Вече навъртях 8-10 часа и играта продължава да кефи на макс. Особено брутална е бойната система - хем е изключително проста, хем иска умение и мисъл, хем остава свежа заради разнообразието от ситуации.
Сигурен съм, че някой би измрънкал за многократното минаване през едни и същи нива, но според мен не пречи, даже напротив - така можеш да видиш крайните трансформации, през които минава Аркам след освобождаването на лудите.
Босовете също са много добре замислени и подтикват към различни стратегии, като дори повтарящите се вкарват по някоя-друга нова механика. Дотук Плашилото е номер едно, де. Сцените с него са отвяващи концептуално и визуално, ма няма да ви казвам защо, за да не ви наспойля.

Въобще това си е най-доброто сингъл заглавие, което съм цъкал от Биошок насам, както и най-якото, правено по комиксов френчайз. И за капак връща Батман към всичко най-кефещо и абе... правилно, свързано с него - Батмобила от филмите на Бъртън и анимационния сериал, гласът на Батман пак от същия сериал, който оунва дърварския Бейл ени дей, Марк Хамил като Joker и визуален стил, който черпи вдъхновение от по-бруталните версии на комиксите. Дано направят и продължение след неизбежния успех на играта, в което да вкарат жената-котка, Two-Face, Пингвина, наред с моткане из самия Готъм, каране на Батмобила... Ех, замечтах се!