедно за 20 лева.
5. Sin City 1-3 на български - трите заедно за 15 лева
6. Marvel 1602 - 20 лева
7. Карибски Пирати 1-3 - 20 лева
Който е заинтересован - ЛС или да ми звъни
8, 11 ака пратчетките
Мое си ги зема и от вас некоя вечер, са поне съм в павлово.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Въпросче:
Замина ли Джонатан Стрейндж и Мистър Норел?
Замина ли Джонатан Стрейндж и Мистър Норел?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- RRSunknown
- Elder God
Карай, аз я имам, но мислех да я вземем за подарък.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/