...ще си правят мизерии, помежду си?
Този въпрос е на основа върху едно писмо. Не знам доколко е вярно това, но ми се струва правдоподобно и ако е истина, помислете си колко долу са паднали някои хора. Всеки иска неговата гарга да е най-хубавата, но защо трябва да прави мръсно на друга, вместо да вземе да изразходи тези усилия за подобряване на неговата. Изводите си ги правете сами.
Andrey ot Dragonclub/Pottermania hakna vtori sait: Potter-BG. Te trqbva6e da trugnat dnes, no:
"Taka,kakto znaete obe6tah vi saita POTTER-BG.ORG da startira utre, gergiovden. i poneje toi nqma da staartiras utre sum dlujen da vi dam nqkakvo obqsnenie. Ta da zapo4na otna4alo&
vsi4ko zapo4na v nedelq,kogato s weedz bqhme vku6ti i ka4ihme vsi4ki failove na potter-bg.ORG na servera. Vsi4ko be6e to4no i ostava6e prosto da natisnem edno kop4e i saita 6te6e da raboti.
nqkolko dni predi tova, vuv vtornik izpratihme pari na hosting kompaniqta HOSTVICE.NET,za uslugata hosting za 3 meseca i domaina za edna godina. ob6tata suma,koqto vnesohme s weedy e to4no 27.84 leva. Srokut za startirane na domain e to4no 3 dni i nito secunda pove4e. tova ni be6e obe6tana pone 10 puti ot HOSTVICE.NET. I taka be6e subota i nie zarejdahme novite failove, s nadejdata,4e na sledva6tiq den 6te moje da startirame na6iqt i va6iqt sait. Za da izprobvame sistemata za nbovinite vzehme edna novina ot saita POTTERMANIA i q peistnahme direktno v novinite. samo sled 20 min polu4ih sms ot po6tata si,4e sum polu4il novo pismo ot POTTERMANIA@MAIL.BG. Otidoh da pro4eta pismoto i citiram v nego pi6e6e:
Mnogo barzo gepvash novinite. Niama i 30min. kak sam ia pusnal...
Mnogo stranno ni stana s weedz ot kude moje da znae i potursihme ot nego obqsnenie, toi ni kaza,4e popadnal slu4aino na stranicata v google. No ima edin problem:
SAITA NE E REGISTRIRAN VSE O6TE V GOOGLE,ZA6TOTO NQMA DOMAINA!
Premul4ahme tova ne6to. Na sledva6tiq den - ponedelnik az se pribrah vku6ti s nadejdata,4e 6te vidq POTTER-BG.ORG ve4e gotov, no domaina o6te ne be6e gotov (da poqsnq domain tova e imeto na saita. naprimer - http://www.dir.bg, http://www.hit.bg, pottermania.hit.bg), a kogato edin sait nqma domain to togava vie ne moje da napi6ete adresa mu v IE,za6toto prosto toi vse o6te nqma adres. Obadih se na 4oveka otgovoren za tova ne6to v HOSTVICE.NET. Toi mi kaza,4e prosto se e zabavilo i bi trqbvalo da stane do ve4erta, nai-kusno vtornik do obqd.
Pribrah se i vtornik v 4 sled obqd vku6ti,no domain o6te nqmahme. Ot tuk zapo4naha problemite. Opitah se da zvunna na 4oveka ot hostvice.net,no toi ne vdiga6e li4niqt si GSM cql den. Sede6e online v icqto i ne mi otgovarq6e na suob6teniqta,kato postoqnno prevklu4va6e ot online na occupied (koeto ozna4ava,4e e 4el suob6teniqta). Opitah pak da mu zvunna po telefona i otidoh v "ICQ DETAILS" i izvednuj vidqh,4e vsi4ki telefoni,koito be6e poso4il sa iztriti. No az si pazeh nabranite telefoni i toi produljava6e da ne mi vdiga telefona.
taka do dnes po tova vreme. Dnes su6to cql den be6e online i ne mi otgovarq6e na suob6teniqta,nito na e-mailite,nito na GSM-a. Kato postoqnno mi prekusva6e GSM-a,kogato mu zvunqh. Pitah go kakvo stava s domaina,6te stane li. Kazah mu,4e e mn vajno i za men i za vsi4ki HP fenove,no toi produljava6e da mi prekusva.
Izvednuj mi se vklu4i Andrey na ICQto i mi kaza ne6to,koeto be6e tolkova neo4akvano,4e naprove mi po4ervenqha u6ite ot gnqv. Eto i razgovora,koito provedohme:
Andy 05.5.200 15:25 shte ima li site utre ?
