Нямаш проблам, само кажи нещо сериозно. Щото, извинявай, ама ако това не е черна комедия, не знам кое е. А великия "Керъктър Девелъпмънт" можеш да го усетш чак след финалното fade-to-white, но дано не изкараш дотам.

"Шмайгър" ще викаш на някой друг, олигофрен малоумен. Аман вече от недорасли идиотчета. Не знам какво се опитваш да постигнеш с този начин на общуване, но доказваш единствено, че си кретен. Опитах се да ти го кажа човешки, ама явно не си е заслужавало.Silver wrote:Ае Ролик-Шмолик, защо пак го избихме на чувства? Какво харесване бе човече, да не си търсим спътници за цял живот на тоя форум? Тва което харесвам и не харесвам тука са филми, не хора. В тоя раздел ми дреме за филмите, не за тва дали Амелия или Тайгър-Шмайгър смятат да ми подскачат около всеки пост и да ми крещят да напусна, че им преча.
10) Не се позволяват провокативни постове, особено систематични такива. Няма да толерираме умишлено неверни твърдения с цел спор и умишлено преекспонирано поведение с цел спор. Няма да се толерира дразнещо самоизтъкване с цел спор. Кога един пост е такъв, е трудно да се каже. Както обикновено, определянето остава работа на админите, поради липса на по-добро решение. На потребител, нарушил това правило, ще бъдат направени няколко забележки, след което ще последва бан. Най-важното за един форум е добрата му атмосфера.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests