Se7en - Джамът.
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Se7en - Джамът.
Та така. След като Мор отвори тема за Хрома да погледнем и новото отроче на Майкрософт което онзи ден стана RTM.
Ами използвам го от около 3 месеца. Без проблеми. Без екрани на смъртта. И работи. Всички недостатъци на виста са:
1 Отстранени
2 Преработени
Като цяло работата която е свършена от МС е изключително добра.
Впечатления:
1 Изключително добра поддръжка на два монитора
2 Бърз и отзивчив
3 Интуитивен
4 64 битовата версия РАБОТИ. И то добре - не съм имал никакви проблеми със стари програми и нови - всичко работи. Е някои екзотики от сорта на емулатора на eVC++ SP4 имат малки проблеми, но кой разработва софтуеър за CЕ така или иначе.
5. Новия таскбар и групирането са направени доста поносимо.
6. Ами изглежда добре - няма ги legacy менютата от виста които никнеха на неочаквани места.
7. Още по лесна инсталация
Проблеми:
Хората в евросъюза го получават без браузър и медия плейър заради малоумието на .... успех да си свалите мозила без да имате ИЕ преинсталиран на компа ...
Ами използвам го от около 3 месеца. Без проблеми. Без екрани на смъртта. И работи. Всички недостатъци на виста са:
1 Отстранени
2 Преработени
Като цяло работата която е свършена от МС е изключително добра.
Впечатления:
1 Изключително добра поддръжка на два монитора
2 Бърз и отзивчив
3 Интуитивен
4 64 битовата версия РАБОТИ. И то добре - не съм имал никакви проблеми със стари програми и нови - всичко работи. Е някои екзотики от сорта на емулатора на eVC++ SP4 имат малки проблеми, но кой разработва софтуеър за CЕ така или иначе.
5. Новия таскбар и групирането са направени доста поносимо.
6. Ами изглежда добре - няма ги legacy менютата от виста които никнеха на неочаквани места.
7. Още по лесна инсталация
Проблеми:
Хората в евросъюза го получават без браузър и медия плейър заради малоумието на .... успех да си свалите мозила без да имате ИЕ преинсталиран на компа ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Кат умре xp-то мое да го пробвам, за ся не виждам нужда 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- armageddon
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Гласувах с "Yes", защото за дребните неща, за които го ползвам вече от месец, върши работа - и, да, много по-добре, отколкото Вистата през целия ден, който изтрая на този лаптоп. Мор, и аз съм със "сравнително стандартно хюлетп-че", по-конкретно 6735b, и единственото, което седмицата не е подушила, пък би ми вършело работа, ама недостатъчно, за да ме размрррзи и да си инсталиргна драйвери, е плъзгачът за силата на звука. Всичко друго си го намери като стой та гледай.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Да, ама аз съм с един ASUS, дето ХР-то му няма драйверите и ходя да ги търся от сайта на асус, та ме е страх да не би да вземе да не тръгне 

- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Тънди, аз ползвам Windows само за игри и - рядко - за зяпане на филми, когато по някаква причина съм си омазал плейърите и под FreeBSD, и под Debian. Въпросът е, че когато реша да го ползвам, седмицата ми върши работа.
Eric: I use my sword to detect good on it.