Andy 05.5.200 15:26 Mi znachi triabvalo da izberesh - Priatel
stra6ko 05.5.200 15:26 za saita 6te vidim utre
Andy 05.5.200 15:27 mai niama da e utre
stra6ko 05.5.200 15:27 za6to taka re6i?
Andy 05.5.200 15:27 malka e veroiatnostta da si gotov
stra6ko 05.5.200 15:28 gotov sum
stra6ko 05.5.200 15:28 napulno sum gotov o6te ot nedelq
stra6ko 05.5.200 15:28 edinstvenoto,koeto mi ostava e da ka4a index.php
Andy 05.5.200 15:28 ahm
Andy 05.5.200 15:28 ami domeina
obqsnete mi kak toi e razbral za domaina?prosto ne moje da mi go pobere glavata?Toi znae za domaina! a tova e nevuzmojno!
A eto tova mi kaza toi sled kato ve4e bqh izlqzul i mi go e ostavil na off:
Andy 05.5.200 15:45 mene mi e interesno na koi e p-bg.net
Andy 05.5.200 15:46 misleh che e tvoi, ama shtom ne e, moje da si
imame nova konkurencia
Andy 05.5.200 15:48 tvoito IP da zapochva s 216.21 ?
Andy 05.5.200 16:03 bree, weedo webmaster
Andy 05.5.200 16:04 shto ne mu pusnesh i edin POP3 mail ?
stra6ko 05.5.200 20:41 6te ti demonstriram
stra6ko 05.5.200 20:41 samo stoi i gledai
Znaete li,4e pi6e,4e weedo e webmaster v novinite, i tova,4e nqma POP po6ta a adresa na novinite e:
http://www.hostvice.net/~d9340228/novini/
kajete mi kolko ot vas mogat da go nau4kat?
Spored men nikolko!
Az produljavam a zvunq na tozi mil 4ovek da e jiv i zdrav i toi i maika mu,koito trqbva da ni opravi domaina,no toi vse o6te ne vdiga. Ako do utre ne e vdignal, s weedy 6te preglutnem tezi 30 leva,kotio dadohme i 6te dadem novi 30 na nqkoi drug,za da dostavim na vas,va6iqt sait!
6te popitate kakvi sa osnovaniqta na andrey da napravi takova ne6to?
ami pomislete samo. HP sre6tata e sled edin mesec. A v momenta nai-obsujdanoto subitie v HP sredite e Potter-bg.ORG i ako toi se poqvi edin mesec predi sre6tata tova ozna4ava,4e do togava 6te e nabral dostatu4no inerciq i mo6t,4e da sme otnovo nomer 1, a toi 6te go duha. Noi moje li da si go pozvoli s firmi kato EGMONT BULGARIA i PULSAR zad gurba si? NE!
I za tova na6iqt domain se bavi ve4e 8 dni,kato doi v sibir biha ni go napravili za 3."
Ne iskam da kaja ni6to,no vie mislq,4e i sami mojete da si izvadite izvodite.
IZVINQVAM SE OT CQLATA SI U6A,4E POTTER-BG.ORG NQMA DA SE POQVI UTRE. MOJETE DA BLAGODARITE NA POTTERMANIA@MAIL.BG"
Tova e ot Stra6ko, webmastera na potter-BG.
Докога Българските Фентъзи Сайтове...
Moderator: Moridin
- HeavenWarrior
- Scholar
Докога Българските Фентъзи Сайтове...
Гордостта заслепява хората и им отнема потребността от промяна. Затова за да извърви човек пътеката на истинската мъдрост, трябва да пристъпи върху нея през дверите на смирението.
Which is all very touching, обаче мен ми се загуби из техническата част моментът защо Андрейчо, тварта ниедна, трябва да е хакнал сайта? И изобщо не е ли малко от много кладенци вода тая хава? Не че се съмнявам, че мрхзчо е способен на такива глупости, ама...
Пък за подливането на вода не мога да коментирам, ние вода на никого не сме подляли никога, само си работим по сайта и класациите, за да вляза в на Сашо жаргона, са показали, че има резултат.
Въпросният Сашо стартира ли си най-сетне акаунта в класацията на Сивостен?
Пък за подливането на вода не мога да коментирам, ние вода на никого не сме подляли никога, само си работим по сайта и класациите, за да вляза в на Сашо жаргона, са показали, че има резултат.
Въпросният Сашо стартира ли си най-сетне акаунта в класацията на Сивостен?
And you can't dance with a devil on your back...
Тц, поради неизвестни технически причини не са го сложили още. То неактивните се изтриват автоматично след известно време.
То и без тва никой почти не минава през главната страница, а директно във форума. Та повечето посещения не ги отчита реално.
То и без тва никой почти не минава през главната страница, а директно във форума. Та повечето посещения не ги отчита реално.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”