Иначе така или иначе щях да пусна (щото вече няма месечни теми), но доста по-късно, защото у нас излиза близо 2 месеца след световната премиера този петък.
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Поводът за пускането на темата е изключително добрата досегашна оценка за филма: http://www.rottentomatoes.com/m/chronic ... e_caspian/
Иначе така или иначе щях да пусна (щото вече няма месечни теми), но доста по-късно, защото у нас излиза близо 2 месеца след световната премиера този петък.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
В ИМДБ все още няма оценка. Нормално след като филма все още не е излязъл по кината. Ревютата обаче са доста положителни. Казват че е доста по-мрачен и адулт от първия. Което хич не звучи зле. Аз лично съм настроен доста скептично след първата Нарния. 
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Добре, нужно ли е да се пуска тема за всяка една глупост, която излиза? Съжалявам, но това ти се случва за втора поредна седмица. Нито Спйд Рейсър, нито Нарнията изглеждат като филми, които заслужават чест, която принципно оказваме на неща като Инди.
Аз довечера ще си пусна отделни темички за Леон, Кръстника 1-3 и Скарфейс.
Аз довечера ще си пусна отделни темички за Леон, Кръстника 1-3 и Скарфейс.
Странно, пък аз си мислех, че форумът е за да се пише и да се пускат теми в него.
Т.е. кат не те кефи използвай бутончето игнор... Следващото ти мрънкане ще го изтрия.
Т.е. кат не те кефи използвай бутончето игнор... Следващото ти мрънкане ще го изтрия.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
При все което наистина съм против да се пуска тема за всеки рандъм филм. За това си има няколко общи теми най-горе във форума. Отделни топици пускайте само за неща, за които сте сигурни, че ще има дискусии. Спийд Рейсърът има шанс да причини такава, като се появи, но това определено няма.
And you can't dance with a devil on your back...
Мне, тука ще е стандартна гняс, докато Спийд Рейсъра вероятно ще се хареса на някого (на мен) и ще направим флейм уор тамMoridin wrote:Хм, всъщност вероятно това има повече шансове от Спийд Рейсъра, но лично мнениеТака или иначе си е до преценка на постващия, не че Шайхири се е доказал с блестяща такава
And you can't dance with a devil on your back...
От друга страна може пък да не е стандартната гняс...
Правилата на бордгейминга:
Това последното може да е достатъчно за да ми хареса филма. Нещо започнах да се хайпвам от ревютата в нета. Сега остава да се окажат платена реклама и пълна измама и филма да смуче много (като първия - лично мнениеRoland wrote:Ми на ниво трейлър обещава да е още от същото, честно казано, евентуално една идея по-неинфантилно.
Важното е флейм уор да има.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Отделни топици пускайте само за неща, за които сте сигурни, че ще има дискусии.
Aхм, тва кво означава, че някоя моя тема (или пост дори) не е предизвикала дискусия, така ли?Moridin wrote:Хм, всъщност вероятно това има повече шансове от Спийд Рейсъра, но лично мнениеТака или иначе си е до преценка на постващия, не че Шайхири се е доказал с блестяща такава
И двата въпросни филма са летни блокбъстъри. Просто няма как да не навъртят мнения, дори авансово, както вече виждаме. Дори Мамутите, дето малко хора освен мен ги видяха (днес хванах последната прожекция за трети път
Спирайки месечните теми, смятах, че всеки премиерен филм с някакъв mass appeal (вж. '08 списъка) е по-добре да си има своя тема (ревюта+коментари и малко авансов спам, ако е пусната преди излизането на филма). Това са максимум 30-ина теми годишно. Така под-форумът би придобил някакъв по-подреден (new)user friendly "интерфейс". Гибли още навремето го казваше (относно месечните теми).
И докато за някои филми, които ще гледаме само аз и още двама на кръст, май наистина не си заслужава да се пуска тема (или пък за такива, които се окажат негледаеми), то поне за повече или по-малко масовите не виждам кво пречи. Дори един Кловърфийлд или Рамбо си го докарваха за тема (всъщност Рамбо си имаше), да не говорим за Суини Тод.
Та така. Виждате, че дори за прекрасния Хортън и далеч не толкова прекрасния Улични крале правилно прецених, че са си за общата Априлска тема. Само дето вече няма месечни, де, но тогаз ше пускам премиерни ревюнца за такиви филми в "Кинопрограмата", колко му е.
По другата тема, вече изпонаизлязоха 30-ина ревюта, достатъчни, за да очертаят общата картина.
* по-малко (надявам се - хич) дразнещо християнство - тва е най-важното, щото точно по тая линия първият беше почти нетърпим
* не толкоз телетъПски, дет вика Морви, все пак дори актьорите са поотраснали
* повече ефекти, ПОВЕЧЕ битки!!
* мрачина и даже хумор! на места (току виж режисьорът доказал, че нещо му е останало от Шрек 1&2
Добре се очертава. Пък ония да си пишат квото искат, ясни са ми.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.