Аз ше пусна ревюнце за новия още понеделник. Засега, уви, очакванията ми са доста ниски, но съм сигурен, че все на нещо ше се накефя - въпреки че мразя кървища и гадости за разлика от масовия зрител.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Шаямалан е, както и да го сучем, гений в много отношения. Наистина ли очакваш негов филм да слезе в долната половина на скалата (5/10 и надолу) при положение, че има хиляди нещастници дето точно там им е мястото?Pugsley wrote:Баси добре, че не се използва твойта оценъчна система, щото шеше да трябва да се добавят още десетина единици.
Точно така, издънка си е. Даже 5/10 е по-точно. Но все пак се изкефих на НЯКОИ неща.Elayne wrote:Lady in the Water за мен бе опасно близо до средата на скалата.
shayhiri wrote:Шаямалан е, както и да го сучем, гений в много отношения. Наистина ли очакваш негов филм да слезе в долната половина на скалата (5/10 и надолу) при положение, че има хиляди нещастници дето точно там им е мястото?Pugsley wrote:Баси добре, че не се използва твойта оценъчна система, щото шеше да трябва да се добавят още десетина единици.
А "Стюарт Литъл", дето му е сценарист, държиш ли да включа?Gunslinger wrote:Къде е опцията Wide Awake?
Mи включил си филм дето никой още не е гледал така,че можеше и да включиш филм дето му е сценарист и режисьор,така че си казвам!shayhiri wrote:А "Стюарт Литъл", дето му е сценарист, държиш ли да включа?Gunslinger wrote:Къде е опцията Wide Awake?Ако гласуваш за него, кажи си.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest