Докога Българските Фентъзи Сайтове...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
HeavenWarrior
Scholar

Докога Българските Фентъзи Сайтове...

Post by HeavenWarrior » Thu May 06, 2004 9:39 am

...ще си правят мизерии, помежду си?
Този въпрос е на основа върху едно писмо. Не знам доколко е вярно това, но ми се струва правдоподобно и ако е истина, помислете си колко долу са паднали някои хора. Всеки иска неговата гарга да е най-хубавата, но защо трябва да прави мръсно на друга, вместо да вземе да изразходи тези усилия за подобряване на неговата. Изводите си ги правете сами.

Andrey ot Dragonclub/Pottermania hakna vtori sait: Potter-BG. Te trqbva6e da trugnat dnes, no:
"Taka,kakto znaete obe6tah vi saita POTTER-BG.ORG da startira utre, gergiovden. i poneje toi nqma da staartiras utre sum dlujen da vi dam nqkakvo obqsnenie. Ta da zapo4na otna4alo&
vsi4ko zapo4na v nedelq,kogato s weedz bqhme vku6ti i ka4ihme vsi4ki failove na potter-bg.ORG na servera. Vsi4ko be6e to4no i ostava6e prosto da natisnem edno kop4e i saita 6te6e da raboti.

nqkolko dni predi tova, vuv vtornik izpratihme pari na hosting kompaniqta HOSTVICE.NET,za uslugata hosting za 3 meseca i domaina za edna godina. ob6tata suma,koqto vnesohme s weedy e to4no 27.84 leva. Srokut za startirane na domain e to4no 3 dni i nito secunda pove4e. tova ni be6e obe6tana pone 10 puti ot HOSTVICE.NET. I taka be6e subota i nie zarejdahme novite failove, s nadejdata,4e na sledva6tiq den 6te moje da startirame na6iqt i va6iqt sait. Za da izprobvame sistemata za nbovinite vzehme edna novina ot saita POTTERMANIA i q peistnahme direktno v novinite. samo sled 20 min polu4ih sms ot po6tata si,4e sum polu4il novo pismo ot POTTERMANIA@MAIL.BG. Otidoh da pro4eta pismoto i citiram v nego pi6e6e:

Mnogo barzo gepvash novinite. Niama i 30min. kak sam ia pusnal...

Mnogo stranno ni stana s weedz ot kude moje da znae i potursihme ot nego obqsnenie, toi ni kaza,4e popadnal slu4aino na stranicata v google. No ima edin problem:

SAITA NE E REGISTRIRAN VSE O6TE V GOOGLE,ZA6TOTO NQMA DOMAINA!

Premul4ahme tova ne6to. Na sledva6tiq den - ponedelnik az se pribrah vku6ti s nadejdata,4e 6te vidq POTTER-BG.ORG ve4e gotov, no domaina o6te ne be6e gotov (da poqsnq domain tova e imeto na saita. naprimer - http://www.dir.bg, http://www.hit.bg, pottermania.hit.bg), a kogato edin sait nqma domain to togava vie ne moje da napi6ete adresa mu v IE,za6toto prosto toi vse o6te nqma adres. Obadih se na 4oveka otgovoren za tova ne6to v HOSTVICE.NET. Toi mi kaza,4e prosto se e zabavilo i bi trqbvalo da stane do ve4erta, nai-kusno vtornik do obqd.

Pribrah se i vtornik v 4 sled obqd vku6ti,no domain o6te nqmahme. Ot tuk zapo4naha problemite. Opitah se da zvunna na 4oveka ot hostvice.net,no toi ne vdiga6e li4niqt si GSM cql den. Sede6e online v icqto i ne mi otgovarq6e na suob6teniqta,kato postoqnno prevklu4va6e ot online na occupied (koeto ozna4ava,4e e 4el suob6teniqta). Opitah pak da mu zvunna po telefona i otidoh v "ICQ DETAILS" i izvednuj vidqh,4e vsi4ki telefoni,koito be6e poso4il sa iztriti. No az si pazeh nabranite telefoni i toi produljava6e da ne mi vdiga telefona.

taka do dnes po tova vreme. Dnes su6to cql den be6e online i ne mi otgovarq6e na suob6teniqta,nito na e-mailite,nito na GSM-a. Kato postoqnno mi prekusva6e GSM-a,kogato mu zvunqh. Pitah go kakvo stava s domaina,6te stane li. Kazah mu,4e e mn vajno i za men i za vsi4ki HP fenove,no toi produljava6e da mi prekusva.

Izvednuj mi se vklu4i Andrey na ICQto i mi kaza ne6to,koeto be6e tolkova neo4akvano,4e naprove mi po4ervenqha u6ite ot gnqv. Eto i razgovora,koito provedohme:

Andy 05.5.200 15:25 shte ima li site utre ?

Andy 05.5.200 15:26 Mi znachi triabvalo da izberesh - Priatel

stra6ko 05.5.200 15:26 za saita 6te vidim utre

Andy 05.5.200 15:27 mai niama da e utre

stra6ko 05.5.200 15:27 za6to taka re6i?

Andy 05.5.200 15:27 malka e veroiatnostta da si gotov

stra6ko 05.5.200 15:28 gotov sum

stra6ko 05.5.200 15:28 napulno sum gotov o6te ot nedelq

stra6ko 05.5.200 15:28 edinstvenoto,koeto mi ostava e da ka4a index.php

Andy 05.5.200 15:28 ahm

Andy 05.5.200 15:28 ami domeina

obqsnete mi kak toi e razbral za domaina?prosto ne moje da mi go pobere glavata?Toi znae za domaina! a tova e nevuzmojno!

A eto tova mi kaza toi sled kato ve4e bqh izlqzul i mi go e ostavil na off:

Andy 05.5.200 15:45 mene mi e interesno na koi e p-bg.net

Andy 05.5.200 15:46 misleh che e tvoi, ama shtom ne e, moje da si
imame nova konkurencia

Andy 05.5.200 15:48 tvoito IP da zapochva s 216.21 ?

Andy 05.5.200 16:03 bree, weedo webmaster

Andy 05.5.200 16:04 shto ne mu pusnesh i edin POP3 mail ?

stra6ko 05.5.200 20:41 6te ti demonstriram

stra6ko 05.5.200 20:41 samo stoi i gledai

Znaete li,4e pi6e,4e weedo e webmaster v novinite, i tova,4e nqma POP po6ta a adresa na novinite e:
http://www.hostvice.net/~d9340228/novini/

kajete mi kolko ot vas mogat da go nau4kat?
Spored men nikolko!

Az produljavam a zvunq na tozi mil 4ovek da e jiv i zdrav i toi i maika mu,koito trqbva da ni opravi domaina,no toi vse o6te ne vdiga. Ako do utre ne e vdignal, s weedy 6te preglutnem tezi 30 leva,kotio dadohme i 6te dadem novi 30 na nqkoi drug,za da dostavim na vas,va6iqt sait!

6te popitate kakvi sa osnovaniqta na andrey da napravi takova ne6to?
ami pomislete samo. HP sre6tata e sled edin mesec. A v momenta nai-obsujdanoto subitie v HP sredite e Potter-bg.ORG i ako toi se poqvi edin mesec predi sre6tata tova ozna4ava,4e do togava 6te e nabral dostatu4no inerciq i mo6t,4e da sme otnovo nomer 1, a toi 6te go duha. Noi moje li da si go pozvoli s firmi kato EGMONT BULGARIA i PULSAR zad gurba si? NE!

I za tova na6iqt domain se bavi ve4e 8 dni,kato doi v sibir biha ni go napravili za 3."

Ne iskam da kaja ni6to,no vie mislq,4e i sami mojete da si izvadite izvodite.

IZVINQVAM SE OT CQLATA SI U6A,4E POTTER-BG.ORG NQMA DA SE POQVI UTRE. MOJETE DA BLAGODARITE NA POTTERMANIA@MAIL.BG"
Tova e ot Stra6ko, webmastera na potter-BG.
Гордостта заслепява хората и им отнема потребността от промяна. Затова за да извърви човек пътеката на истинската мъдрост, трябва да пристъпи върху нея през дверите на смирението.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 06, 2004 10:15 am

Which is all very touching, обаче мен ми се загуби из техническата част моментът защо Андрейчо, тварта ниедна, трябва да е хакнал сайта? И изобщо не е ли малко от много кладенци вода тая хава? Не че се съмнявам, че мрхзчо е способен на такива глупости, ама...

Пък за подливането на вода не мога да коментирам, ние вода на никого не сме подляли никога, само си работим по сайта и класациите, за да вляза в на Сашо жаргона, са показали, че има резултат.

Въпросният Сашо стартира ли си най-сетне акаунта в класацията на Сивостен?
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 06, 2004 11:17 am

Тц, поради неизвестни технически причини не са го сложили още. То неактивните се изтриват автоматично след известно време.

То и без тва никой почти не минава през главната страница, а директно във форума. Та повечето посещения не ги отчита реално.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”