Айде, пожелавам на всички тая зима много коледно настроение, ярки кичозни светлинки и качествено какао!
Честит първи сняг!
Moderator: Moridin
Честит първи сняг!
Той едва ли ще се задържи де, но пък знае ли човек 
Айде, пожелавам на всички тая зима много коледно настроение, ярки кичозни светлинки и качествено какао!
And you can't dance with a devil on your back...
Ех правари ме
Хубаво е навън, а тамън мислех да минавам на автомивка днеска и да лепим джамове
Кеф. Ше си кесим ся блаженно зяпайки през прозореца с топло какао и козунак за закуска 
Last edited by Xellos on Sat Nov 22, 2008 9:53 am, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Честит да ни е. Макар че с Гибли не бяхме твърде очаровани като излязохме в 8 ч във виелицата.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
честит. аз съм си в нас на топло му се радвам засега, но пък си нямам нито топло какао, нито козунак... пратих сестра ми на пазар 
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
- Lubimetz13
- Mistborn
Ми а честито. Аз леко се втечних, като бях навън, но не мога да отрека, че сърчицето ми се разтресе, когато се замислих за настъпващите Коледа и Нова година.
Ще принеса жертва на бога на туберкулозата, за да ме подмине и тази година (всяка зима се страхувам, че ще умра като Малката кибритопродавачка, преди светът да узнае за гения ми. It's hard to be me, какво да кажа), и всичко ще бъде наред. На пиещите топъл шоколад, наздраве!
Ще принеса жертва на бога на туберкулозата, за да ме подмине и тази година (всяка зима се страхувам, че ще умра като Малката кибритопродавачка, преди светът да узнае за гения ми. It's hard to be me, какво да кажа), и всичко ще бъде наред. На пиещите топъл шоколад, наздраве!
- RRSunknown
- Elder God
Честит да ни е снежецът, даже в Пловдив се опитва да вали. Не задържа, ама все пак го има. Аз днес излязох на път в слънце и топло и се прибрах в сняг (добре че бях с кола, а не пеша или с градския транспорт). Ама и временце.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- JaimeLannister
- Forsaken
Мноо си е убав, тамън ако малко е слегнал мръсотията във въздуха и ми спестява някой и друг бронхитоподобен пристъп и автомивката. 
Last edited by Xellos on Sun Nov 23, 2008 11:52 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra