Стъпкаха го?
Moderator: Moridin
Стъпкаха го?
Направо копи-песйст и бягам нататък:
(Следете http://www.saverila.ludost.net/ и http://forthenature.org/ - и ако довечера правим нещо, елате, поразходете се с нас. Да си направим... празник.)
- - -
Бесен съм. Бесен. Бесен.
(Не че не предполагахме, ама....)
http://evropa.dnevnik.bg/show/index.php?storyid=402577
Препращайте по другите листи - и давайте да излезем по улиците още
довечера. Аз мислех да се прибирам в Пловдив... но ще почака.
(Следете http://www.saverila.ludost.net/ и http://forthenature.org/ - и ако довечера правим нещо, елате, поразходете се с нас. Да си направим... празник.)
- - -
Бесен съм. Бесен. Бесен.
(Не че не предполагахме, ама....)
http://evropa.dnevnik.bg/show/index.php?storyid=402577
Препращайте по другите листи - и давайте да излезем по улиците още
довечера. Аз мислех да се прибирам в Пловдив... но ще почака.
Щеше да помогне, ако беше копирал целия текст, така малко не става ясно кой точно линк трябва да се види. Както и да е, изключили са буферната зона в Рила от "Натура", където съвсем случайно се падат една купчина строителни обекти. Какво да кажа, отдавна вече не се учудвам на такива неща. Само че се боя, че този път интересите са твърде големи, за да обърне някой внимание на каквито и да е протести. Те след като учителите отебаха, какво остава за прирозащитниците.
Дано поне ЕК направи нещо, гадно е да разчиташ някой друг да ти свърши работата, ама щом като този път дори и Симеон Сакскобурготски е намесен (проектът "Супер Боровец", по-специално), някак си не виждам някой от нашите властимащи да направи каквото трябва.
Дано поне ЕК направи нещо, гадно е да разчиташ някой друг да ти свърши работата, ама щом като този път дори и Симеон Сакскобурготски е намесен (проектът "Супер Боровец", по-специално), някак си не виждам някой от нашите властимащи да направи каквото трябва.
This signature is not yet rated
Копираният текст е под - - -. Съдържа линка с новината.
двата линка над - - - са местата, където (вероятно) ще се появят съобщения къде и кога ще се събираме за празненствата по повода. Казвам празненства, защото мразим да протестираме. Вече си имаме и надслов: "Да помогнем на Министерски съвет да промени решението си и да приеме Рила-буфер в Натура".
Обяснявайки като на идиоти,
аз
П.П. днес не съм пламък. Има едно ужасно горене наместо това, и може да опаря някого. Моля проявете разбиране.
П.П.П. zhivik, волните разсъждения по темата "кое с какво на кого ще помогне" ги оставям за друг път, като имаме повече време. Само не прекалявай с "природозащитници" - не е толкова сбъркано като "еколози", но е много далече от "активни граждани".
двата линка над - - - са местата, където (вероятно) ще се появят съобщения къде и кога ще се събираме за празненствата по повода. Казвам празненства, защото мразим да протестираме. Вече си имаме и надслов: "Да помогнем на Министерски съвет да промени решението си и да приеме Рила-буфер в Натура".
Обяснявайки като на идиоти,
аз
П.П. днес не съм пламък. Има едно ужасно горене наместо това, и може да опаря някого. Моля проявете разбиране.
П.П.П. zhivik, волните разсъждения по темата "кое с какво на кого ще помогне" ги оставям за друг път, като имаме повече време. Само не прекалявай с "природозащитници" - не е толкова сбъркано като "еколози", но е много далече от "активни граждани".
Боя се, че разсъжденията ми далеч не са волни, ами са базирани на гадния и непрощаващ реализъм. Просто когато се говори за проекти за милиарди, всякаква съвест в съответните чиновци много бърже се изпарява. Така и така някои хора тук ме смятат за твърде практичен, така че имаш основание да ми вярваш
Но оптимизмът е хубаво нещо, така че нямам ни най-малко намерение да убивам ентусиазма ти и на активните граждани (щом настояваш).

This signature is not yet rated
Акцията след малко:
В 19 часа довечера, среща пред Народния
театър. Сбираме се:
1) да отбележим приемането на Натура 2000 в
(почти) пълен вид:
http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=402577
2) да помислим дружно какво да направим за
"почти"-то - как да вкараме
най-бързо и безболезнено и отрязаната
Рила-буфер.
Това НЕ е протест.
Приемете го като
празник - и повод да измислим
добри (позитивни и ефективни
форми за
протест (пардон... за нови
тържества) в следващите дни. А се събираме
на открито, за да ни
проясни чистият въздух мислите.
Към 19:30 може да се насочим - всички или
най-мислещо настроените от
нас - към чайната на Дондуков (ще обясня на
място), където ще бъде
работната група за Рила - да ги подкрепим
със свежи идеи.
В 19 часа довечера, среща пред Народния
театър. Сбираме се:
1) да отбележим приемането на Натура 2000 в
(почти) пълен вид:
http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=402577
2) да помислим дружно какво да направим за
"почти"-то - как да вкараме
най-бързо и безболезнено и отрязаната
Рила-буфер.
Това НЕ е протест.

празник - и повод да измислим
добри (позитивни и ефективни

протест (пардон... за нови
тържества) в следващите дни. А се събираме
на открито, за да ни
проясни чистият въздух мислите.
Към 19:30 може да се насочим - всички или
най-мислещо настроените от
нас - към чайната на Дондуков (ще обясня на
място), където ще бъде
работната група за Рила - да ги подкрепим
със свежи идеи.
- JaimeLannister
- Forsaken
- BaYa
- Forsaken
Ясно не става нищо понеже липсвате вие!JaimeLannister wrote:Добро изказванеSkywalker wrote:и без тва нищо не праите, поне улиците не запушвайте...

Аз поне съм със слонски размер, та да си направя една само-седянка за седмица. Много ще ми е екф да ви запуша пътя!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- JaimeLannister
- Forsaken
6e popadne6 na nekoi nadurven bak6i6 i 6e vidi6 ti..BaYa wrote:Ясно не става нищо понеже липсвате вие!JaimeLannister wrote:Добро изказванеSkywalker wrote:и без тва нищо не праите, поне улиците не запушвайте...![]()
Аз поне съм със слонски размер, та да си направя една само-седянка за седмица. Много ще ми е екф да ви запуша пътя!!
Знаеш ли, че с това изказване ми бъркаш в здравето?JaimeLannister wrote:Бе не знам дали липсвам...
Наистина няма смисъл да се изпада в безпредметни спорове...
Който иска да протестира, нека го прави... Стига разбира се да не пречи на останалите и сичко да си е законно...
Иначе аз ако изляза да протестирам...
Бе предпочитам да ходя по мачове
Ерго, пречиш ми?
Ерго, не спазваш собствения си съвет?
(Добре де, има и друго ерго: аз няма как да зная на кого точно как ще попреча, когато изляза да изразявам гражданската си позиция. Ерго - просто я осмислям добре и излизам. На когото му преча - да осмисли своята.)
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Не, аз съм анархистът. А точно щото на Калин му пука толкова за държавата, си прави целия тоя зор. Той и останалите съвестни хора. Айде останалите непричастни поне да се държим на положение, като нищо друго не правим.
Last edited by shayhiri on Sat Dec 01, 2007 10:58 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- JaimeLannister
- Forsaken
И как по- точно аз пък, несъпричастния, съм попречил с горните си изказвания???
То разбирам да бях напсувал някой... Ама тоя път съвсем кратко и точно си казвам личното мнение...
И да, наистина не бих се радвал ако някаква такава демонстрация ме забави да стигна където искам, когато искам например.
Иначе, както и по- горе казах, ако всичко си е в реда на нещата и законно- нека си протестират хората. Тяхна работа си е.
И... Т'ка...
А какво е това "Ерго" ?
То разбирам да бях напсувал някой... Ама тоя път съвсем кратко и точно си казвам личното мнение...
И да, наистина не бих се радвал ако някаква такава демонстрация ме забави да стигна където искам, когато искам например.
Иначе, както и по- горе казах, ако всичко си е в реда на нещата и законно- нека си протестират хората. Тяхна работа си е.
И... Т'ка...
А какво е това "Ерго" ?